A "B" verzió a helyes.Viszont,ha így hirtelen gázrántásra fullad,vagy nehezen esik vissza alapjáratra,akkor még beljebb kell csavarni a levegőcsavaron.(8-adonként)
Gyertyakép hány km után lesz értékelhető? Vagyis mennyit kell menni nyélgázon, hogy látható legyen, jó-e a keverékcsavar beállítása? Vagy ha van valami más módszer ennek ellenőrzésére, lécci írjátok meg. :) köszi
Az mitől lehet, hogy amióta kikormoltam a motort 70-80 km-t egy szuszra, kicsit nehezebben indul hidegen?! Azóta sokkal jobb a végsebesség is. 1 kupak Repsol 2T van a tankba + kevés Spuri adalék. Olajat előtte is öntöttem pluszban.
Ha megvan a VAS, akkor a RÓNA Kft-t is tudom ajánlani!
Ha nem BP-i vagy, akkor beteszed egy dobozba, elküldöd nekik, RÁ ÍROD, hogy PUHA FERODO-val kéred.....
Kb. 3-4 nap múlva hozza a postás.
Nekem a Banditba is az van elől, a GS-be évekig ezt használtam....
Szóval jók, megbízhatóak.
A Banditra az első 2 pár összesen ~ 4000ft volt.
De az árat meg kell kérdezni tőlük.
Sziasztok! Fekvő minám van, nemrég széthullott benne a felső tűgörgő, és megakasztotta a blokkot(dugó-hengerfej közé ékelődött darab...). Most másik hengerszett van rajta, és nem akar beindulni. Szikra van valamennyi, benzint kap, hidegindító spray-re nem reagál. Valaki valami ötlet, hogy mi lehet a gond?
A) leheletnyi gázzal megyek 1-2 km-t?
B) fülre belőni, hogy addig tekerem kifelé a csavart, míg eléri a legmagasabb fordulatot, és 1/8-ot befelé, hogy kicsit dúsabb legyen a keverék?
Épp most szerdán viszem szervizbe, ott majd állíttatok rajta!
Anno a GS-emen hidegebb időben kicsit csavartam az alapjáraton, hiszen az is lejjebb van
Akkor állítani gondolom nem kell rajta semmit?
Nekem is teker párat mire elkapja....nyáron ilyen gond nem volt
Az mitől lehet, hogy amióta kikormoltam a motort 70-80 km-t egy szuszra, kicsit nehezebben indul hidegen?! Azóta sokkal jobb a végsebesség is. 1 kupak Repsol 2T van a tankba + kevés Spuri adalék. Olajat előtte is öntöttem pluszban.
Nem félsz van, mert általában ésszel megyek, csak kiváncsiság.
Ha nem BP-i vagy, akkor beteszed egy dobozba, elküldöd nekik, RÁ ÍROD, hogy PUHA FERODO-val kéred.....
Kb. 3-4 nap múlva hozza a postás.
Nekem a Banditba is az van elől, a GS-be évekig ezt használtam....
Szóval jók, megbízhatóak.
A Banditra az első 2 pár összesen ~ 4000ft volt.
De az árat meg kell kérdezni tőlük.
De akkor a képeid alapján:
Szélessége: 9,81......NEKEM 9
A hossz itt 29,88......NEKEM 25
Sr50 Di-Tech-be milyen fékpofákat ajánlotok (előre is, hátra is)?
Ne a legdrágábbat linkeljétek plz, de ne is a leggagyibbat.
Köszönöm!
http://www.egumotors.hu/1989-k...
Elvileg a menetszámmal is lehet báltoztatni az erősségen.
Ha kép alapján akarom hangsúlyozni, akkor itt a rugóban 5 csavarást látsz, az enyémbe meg 4 van.
És pont annyival hosszabb az egész, mint 1 menet....