Üdv! Kérdésem lenne:
50 es sr di tech morini hengeren a szívó oldalon van egy V alakú közbetét 4 db lemezkével amik rugósan feszülnek a v alakra. Ezek a fojtások?,kivehető,vagy meghülyül tőle? A kipufogóm Leo TT azon hol van a folytás kiszedném...
Megoldódott/rájöttem/ a durrogós gyertyakormolós erőtlen stb. problémája akit érdekel mi volt..:
a légkompin a gumicső az idióta gyári roppantós bilincsével volt rajta,és már laza volt emiatt a nyomás itt huss...
Persze akitől tanácsot kértem mnki százezrekkel dobálózott meg hogyhujuj
Igazi szerelhetetlen hozzáférhetetlen sz-r ennyi idő alatt mire hozzáfértem a bilincshez meghengerfejezek egy repülőt
Ma mentem 40 km-t a SR 50-el és nem mozdult meg semerre a vízhőfok mérő! Megtapogattam a hűtőt + a tartályt és az meleg volt.
Elképzelhető, hogy bekrepált a hőfokmérő és amúgy működik minden?
Köszi szépen!
yapci
ÉS hogyan kell feltenni? van valami tutkó eljárás erre. Tágul ez a gyűrű? Ja és a lényeg, hogy le lehet-e szedni roncsolás mentesen? mert van egy rossz levegő injektorom, és arról szeretném valahogyan leszedni.
Tömíti az égésteret, ezért hőállónak és méretpontosnak kell lennie. A sima kínai vacak nem az. De a gyárit is el lehet ba...i, ha nem jól rakják fel az injektorra.
Van autó villamossági szerelőm, megkérdezem vállal-e ilyesmit.
Az a legrosszabb, hogy este 10 után megyek haza 10 km-t és olyan sötét van mint a néger valagában. Városba nem gond, na de azon kívül.
Bezony elég pepecs munka. Meg kell keresni a projektor gyújtópontját. Csak úgy fog brutális fényt adni. Érdemes meleg fehér fényű led-et keresned, azért nem baszogat a rend héber őre. Jah, és a led-ek hűtését természetesen ne feledd! Meg stabil fesz kell neki, áramkorlátozás stb. De a végeredmény nagyon ottvan. Vetekszik a xenonnal.
A LED-nek nevezett szarizzók nem érnek semmit. Ha fényt akarsz, akkor 2db 10W-os power led-et teszel bele. Ehhez persze fúrni-faragni kell, de a fénye brutális. Nekem ilyen volt. Aki látta, maga alá kakkantott.....
Üdv. Morrini ditechben a levegő injektoronj elégett egy helyen a teflon karika. Ez bejáratás alatt történt, akkor még olajos benzint használtam. Mi lehet ennek az oka, és a teflon karikának mi a szerepe?
Sziasztok!
Sikerült valakinek megoldani a gyenge első lámpa izzók problémát az Aprilia SR 50-nél? (2004. 2T)
Ha jól tudom P26S foglalat van a 2 körlámpásnál.
Találtam H7-es LED izzót csak nem tudom, hogy bele megy-e?
Át lehet alakítani H7-es foglalatra? Amit most világít elég siralmas!
Köszi szépen!
Köszi!