Lehet, hogy hülye kérdés. 7,7-es görgőt nem kaptam, ezért vettem 8-as Malossit. Nem volt túl jó, beszereztem 7-eset is. Ettől nagyon pörgött. A két szettből csináltam egyet: 7-es és 8-as görgőket raktam egymás mellé. Így lett a legjobb tapasztalatom szerint. Maradhat így, vagy célszerűbb u.olyan görgőket betenni? Ebben az esetben is gondolom a 8 g-os jobb, mint a 7-es.
Morini blokkos Suzuki Katana motoros SR 50-nél van valakinek tapasztalata, hogy milyen súlyú görgőket kell bele tenni, hogy aránylag gyorsuljon is és a végsebesség se legyen rosszabb?
Gyári szíj méret: 18.5x782, gyári görgő méret: 6.2
köszi szépen! amúgy annyi történt h ment a motor menet közbe megállt és annyi.. azóta semmi.. minden jó állapotú benne(gyertya henger dugó gyűrűk minden működőképes..) az injektor maradt hibalehetőségnek.. mi szokott ebbe elmenni? vagy h van ez? mit kell cserélni? gondolom másnak is volt már ilyen
Sziasztok! Kérdeznék. Morini injektoros SR. Olyat csinál a moci hogy nagy nehezen be indul és folyamat egyenletesen negyed gázzal egyszer csak meg áll mintha meg szorulna a blokk. utána hiába indítsuk még csak nem is pöfen.ha ki hűl a blokk akkor is csak úgy indul be hogy le húzzuk a légtömeg mérő csatlakozóját. de már ha vissza dugjuk a csatit már arra sem reagál. Mi lehet ez?
Vagy legyen 7.7 grammos? Stage6 minőségit gondoltam.