Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én még hála mindig azt kaptam amit rendeltem!
De a bal oldali menüben ki tudod választani a robogód márkáját, s azután könnyebb lessz a rendelés!
Ok.Köszi.Azt kapod mindig amit rendelsz,és jó is? Ami nekem kellene pigi blokkosba a ventilátor,szerinted jo lesz bele?
Én is innen szoktam rendelni!
Bocsi.Akkor elnéztem valamit......
Én nem látok itt cégadatokat.
A regisztrációnál csak cég adatok vannak,magánszemély nincs ebből gondoltam.....
Regisztráció után rendelhetsz, én is szoktam innen mint magánszemély.
Szia. Igen erre,de innen nem lehet rendelni csak viszonteadóknak ha jól értelmeztem...... Szerinted?
Szia Zsaru!

ERRE GONDOLSZ?
Full szintetikus repsol competection 2 T
Sziasztok! Valaki tudna segíteni hogy milyen olaj lenne jó sr50 ditech be?
Van még egy problémám. Csak kb 7-8 volt a töltés, tehát az akksit gyakorlatilag egyáltalán nem tölti és a világítás is csak nagyon halványan működik. A gyújtása viszont teljesen rendben van. Mi lehet a probléma szerintetek, a tekercsek, vagy fesszabályzó?
Viszont mióta görgőt,és szíjat cseréltem kicsit másabb lett a hangja. Olyan mint ha a dekni alól egy egyenletes fura hang jönne,alapjáraton. Olyan, 2-3 mp lehet hallani egyenletesen. Nem jövök rá,pedig szépen normálisan raktam rá.....szíj mérete is megegyezik,bár mikor össze néztem az új nagyobbnak tűnt mikor rgymásra raktam.....
Ennek a külső müanyag tárcsának nagyobb a közepe. A csillag anyának a csillag részei szoritanák a fém tárcsához,de ki van kopva így a főtengő anya alatt csúszkál jobbra balra.
Az szerintem baj, mert ledarálja a főtengely ricnijét és mehet a kukába. A főtengely. A külső tárcsának stabilan fent kell lenni.
Köszi! Így már látom hol a nyelv, amit el kéne húzni!
Aprilia factory ditechre kellene. Piaggio blokkos.
Sziasztok.Multkor valaki belinkelt nekem egy oldalt és sajnos nem találom. Külső müanyag hűtőtárcsát akarok cserélni a varion.Olyan 1500ft körül volt. Amit a csillag fog. Enyém már kicsit csúszkál jobbra-balra. Vagy ez baj?
Ez is megfordult a fejemben, csak még nem volt időm kipróbálni, de akkor lehet, hogy ez lesz a megoldás. Köszi a válaszokat!
Igen, én is ezzel próbálkoztam, de még nem sikerült kiakasztani, mert nem tudom pontosan, hogy áll a kampó. Ha egy fényképet fel tudna rakni valaki a zárról, azt megköszönném!
Erre az idomra gondoltam!
Szia!
Ami az ülés alatti nagyidom és lábtartó között van idom, (nem tom pontosan mi a neve), azt le kell venni, s akkor hozzá férsz ahhoz a részhez amin nyílik az ülés!Elvileg a stiftet ki tudod tolni a helyéről,s akkor annyira felnyílik az ülés, hogy bele tudsz nyúlni a csomagtartóba!
Ha az ules ala tudsz dugni egy drotot, azzal meg lehet probalni kiakasztani a nyelvet.
Sziasztok!
Van egy 97-es évjáratú sr-em. Sikerült bezárnom a kulcsot a csomagtartóba. Nem tudja véletlenül valaki, hogy lehetne a legegyszerűbben kinyitni?