Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeretem az ilyen melokat:)
Nincs semmi.....szoltam a gorenak hogy kiugrok lekapom a csovet mert mar rafert.
Adtam neki egy kis oldoszermosast.....8baros levegovel megfujattam vegul 180fokos gozzel szarittas.....1 ora mulva visitott:))

Mennyit szamit ha szaraz,tiszta a kipuff:)

Volt benne olaj ,koksz rendesen:( a gáz mar alig jott at rajta
Nem lehet hogy tul alacsony hoerteku gyertyaval jatszol? Nem tudom milyen kell meked de ha pl most 7est hasznalsz probald ki 9el
Szét égeti?Az milyen?Nem lekormolja,beköpi?
Heló!
Tanácsot szeretnék kérni tőletek!
Van egy 2003-as sr-em injektoros és szét égeti a gyertyákat! egy pillanat alatt!
Mi lehet a probléma?
Előre is köszönöm!
Remenyeim szerint hetfon. Ellenben ha holnap elviszik a feketét akkor muszaj vagyok melo elött összerakni hogy eltudjak jonni dolgozni:)
mikor teszteled?
Megcsiszoltam. Tettem bele erösebb rugókat.
Kivancsi leszek sikerült e a gondotmegoldani
Számít? Jobban aludnál tőle? Úgyis elpusztulhat bármi bármikor. Egyébként erre nem tudom a választ.
Ez jó kérdés, én is kíváncsi vagyok a válaszra.
Szia.Az érdekelne még,hogy ha a km számlálóba bele piszkáltak volna valahogy meg lehetne tudni? Factory ditech........digit műszeres.......
Szia.Megy persze,semmi gondom vele.Csak érdeklődtem. Mástól hallottam,hogy több lesz a vég. sebesség és kevesebbet fog enni. De ettől már hová kevesebbet.......
Ha megy óra szerint 85-töt semmi értelme. Én nem vettem észre semmit, csakhogy könnyebb lett a pénztárcám.
Sziasztok. Ditechre sport programról érdeklődnék.Hol,és mennyibe kerülne? És miben változna a moci?
Köszi szépen!
Mitsuboshi
Sziasztok!
Morini blokkos Suzuki Katana motoros SR 50-hez melyik szíjat ajánljátok ami aránylag tartós és jó minőségű?
Nincs mit!
köszönöm szépen a segítséget!
Én már cserélném,mert jópár km/h-t eldobsz a végsebből a kopott szíjjal.
Ditechnél a cserehatár 17.4 mm.
Egy másik leírás szerint 3 mm az átlagos vastagság, 2 mm a cserehatár. Hát most na... Szerintem 2 mm-ig nyugodtan használhatod.
Sziasztok :)

Ma lemértem a szíjat és 18,4x782 LE 8133 és amit mértem az pedig 17,6. Nagy kopásnak számít a 18,4-hez képest? Kell esetleg szíj vásárlás? Mennyit számíthat esetleg egy új szíj ha tényleg ennyire kopott?
Köszönöm! Akkor csak meg kellesz mérni pontosan, hogy 2 v. 3 mm... (Vagy vasig elhasználom "jó gazda" módjára )
Azt írják, hogy a kuplung kopóréteg cserehatára 2.5 mm.
Zsir uj kuplung....de noname...
Szoval sok a ferodo rajta. Abbol szedek le egy kicsit még