Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Adj egy email címet. Hétvégén készítek képeket és elküldöm az alkatrészek képeit és listáját. Meg tudunk egyezni biztosan.
Kicseréltem a csuszkákat,és a variátor hűtő ventillátort,megszűnt a zörej,gyári csendes hangja lett. Úgy megy mint a " doxa"
Engem érdekel ha tényleg hibátlan!
Meg próbálom még a polirozást vizpapirral.
ha nem jön helyre majd Naraku-ba veszek egy új főtengelyt.
De a taládáé űi nem Mátééé
Az attú függ hogy milyen irányú a karcolás. Vastagabb szimeringet szoktak használni, mert annak máshová esik a tömítő felülete. Ha ez nem megoldható, akkor.... polírozni lehet, de azzal az erősebb karc nem tűnik el. Ha meg durvábban csiszolod és aztán polírozod, akkor csökken a méret, nem fog tömíteni. Hát..... no é nem tuom, tata halá, tata bőtő....
5 rongyért van egy főtengelyem, csapágyakkal. Aki ért hozzá azt mondta hibátlan. Érdekel?
javítás: ... nem fog tömíteni ...
Ha polírozod, azzal elmegy a főtengely mérete, így tömíteni a szimering.
A variátor alatti főtengelyszimering ajkánál a főtengelyen 3 mély karc van azért ment tönkre a szimering.
Megéri szerintetek felpolirozni a főtengelyen a karcokat?
Van aki azt mondja nem érdemes mindenki mást mond.
Nem a legjobb.
Ok. Köszönöm.
Azt írja Conair, hogy nem jó a WD-40. Vegyél bármilyen légszűrőhöz való spray-t.
Azt írod, hogy ne vegyek olyat? Ezt most nem értem. Itt rgy robogós boltban CASTROL - van 3000.ft lehet megveszem azt, biztos jó nem?
Ne. Vegyél olyat amilyet javasolt az előttem szóló, vagy bármilyet. 3000 ezer forint körül lehet kapni és iszonyat sokáig elég.

Évek óta megvan nekem is, még nem kellett venni újat.
Vegyél Motul légszürősprét sokáig elég megéri és jó minőségü.
ez az.
A kezelési leírások motor- vagy hajtóműolajat szoktak javasolni.
Levegőszűrő spray helyett,jo a WD-40?
"...attól nem fog feltöltődni..." Viszont a sok indítástól szépen lemerül. Ha pedig lemerült, akkor szépen megfagy. Ha megfagy, akkor tavasszal irány a bót, új akkuért...
Érdemes kivenni és normálisan feltölteni,az indítgatással hogy néha járatod egy kicsit attól nem fog feltöltődni.
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem...Október óta nem tudom használni a motorom a hideg idő miatt ezért csak alkalmanként indítom be, h mégis néha járjon a motor. Elsőre önindítóról nem indul ezért berúgom. Viszont 1,5 hete tudtam vele menni 2-3km-t és miután mentem vele, már indult önindítóról is! Nyilvánvalóan az akksim gyenge. Kérdésem: Érdemes kivenni az akksit és esetleg tölteni, vagy a mindennapos használat miatt (tavasztól-őszig) lesz annyi töltés az akksimba, hogy pöccre induljon önindítóval is hideg motor esetén? Bocsi,ha kicsit bonyolultan fogalmaztam.
mi a gáz?én így szoktam kiszedni,a főtengelynek nem lesz baja az tuti.
sziasztok!fekvö mina sr-emen szívócsonkot cserélnék,mert el van repedve,de nem tom hogy lehet hozzáférni,meg ahogy láttam a 4 csavarból 2nek mint ha sima lenne a feje.tudnátok tanácsot adni?köszi!