Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt meg is tudom oldani .

Köszi!
Köszönöm!
Még valaki?

Kipufogóban van,ha igen hol?
Szerintem maradjon. Membránvezérlés.
Üdv! Kérdésem lenne:
50 es sr di tech morini hengeren a szívó oldalon van egy V alakú közbetét 4 db lemezkével amik rugósan feszülnek a v alakra. Ezek a fojtások?,kivehető,vagy meghülyül tőle? A kipufogóm Leo TT azon hol van a folytás kiszedném...

Megoldódott/rájöttem/ a durrogós gyertyakormolós erőtlen stb. problémája akit érdekel mi volt..:

a légkompin a gumicső az idióta gyári roppantós bilincsével volt rajta,és már laza volt emiatt a nyomás itt huss...
Persze akitől tanácsot kértem mnki százezrekkel dobálózott meg hogyhujuj
Igazi szerelhetetlen hozzáférhetetlen sz-r ennyi idő alatt mire hozzáfértem a bilincshez meghengerfejezek egy repülőt

Ui. akkor fojtás kijön?
Kivéve
Szia Kinter1!

Ma mentem 40 km-t a SR 50-el és nem mozdult meg semerre a vízhőfok mérő! Megtapogattam a hűtőt + a tartályt és az meleg volt.
Elképzelhető, hogy bekrepált a hőfokmérő és amúgy működik minden?
Köszi szépen!
yapci
Köszönöm.
Igen ki,különben gyengébb lesz ,mint a gyárival.
Sziasztok
Vettem egy sport dobot de van benne egy szűkítés ponthegesztéssel.Azt ki kell venni?
Létezik hozzá egy kúpos felrakó cucc. Tágul, de túlzásba nem szabad vinni. Csavarhúzós felrakás felejtős. Leszedni nem lehet egyben.
Pigiblokkos 2007 es SR hez valakinek van Elado Bendix?
Hali nincs valakinek 70 es hengerhez való főtengelye?Ha van valakinek irjatok !
ÉS hogyan kell feltenni? van valami tutkó eljárás erre. Tágul ez a gyűrű? Ja és a lényeg, hogy le lehet-e szedni roncsolás mentesen? mert van egy rossz levegő injektorom, és arról szeretném valahogyan leszedni.
Tömíti az égésteret, ezért hőállónak és méretpontosnak kell lennie. A sima kínai vacak nem az. De a gyárit is el lehet ba...i, ha nem jól rakják fel az injektorra.
ÉS egyébként ennek a teflon gyűrűnek mi a szerepe?
Köszönöm a segítséget!
Van autó villamossági szerelőm, megkérdezem vállal-e ilyesmit.
Az a legrosszabb, hogy este 10 után megyek haza 10 km-t és olyan sötét van mint a néger valagában. Városba nem gond, na de azon kívül.
Bezony elég pepecs munka. Meg kell keresni a projektor gyújtópontját. Csak úgy fog brutális fényt adni. Érdemes meleg fehér fényű led-et keresned, azért nem baszogat a rend héber őre. Jah, és a led-ek hűtését természetesen ne feledd! Meg stabil fesz kell neki, áramkorlátozás stb. De a végeredmény nagyon ottvan. Vetekszik a xenonnal.
Köszi szépen!
Keresek szerelőt aki vállalja. A lámpatestet is faragni kell?
Melege volt, vagy kifogtál egy szar másolatot, ami gagyi műanyag. Az olajos benzin nem oszt, nem szoroz.
A LED-nek nevezett szarizzók nem érnek semmit. Ha fényt akarsz, akkor 2db 10W-os power led-et teszel bele. Ehhez persze fúrni-faragni kell, de a fénye brutális. Nekem ilyen volt. Aki látta, maga alá kakkantott.....
Üdv. Morrini ditechben a levegő injektoronj elégett egy helyen a teflon karika. Ez bejáratás alatt történt, akkor még olajos benzint használtam. Mi lehet ennek az oka, és a teflon karikának mi a szerepe?
Sziasztok!
Sikerült valakinek megoldani a gyenge első lámpa izzók problémát az Aprilia SR 50-nél? (2004. 2T)
Ha jól tudom P26S foglalat van a 2 körlámpásnál.
Találtam H7-es LED izzót csak nem tudom, hogy bele megy-e?
Át lehet alakítani H7-es foglalatra? Amit most világít elég siralmas!
Köszi szépen!
Ha 'nagy' leszek, 250-est veszek. Másik választottam a Gilera Nexus 500-as. Csakhát városba, napi 2-3 km-re minek....