Van még egy problémám. Csak kb 7-8 volt a töltés, tehát az akksit gyakorlatilag egyáltalán nem tölti és a világítás is csak nagyon halványan működik. A gyújtása viszont teljesen rendben van. Mi lehet a probléma szerintetek, a tekercsek, vagy fesszabályzó?
Viszont mióta görgőt,és szíjat cseréltem kicsit másabb lett a hangja. Olyan mint ha a dekni alól egy egyenletes fura hang jönne,alapjáraton. Olyan, 2-3 mp lehet hallani egyenletesen. Nem jövök rá,pedig szépen normálisan raktam rá.....szíj mérete is megegyezik,bár mikor össze néztem az új nagyobbnak tűnt mikor rgymásra raktam.....
Ennek a külső müanyag tárcsának nagyobb a közepe. A csillag anyának a csillag részei szoritanák a fém tárcsához,de ki van kopva így a főtengő anya alatt csúszkál jobbra balra.
Sziasztok.Multkor valaki belinkelt nekem egy oldalt és sajnos nem találom. Külső müanyag hűtőtárcsát akarok cserélni a varion.Olyan 1500ft körül volt. Amit a csillag fog. Enyém már kicsit csúszkál jobbra-balra. Vagy ez baj?
Igen, én is ezzel próbálkoztam, de még nem sikerült kiakasztani, mert nem tudom pontosan, hogy áll a kampó. Ha egy fényképet fel tudna rakni valaki a zárról, azt megköszönném!
Szia!
Ami az ülés alatti nagyidom és lábtartó között van idom, (nem tom pontosan mi a neve), azt le kell venni, s akkor hozzá férsz ahhoz a részhez amin nyílik az ülés!Elvileg a stiftet ki tudod tolni a helyéről,s akkor annyira felnyílik az ülés, hogy bele tudsz nyúlni a csomagtartóba!
Sziasztok!
Van egy 97-es évjáratú sr-em. Sikerült bezárnom a kulcsot a csomagtartóba. Nem tudja véletlenül valaki, hogy lehetne a legegyszerűbben kinyitni?
De a bal oldali menüben ki tudod választani a robogód márkáját, s azután könnyebb lessz a rendelés!