Az attú függ hogy milyen irányú a karcolás. Vastagabb szimeringet szoktak használni, mert annak máshová esik a tömítő felülete. Ha ez nem megoldható, akkor.... polírozni lehet, de azzal az erősebb karc nem tűnik el. Ha meg durvábban csiszolod és aztán polírozod, akkor csökken a méret, nem fog tömíteni. Hát..... no é nem tuom, tata halá, tata bőtő....
A variátor alatti főtengelyszimering ajkánál a főtengelyen 3 mély karc van azért ment tönkre a szimering.
Megéri szerintetek felpolirozni a főtengelyen a karcokat?
Van aki azt mondja nem érdemes mindenki mást mond.
"...attól nem fog feltöltődni..." Viszont a sok indítástól szépen lemerül. Ha pedig lemerült, akkor szépen megfagy. Ha megfagy, akkor tavasszal irány a bót, új akkuért...
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem...Október óta nem tudom használni a motorom a hideg idő miatt ezért csak alkalmanként indítom be, h mégis néha járjon a motor. Elsőre önindítóról nem indul ezért berúgom. Viszont 1,5 hete tudtam vele menni 2-3km-t és miután mentem vele, már indult önindítóról is! Nyilvánvalóan az akksim gyenge. Kérdésem: Érdemes kivenni az akksit és esetleg tölteni, vagy a mindennapos használat miatt (tavasztól-őszig) lesz annyi töltés az akksimba, hogy pöccre induljon önindítóval is hideg motor esetén? Bocsi,ha kicsit bonyolultan fogalmaztam.
sziasztok!fekvö mina sr-emen szívócsonkot cserélnék,mert el van repedve,de nem tom hogy lehet hozzáférni,meg ahogy láttam a 4 csavarból 2nek mint ha sima lenne a feje.tudnátok tanácsot adni?köszi!
ha nem jön helyre majd Naraku-ba veszek egy új főtengelyt.
ez jó ár és minöség. és könnyebb a gyárinál. jobb a sürités vele
Megéri szerintetek felpolirozni a főtengelyen a karcokat?
Van aki azt mondja nem érdemes mindenki mást mond.
Évek óta megvan nekem is, még nem kellett venni újat.
ez az.
Lenne egy kérdésem...Október óta nem tudom használni a motorom a hideg idő miatt ezért csak alkalmanként indítom be, h mégis néha járjon a motor. Elsőre önindítóról nem indul ezért berúgom. Viszont 1,5 hete tudtam vele menni 2-3km-t és miután mentem vele, már indult önindítóról is! Nyilvánvalóan az akksim gyenge. Kérdésem: Érdemes kivenni az akksit és esetleg tölteni, vagy a mindennapos használat miatt (tavasztól-őszig) lesz annyi töltés az akksimba, hogy pöccre induljon önindítóval is hideg motor esetén? Bocsi,ha kicsit bonyolultan fogalmaztam.