Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi szépen! Akkor ha 7.5-ös görgőket teszek bele az úgy jó?
Vagy legyen 7.7 grammos? Stage6 minőségit gondoltam.
1gr eltérés még megengedett,ha felváltva van benn maradhat nyugodtan.Így 7,5gr az átlag,ami morini blokknál gyái kontraszthoz teljesen jó.
Lehet, hogy hülye kérdés. 7,7-es görgőt nem kaptam, ezért vettem 8-as Malossit. Nem volt túl jó, beszereztem 7-eset is. Ettől nagyon pörgött. A két szettből csináltam egyet: 7-es és 8-as görgőket raktam egymás mellé. Így lett a legjobb tapasztalatom szerint. Maradhat így, vagy célszerűbb u.olyan görgőket betenni? Ebben az esetben is gondolom a 8 g-os jobb, mint a 7-es.
Rendben.
Vannak benne hibák.Morini blokkos sr gyári súlya 7,7gr ,de 7,5-tel teljesen ok.
Tudom én, csak szeretem nevén nevezni a dolgokat. Meg persze gonoszkodni sem utolsó.

http://www.apriliaforum.com/fo...
Kösz. Akkor holnap hívlak!
Nyilván a folytószelepre gondol.
Hol láttál 6,2-t?
A ditechben nincs ilyen alkatrész.
Ezt nem értem, akkor a gyár miért ír 6.2 gramm-t?
Most 7-es van benne és nem lett jobb, előtte 7.5 volt.
Nem titkos:7393644 T-s.
Gyári kontraszthoz 7,2-7,5 lesz a megfelelő.
Adok egy email címet küld el a tel: számod. és holnap felhívlak. attila2727@freemail.hu
Bocsi elírtam!

Gyári szíj: 18.4 x 782
Gyári görgő súly: 6.2 gramm
5000?
Morini blokkos Suzuki Katana motoros SR 50-nél van valakinek tapasztalata, hogy milyen súlyú görgőket kell bele tenni, hogy aránylag gyorsuljon is és a végsebesség se legyen rosszabb?
Gyári szíj méret: 18.5x782, gyári görgő méret: 6.2
Injektorban a nyomásszabályzó szelep szokott tönkremenni vagy a fejen lévő teflon tömítés (én multkor így jártam), de majd a többiek is írnak valamit.
mit kérsz érte?
Nekem van egy.
Morini blokkosra való légtömegmérő van valakinek?
köszi szépen! amúgy annyi történt h ment a motor menet közbe megállt és annyi.. azóta semmi.. minden jó állapotú benne(gyertya henger dugó gyűrűk minden működőképes..) az injektor maradt hibalehetőségnek.. mi szokott ebbe elmenni? vagy h van ez? mit kell cserélni? gondolom másnak is volt már ilyen
Sziasztok!
Ha esetleg valakit érdekel, van 3szett kuplungrugóm eladó!
2-extreme piros
2-extreme kék
polini fehér

Mindegyik csak egy próbakör erejéig volt bennt!
Sziasztok! Kérdeznék. Morini injektoros SR. Olyat csinál a moci hogy nagy nehezen be indul és folyamat egyenletesen negyed gázzal egyszer csak meg áll mintha meg szorulna a blokk. utána hiába indítsuk még csak nem is pöfen.ha ki hűl a blokk akkor is csak úgy indul be hogy le húzzuk a légtömeg mérő csatlakozóját. de már ha vissza dugjuk a csatit már arra sem reagál. Mi lehet ez?