Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen.
A nagy rugót kivéve, ugye?
Az a lényeg összenyomott teló tetejétől 80+- 2mm re kel lenni az olaj szintjének!
Azon csodálkozom hogy 15w olajjal is lekoppan nem kéne neki szerintem.
http://www.kepfeltoltes.hu/ Ide se megy fel?
Próbálom feltölteni de nem sikerül :(
Jól feltöltötted a szárakat, ráhasaltál a telóra és kinyomattad a fölösleget? :)
A sűrűbb része van lefele úgy emlékszem!

Én másképp állítottam be az olajat utána nézek a kisokosban :)
Akkor már ketten vagyunk. :) 15W-s olajból kapott száranként 110 köbcit, 107 ccm a gyári mennyiség, ha jól tudom. De ha nem, talán Kinter vagy Zoli (vagy más vki) segít. ;)

Másik kérdés: a rugók egyik vége elvékonyodik, sűrűbb a menet. Annak felül vagy alul van a helye?
Szia

Már akkor ketten vagyunk ez nem lehet véletlen nekem is hiányzott az egyik akkor én is kérdeztem itt de sokk minden válasz jött!
De most már egyre jobban azon vagyok hogy ez gyárilag ilyen :)
Volt aki azt mondta az egyik lefele dolgozik a másik felfele azért van csak az egyiken.
Nagyon sok múlik az olaj menyiségen lehet azért koppan!
Erre nem tudja senki a választ? A teflon fontos lenne.

"Sziasztok!

Nem tudja véletlenül valaki, hogy ditech moriniben lévő injector fejhez milyen méretű tömítő gyűrűk kellenek illetve mik a méretei a teflon tömítésnek?Olyan helyen dolgozom ahol ezeket fillérekér beszerzem ill. legyártom, nem akarok ezreket kidobni az ablakon.
Köszi!"
Sziasztok!

Vettem egy új hőgombát az SR 50-hez de nem jó! A menet egyezik, csak a csúszósaru más kialakítású. Legalul marad a mutató!
Kicserélik egy másikra a boltban, viszont az lenne a kérdésem lehet, hogy ha nem pont hozzá való akkor nem fog rendesen működni?
Ha mellé teszem meleg helyre akkor felmegy maxra a mutató.
Köszi szépen!
link javítva: www-stealth-ditech-i-ap8203783" title="http://www.robogowebshop.hu/futomu-alkatreszek/futomu-alkatresz-egyeb/dugattyugyuru-teleszkophoz-sr-www-stealth-ditech-i-ap8203783" target="_blank">http://www.robogowebshop.hu/fu...
Sziasztok!

Egy 2002-es vizes Morini első teleszkópjával kapcsolatban kérem a segítségeteket. Telóolajat, szimeringet cseréltem, és akkor vettem észre, hogy az egyik szárból hiányzik egy műanyag gyűrű, egy ilyen: www-stealth-ditech-i-ap8203783" target="_blank">telógyűrű

A kérdésem az volna, hogy az előző tulaj felejtette ki az összerakásból, vagy gyárilag ilyen, hogy csak az egyik száron van ez a gyűrű? Showa villa egyébként. Az összerakás után derült ki, hogy az a szár, amiből hiányzik a gyűrű, felkoppan, a másik jó.

Köszi!
Ha haza érek,hívlak vagy írok. Helló.
Igen, érdekel. Várom a képeket. Sérülésmentesek az idomok, illetve mennyit kérnél értük?
Nekem projektoros lámpás sr.-hez való első idomom van. Van hátsó kettő is. Külföldön vagyok nyaralni,szerdán leszem Magyarba. Majd küldök képet,ha érdekel....m
Old sr-hez kell amin az első idom és a két oldalsó idom külön van, az oldalsó idomokban van az index.
Szia.nekem,vagy is egy ismimnek van. Komplett első idom,amiben az első lámpa,és az oldal index helyek is benne vannak ugye? A projektor lámpás tipus? Az első kerék mögött van hegesztve,őssze is van csiszolva szép nagyon. 15 e. Üdv Attila.
Köszönöm! Igen.
Sziasztok!

Aprilia old sr-hez keresek sérülésmentes első idomot (amiben a lámpa van), és két oldalsó idomot. Akinek van írjon.
Service kód: 45256 itt lehet törölni a villás kulcsot,és itt meg lehet nézni az aktív,és a mamorizált ecu kódokat is. És lehet törölni is persze. Foctoryn szeretnéd ezt csinálni?
Üdv!
Sziasztok!
A hozzáértőkhöz lenne ismételten kérdésem!
Adott a 97-es fekvő minarellis sr-em 70-es hengerrel,ami most lessz összerakva!
A kérdésem hogy mi a legegyszerűbb módja a hűtő légtelenítésének?
Illetve van e esetleg olyan önindító,ami erősebb,s amit bele is lehet szerkeszteni a motorba, hogy megbírkózzon a 70-es hengerrel?

A segítő válaszokat előre is köszönöm!

Üdv

Attila
Nem viszik szervízbe!Nincs is a környéken..a garija lejárt már. Napi 5kmt megy a motor..
Ha valóban 4.000 km van a motorban, akkor az még biztosan garanciális.
Nem javaslom, hogy kitöröld a szerviz jelzést - vidd el szervizbe, ott majd törlik, és megcsinálják a szükséges munkákat. Egyébként elveszíti a garanciáját.