Kiszedtem a termosztátot, szobahőmérsékleten (ahogy a képek is mutatják) nem zár teljesen, néhány mm-t nyitva marad. Melegítésre kinyit teljesen, de zár vissza. Ez gondolom megadta magát. Csere? Vagy más költségkímélő megoldás? Amúgy karbis Morini (Kinter kedvence ).
Utánanéztem a gyártó mégiscsak kínai,a forgalmazó Német,szerintem jó lesz ez,egy próbát megér,ami most van rajta abban nem csak a görgők de a komplett belseje is totál kopott,3 görgő kockára van kopva a többi még úgy ahogy elmegy,a szíj repedezett,8 mm futófelületet hagy ki a szíj a tárcsán,így is megy a moci óra szerint 87-et,lehet nem is ötvenes,bár ha 70 es lenne szerintem többet zabálna mint 4 liter,mivel milliomos nem vagyok így sajna marad a Motoforce.
Na csak nem bírtam és rendeltem egy 2Extreme kuplungot.
1 éves robogós tapasztalattal mondhatom, hogy már nem igaz a nevenincs (én legalábbis nem ismertem eddig ezt a nevet) = szar
A kuplung ugyan úgy mint a polini, vagy a gagyi épp befér a harangba (talán ha 1mm van a perem és a ferodo közt.
Ellenben ez valóban csak nagyobb fordulatnál nyit - pedig KÉK rugó van benne, és ugye adnak hozzá pirosat is.
Szóval Én tudom ajánlani....mert az eddigieket magasan veri.
Persze a polini az jobb, de ugye véleményem szerint a dolgok miértjét is mérlegelni kell.
Egy kuplungba meg a fogyó eszköz az a ferodo.....ami ugyan úgy kopik...akármilyen márkás dolgot vesz az ember.
És ugye az oldalon se írnák szerintem le részletesen ha a bolt se ajánlaná.....de ha már úgy írják, hogy "A 2-Extreme Racing kuplung gyártása során, a már más gyártók által sikeresen tesztelt és alkalmazott technikai megoldásokat használták fel a tervezők."
Szóval a márkásabbak nem hiszem hogy megérnek 2-3x-os árat....
A Polini és Malossi az már a jó kategóriába tartozik, csak kérdés hogy akarsz-e ennyit költeni rá. Én tennék bele egy olcsó kínait, 2-3 évet lazán kibír és olcsó. Addigra meg már lehet hogy a motort is eladod....
http://www.robogoalkatresz.eu/...
Ha jól látom akkor ez ugyan az mint amit te linkeltél csak komplett,a görgők miatt és a szíj miatt választanám ezt,de csak ha ez is jó hozzá.
http://www.egumotors.hu/1246-v...
Akkor még ez van amit szettben találtam,kicsit soknak találom de erről csak jókat hallottam,valószínű hosszútávon behozza az árát,gyári szettet sehol sem találok.
Ok,köszi,nem az a lényeg hogy nem nagy szám,attól biztosan jobb mint ami most van fent,ok,akkor az első lesz,köszi a segítséget,de amúgy ha tudtok jobbat ajánlani természetesen megfogadom a tanácsot,robogóban nincs nagy gyakorlatom,nekem nem a tuning hanem a tartósság a lényeg.
Kiszedtem a termosztátot, szobahőmérsékleten (ahogy a képek is mutatják) nem zár teljesen, néhány mm-t nyitva marad. Melegítésre kinyit teljesen, de zár vissza. Ez gondolom megadta magát. Csere? Vagy más költségkímélő megoldás? Amúgy karbis Morini (Kinter kedvence ).
Szerintetek ha a henger szoknyája megsérült ,letört belőle egy kis darab attól még használható?
Igazad van,akkor marad ez,ez legalább tényleg komplett szett,és nem is kínai,legalábbis az üzlet szerint Német.
1 éves robogós tapasztalattal mondhatom, hogy már nem igaz a nevenincs (én legalábbis nem ismertem eddig ezt a nevet) = szar
A kuplung ugyan úgy mint a polini, vagy a gagyi épp befér a harangba (talán ha 1mm van a perem és a ferodo közt.
Ellenben ez valóban csak nagyobb fordulatnál nyit - pedig KÉK rugó van benne, és ugye adnak hozzá pirosat is.
Szóval Én tudom ajánlani....mert az eddigieket magasan veri.
Persze a polini az jobb, de ugye véleményem szerint a dolgok miértjét is mérlegelni kell.
Egy kuplungba meg a fogyó eszköz az a ferodo.....ami ugyan úgy kopik...akármilyen márkás dolgot vesz az ember.
És ugye az oldalon se írnák szerintem le részletesen ha a bolt se ajánlaná.....de ha már úgy írják, hogy "A 2-Extreme Racing kuplung gyártása során, a már más gyártók által sikeresen tesztelt és alkalmazott technikai megoldásokat használták fel a tervezők."
Szóval a márkásabbak nem hiszem hogy megérnek 2-3x-os árat....
Ha jól látom akkor ez ugyan az mint amit te linkeltél csak komplett,a görgők miatt és a szíj miatt választanám ezt,de csak ha ez is jó hozzá.
Polini
Akkor még ez van amit szettben találtam,kicsit soknak találom de erről csak jókat hallottam,valószínű hosszútávon behozza az árát,gyári szettet sehol sem találok.
Nekem az rms miatt lesz tengelycsem mert az rms tarcsa/csilag megette a ricniket.
A masik jobb...
Vagy ez,a kettő közül melyik a jobb?
Ezt néztem ki.