Szerintem nem az a baja vele hogy 70-et megy hanem hogy 70-et megy és ötöt zabál,menjen 70-et de akkor érje be négy literre,vagy egyen ötöt,de menjen 80-at.
Ha nagyobb főfuvit teszel bele nem biztos hogy jobban fog menni,ha kisebbet nem biztos hogy rosszabbul,ha 85-ös helyett 80 asat teszel bele,valószínű jobban fog pörögni és jobb lesz a végsebesség,szerintem a több benzin nyomatékot ad,több levegővel viszont jobban pörög,tehát ha kisebb a főfuvi több levegő jut az égéshez,egyébként a te karbid valószínű kicsi is ehhez a nagy főfúvókához,nem lehet megfelelően belőni az arányokat,próbáld ki,majd meglátod,el kellene találni a főfúvókát,ki kellene próbálni kisebbel nem pedig nagyobbal,sok mocival kísérleteztem már,gyári motor még ha falsot is szív nem szoktak ennyivel nagyobb főfuvit tenni bele mint amekkora a tiedben van.
Sziasztok ! Olyan kérdésem lenne nem nagyon vagyok othon ebben a témában van egy járkálos Sr 50 -em És esetleg lehet valahogy tuningolni ? Kipufogóra gondoltam elsőnek h van-e esetleg hozzá ? stb.. Köszi a segítséget várom válaszaitokat :) a kép csak illusztrálció de ilyen tipus az hiszem 93-as
A 70es moci cuccait pakoltam at. Szerintem ha a kek rugokat pirosra cserelem nem lesz nagy valtozas. A 4gos gorgot meg kompenzaltam piros kontrasztal direkt hiszen ha hagyom a gyari rugot akkor evidens lenne egy 3gos.
Terhelten hangolunk.Ha rajta ülve nem pörög fel,erősebb kuplungrugó,és könnyebb görgő kell.Váltós gép is felpörög 4.-ben is ha a kerék a levegőben van.
Igen, ezt mondták. Telefonon beszéltem velük, ők is foglalkoznak robogó tuningolással. Azt javasolták inkább adjam el és vegyek egy Minarelli vagy Piaggio blokkosat.
Nem adom el, nekem tetszik is, külsőleg sincs lestrapálva és pöccre indul.
Azt nem tudom, ha esetleg 90-es főfúvókát tennénk bele, attól nem menne kicsit jobban? A fogyasztást tekintve az a 2-3 dl már nem számít sokat.
Most mivan? A motorod csak 25 km/h-val megy? A gyári kipufogóval meg 60-70-et? Nem értem. Egy kipufogócsere ennyire drasztikus változást nem okoz. Hacsak persze nincs fullra eldugulva. Vagy továbbra sem értem...
nginx......
Nem adom el, nekem tetszik is, külsőleg sincs lestrapálva és pöccre indul.
Azt nem tudom, ha esetleg 90-es főfúvókát tennénk bele, attól nem menne kicsit jobban? A fogyasztást tekintve az a 2-3 dl már nem számít sokat.
Képzeld Én néha játszom is vele, hiszen sok helyen nem tudok 80-al menni - még ha szeretnék se:-))