Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban,hogy a benzin pumpában eltört a dugattyú és a motor közötti kis műanyag kar.Mit tudok csinálni ilyenkor?Valakinek elfekvőben esetleg?
Igy van ezert rendeltem en is b s dugot! Gondoltam ez nem olyan nagy dolog meg ha tagul sem!Ennek ellenere megis valami cicereg olyan mintha kis apropenzeket raznal csak mikor esik vissza a fordulat es pl ha reggel hidegen inditom nincs semmi hang csak ahogy melegszik!de pl mentem ma vele dombos reszen meg erre arra kb 25 km et es akkor sem erosebb mint 5 perc jaratas utan!
Még nem próbáltam ki a Kinter által javasolt testre kötéses módszert. Holnap állok neki. Ma a blokk összepakolás van soron... Új főtengely, csapágyak, szimeringek, dugó, henger... Szinte új blokk... Holnap kerül vissza a helyére a blokk. Ha van fejleményed hőmérő ügyben, jelezz legyszi. Persze én is szólok ha jutottam valamire.
A jeladóból természetesen. Nekem egy fekete meg egy piros jön a jeladótól, ami egy csatlakozó után kék-sárga, fehér-sárga lesz. Nem tudon eldönteni melyiket kell a gyújtásod fehér vezetékére kötni.
Ha ez megvan, a másikkal mi a tennicaló? Csak ott marad üresen?
Rosszul tetted. Fúrás (hónolás) nélkül nem változtatunk dugó méretet, mivel a henger mindig hordósra kopik. Ha nagyobb dugót teszel bele, akkor fent és lent mindig megszorul. Ha meg annyira szét van kopva a henger hogy belemegy a nagyobb dugó csak úgy lazán, akkor az már régen fúrás érett henger, össze sem kellett volna rakni. Fúrás, hónolás és 'C' méretű dugó. Ez lett volna a helyes sorrend.
Igen uj!Egyedul a henger nagyon jo allapotu hasznalt de keveset futott mert anno en tettem fel arra a motorra amin volt ¹!1500 van benne kb,A s dugoval volt annyi hogy en B s et rendeltem bele!Biztos ami biztos alapon!
De attol felek hogy nem e az a baj hogy henger felszereleskor en csak a papir vagy klingerit vagy nem is tom mi volt az anyaga tomitest raktam csak a henger ala,bar neztem es a dugo nem jon fel a siknal feljebb lapostetos dugo is de a fem tomiteseket en kihagytam!De szepen konnyen atfordult probaltam a berugoval! Csak nem er bele a hengerfejbe,bar nem kopg olyan mintha halkan apropenz csorogne!
Tudna valaki segíteni abban,hogy a benzin pumpában eltört a dugattyú és a motor közötti kis műanyag kar.Mit tudok csinálni ilyenkor?Valakinek elfekvőben esetleg?
Meg persze nem árulnának hozzá túlméretes dugót ha nem lehetne...
Ha ez megvan, a másikkal mi a tennicaló? Csak ott marad üresen?