Megvan mar talaltam normalisat! Igazabol az van hogy az osszeallitasom megvaltozott anyiban hogy kapott a motor egy s6 racing hengert,a streetrace helyett!A gorgok eddig 6,2 g voltak most lementem 5 re mert a regivel nem tudott kiforogni, most meg mint a barom igaz 10200 at forog! De az indulas eleg lagyma mert allo helybol indulasnal is pl erotlen nyelen is majd mintha visszavaltanal egyszercsak megindul mint a barom! Pro repi kipuf van hozza gondolom meg kene gorgo konnyites meg magasabb kuplung kapcs fordulat! Most 6200 korul indul!
Sziasztok!olyan kerdesem lenne motoromban most sarga malossi kuplungrugok vannak egy fly kuplung es kicsit feljebb kene vinnem a kapcsolasi fordulatot ugy 8000 kornyekere!Kerestem kuplungrugokat fly hoz de van ahol a piros 2mm es van ahol 2,2! Mostakkor hogyvan ez? Esetleg nem tudtok valami oldalt ahol normalisan le van irva es lehet rendelni?
Nos uraim! Összeraktam a gépet. Úgy ketyeg mint egy doxa... Köszönöm Kinter! A karbin még hangolnom kell majd, de a lényeg hogy megy...
Kicsit többet költöttem rá mondjuk mint terveztem de legalább van egy új motorom. (Illetve asszonynak)
Még egyszer köszönöm mindenkinek aki segített!
Sok sikert másoknak!
Hát igen,de az állító csavarokkal nem sok pozitív javulást érek el,meg hát ezekkel a fúvókákkal jó volt,most meg nem? Kell szereznem egy próba karbit azt hiszem. Valaki Kecskemét környéke?
Sziasztok!
Egy kis tanácsra lenne szükségem! Szeretnék venni egy Sr-t, de nem tudom, hogy Piaggio vagy Morini blokkosat. A Morini blokkosról sok rosszat hallottam. Segítenétek, hogy mennyivel jobb a Piaggio? (injektorost vennék, már volt egy injektoros Piaggio blokkos srem, és semmi bajom nem volt vele) Megéri a morinis?
Hoppá, akkor egy újabb dolog amit elfelejtettem. Kicsit sok volt most a pörgés körülöttem, csöppet le vagyok lakva mostanság. Megcsinálom neked a gyújtást. Hozzá is kezdek. Pár nap kell neki. Meg újra el kell kérnem a kölcsön robogót. kinter kukac freemail pont hu. Ide küldj már egy levélkét hogy eszemben legyen. Bocs, de tényleg szét vagyok esve mostanában...
Teleszkópok javítása, olajcsere. Motorolaj, szűrőcsere. Benzincsövek cseréje, stb. Gázbovden kenése, középsztender visszarakása, motortartó gumibak cseréje. Szíjcsere, kis zsírzás a hajtás környékén. Vettem 2 db új BMW projektort, ezt is bele akarom gyógyítani. Természetesen LED-ek fognak benne világítani, stb. Általános tavaszi karbantartás.
Helló urak. Lassan én is elkezdeném, a kábelezést. Karbim fentvan, lenkerék átalakítva. Már csak az alaplap, meg a kábelezés kell. Kinter mester , még nem kaptam tölled semmit mailban! De jövőhéten utazom áz az országon is. Hegyeshalomból megyek Hatvanba. Ha ezen útvonalon laksz, akkor akár személyesen is elmennék. Persze attól függ, hogy készül-e Szóval az az úriember, aki már tökélyre fejlesztette a kábelezést, az pár mondatban kommentelné nekem, mit hová kell kötni? Köszi. És Jó bütykölést, mindenkinek!
Sziasztok! Help! Van egy sr50-em, karbis morinim, valamiért nem megy,pöcre indul és szépen jár alapjáraton. Viszont ha ráülök és mennék vele akkor semmi erőt nem érzek benne,nem hogy engem nem bír vinni,de még a saját súlyát sem bírja. Dadogva talán öt km/h-s sebességgel elindúl,de aztán az is gyorsan elfogy. Teljesen tanácstalan vagyok,pedig újítottam már fel egy két mocit. Karbit már takarítgattam meg nézegettem,de jónak tűnik,és az akármennyire is szar lenne,nem hiszem,hogy ekkora problémát okozhatna. Hengert lehúztam, szép a fala,váll zéró, dugó gyűrű tökéletes. Szíj+variátor jó, Kuplungot most szedtem le,ránézésre semmi baja..... Lassan felgyújtom,vagy valaki vigye el 120 kiló körűl....
Kicsit többet költöttem rá mondjuk mint terveztem de legalább van egy új motorom. (Illetve asszonynak)
Még egyszer köszönöm mindenkinek aki segített!
Sok sikert másoknak!
Egy kis tanácsra lenne szükségem! Szeretnék venni egy Sr-t, de nem tudom, hogy Piaggio vagy Morini blokkosat. A Morini blokkosról sok rosszat hallottam. Segítenétek, hogy mennyivel jobb a Piaggio? (injektorost vennék, már volt egy injektoros Piaggio blokkos srem, és semmi bajom nem volt vele) Megéri a morinis?