Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amugy valos.
a brunga orat 1525re allitottam
a gps mellete volt.
a bringa ora itt 1-2 vel még kevesebbet is mutat néha
a gyari ora mar a vételnél kiakadt ezert mondom hogy az csal mint a fene(az enyem)
legalabbis a masik sr is (50es) megy 80at? Mikozben megyek egy kocsi mogott a varosban max 55el?
Nem...a régi malossival. Az uj szij csak 4mmrel hosszabb (747mm) de semmi változás.

Igy most
feher kontraszt és kisrugók
6.5g gorgö
70es henger
21es karbi
leovunce dob
sport szürö
malossi szij

Meg lehetne jatszani a vegatetellel de arra mar sajnalim a 20-25000ret...
szóval kihozható lenne tobb de az meg egy masik motor ára lenne. Ez meg számimra már feles kiadás. Inkabb gyujtom a zsetont a turara.
Ez a hosszú szíjjal van? Ha tényleg valós 81, még hová hajszolnád?

Milyen is a konfig? 70-es henger? 21-es karbi?
Láttam a smile-kat!
81 megvan....de itt a vége:-(
Ott volt ket szmajli is, ilyennel nem tudsz megbantani. :) No para. :)
Bocsi, hogy ha megbántottalak! Úgy vettem le, hogy sokkal jobban értesz a motorokhoz mint én.
ha valaki tudja mivel érhetek el 83-85km/h sebességet írja le nekem a konfigurációt :)
Most már télleg nem tudom :/ most nincs 4-5 ezrem 2-3 szett görgőre :/ most vagy 5,5g 5,7g vagy 7,7g kell :D jó kérdés.
Ha az Egü oldalán nézted, az sztem nem lesz jó. Kezelési szerint 8 g körül írja a gyári görgőt. 7,7 gramm, ha jól emlékszem. Nézd meg itt is.
Ha trisóval átmosod, annyi idő alatt sztem nem lesz gond. Autónál csináltuk, ott bevált. Robogón még nem próbáltam. De tényleg belátásod szerint dönts, nem akarom, hogy emiatt menjen gajra a gép.
Megnéztem nekem 6,2g görgök vannak benne jelenleg. Túl nehezek akkor ugyebár? 5,5g a gyári előírás. Ha veszek bele 5,7g akkor menne 80 at?
Ahogy olvasom, ami oldja a vízkövet, az káros az alura is
Kipróbálom a 20%-os ecetet
Tettem fel egy videót enyém hogy gyorsul végsebességig :)
Én mindenképpen akarnám hogy a mostani 70-72 helyett 83-85 mennyen legalább :/ ez a 70 nudli sebesség kb. 120-as óra van bent nekem gyárilag és ott kb felénél van a mutató .....
Én mint szakértő? Kikérem magamnak! Csak egy tök átlagos robogós. Kinter, Zoli, NS és még mások szereltek már SR50-est, inkább őket mondanám szakértőnek.
És ha a kiszórom az üveget akkor jobban megy majd?
Félek kókányolni, ne hogy több kár legyen mint haszon!
A görgők súlyát sajnos nem tudom, de el lehet játszogatni mert több részből áll. (szíj méret, görgők súlya, kontraszt rugó, stb...)
Valószínű a katalizátort szedték ki belőle és azért füstöl meleg motorral is. Gondolom. Igazából kinter1 és snbc a szakértők itt a fórumban, ez csak tipp.
Hát le kell flekszelned a kipufogó könyököt ahol van az "U" alak és ott van valami üveg lap vagy mi és azt szétütöd és kiszórod ami benne volt utánna visszahegeszted. A görgök súlyát te se tudod akkor ugye?
Nagyon szép!
Az enyém meg ilyen:
Ilyen :)
Az enyém is csak hidegen füstöl de nem sokáig. Utána semmi.
Véletlenül nem fekete szürke színű a motorod? :-D
Hát összes haveroméba ki lett véve és piszkosul füstölnek az enyém meg allig ad valami füstöt kb semmit csak indittásnál, menet közbe az övéké meg mint 1 kémény.
Ugyanez a típus, nálam (köbö 95 kg) óra szerint néha megfutja a 95-öt, a 90-et mindig, de 80 körül érzi jól magát. Nekem elég sokat csal az óra felfelé, 10-15-öt.
Állítólag az enyémbe sincs már fojtás, de ez se megy jobban sajna.
Egy másik motorszerelő meg azt mondta jó ez így, elég ennyi.
Na ja csak épp az autók túrnak le az útról ha tötymörgök.
Az honnan derül ki, hogy a kipufogóba még ott a fojtás?