A hűtő légtelenítését jól írom le?
1. Tartály feltölt, a légtelenítőcsavaroknál megvár, míg jön a lé.
2. Helyben járat, míg a termosztát nyit és a tartály sapkáját levéve megvár, míg kibugyogja magát.
3. Sapi visszacsavar.
Köszönet!
"Szegeny motorrol mar a katalizatort vagnad le, meg hasonlo mutetek... " Na igen. A tervezők biztosan buták voltak, azért raktak rá ennyi felesleges dolgot.
Mindenképpen referálok, hogy mit sikerült össze hozni!
Egyébként ha a kipuffból a katalizátort kivesszük az a motornak csak jót tesz nem? Jobban átmegy a gáz rajta.
Rendeltem Stage6 görgőkészletet 7.7 grammosat, első körben ezzel tesztelem! Nagyon remélem, hogy jobb lesz!
Ez a fajta kell a fojtatlan Morinis motorba.
Ha nem lesz jó, akkor jön a 8 grammos.
Nem fog kiégni ha televan, főleg nem ilyen hidegben. Ha telement benzinnel, olajjal, az oké, az kiég. De a korom nem. Disszugáz, disznyóperzselő és porszívó...
Nekem a gyári görgő biztosan nem lenne jó, az 6.2 gramm a fojtott motornál. A kivett fojtásúnál 7.7 grammos kell. 7 grammosat próbáltam és sokkal rosszabb lett a gyorsulás is + a végsebesség is.
A kipuff ki tud égni magától, ha hosszabb távon (mondjuk 50 km) megyek vele folyamatosan? Nyilván nem koppgázon, hanem 60 körül, hogy legyen fordulat is.
A görgőt ne tőlem kérdezd, én mindig a gyárit használom. A kipufogó eltömődésére a végére rakódott koromból meg a hangjából lehet következtetni. Pattogós, határozott hangúnak kell lennie egy 2T-nek. Ha tompa vagy nagyon halk, akkor valószínűleg kiégetésre szorul.
És ha belerakunk 7.7 grammos gyári értékű görgőt arra hogy reagál a 7.5 helyett? Elképzelhető, hogy jobb lesz a végsebesség?
Azt honnan lehet tudni, hogy ha el van tömődve a kipufogó? Hidegen füstöl de utána egyáltalán nem, pedig teszek 1 kupak olajat a tankba is.
Miért akarod az előgyújtást állítani? Ez nem Simson. Gyárilag be van lőve jó helyre. Sok lehetőség nincs is az állításra, max ha szétfaragod vagy spéci lendkerék éket használsz.
Ha a 0.5 re is reagált akkor tegyél bele 8 ast,lehet sokkal jobb lesz vele,ha jobb vele akkor pedig ki kell utána a 8.5 össel is próbálni,lehet azzal még jobb lesz.
1. Tartály feltölt, a légtelenítőcsavaroknál megvár, míg jön a lé.
2. Helyben járat, míg a termosztát nyit és a tartály sapkáját levéve megvár, míg kibugyogja magát.
3. Sapi visszacsavar.
Köszönet!