Sziasztok!
Van egy old-Sr-em!
Olyan problémája van hogy,Főtengely csapágy,szimering,stb.. esett át,és összerakás után az istenért sem pörög ki!
Mi lehet a probléma?
Elér egy bizonyos fordulatot és onnan "egész" jól megy,de 0-45Km/h-ig kb 25-30sec!
Előre is köszönöm válaszotokat!
Hali!
Tudna nekem segíteni vki,hogy az Sr-ből hogyan lehet kitörölni a szervíz jelzést? (egy ismerősöm kért meg rá...hogy csináljam meg neki és semmi tapasztalatom nincs vele) Meg 4000 km van a motorban,kell cserélni benne vmit? Olaj..szűrő..
Sajnos nincs.Most nézem a piros maló is (csak) 28kg akkor valami bibi a méréssel lesz nálam.Van feketém,fehér,narancs kontrasztrugóm,de nem emlékszem a tipusaira.narancsnak doboza sem volt ,de szerintem nem is bele való mert alig birom összerakni vele a hátsó variót.Ha meg összerakom a rugó szinte koppra összenyomódik még a szij sem tud rajta húzni akármilyen nehéz görgőt rakok bele.
Sima foncsoros lámpába felesleges led-et tenni, csak projektoros lámpában fog jól működni. Ott is csak akkor, ha jól összelövöd a projektorral a távolságot. Viszont akkor hasít. :)
Ezt értem néztem már a tesztet ahol a streetrace hengerhez raktak egy pro repit de találtam egy másikat ahol kipufogó leírás nélkül csak a hengert tesztelték és azt írják hogy 9900 en adja le a max teljesítményt a henger!http://www.egumotors.hu/tuning...
3.5g nem mondanám nehéznek akkor inkább gyenge a kontrasztom most 38kg-os van benne(mérleggel mértem) sajnos ez a legerősebb itthon.milyennel próbálkozzak?
Nehéz a görgőd.A fordszámmérő is ezt mutatja,folyamatosan emelkedik a fordulat.Indulás után fel kellene ugrania a fordszámnak a váltási fordulatra,és ott kellene maradnia amíg a varió végig nem vált(nálad ez kb 80km/h).Amikor ezt elérte tovább gyorsul fordulatszámemelkedéssel végfordulatig.
Ellenben most talaltam egy teszt cikket amiben azt irjak a streetrace 9995 on adja le a max teljesitmenyt!az viszont jo a 10040 hez! Vagy rosszul gondolom? A ford szam mero is stage6! Nem tudom jellemzo e ra hogy csal!?
Jó lenne berácsozni az első hűtőidomot, hogy védje a hűtőt a rárepülő bogaraktól, sérüléstől! Több SR 50-en láttam már, ez gyárilag ilyen vagy házilag szaszerolt?
Nem tudom, hogy milyen van benne még nem láttam.
Azt az infót kaptam, hogy 2 db 20 wattos led izzó van benne és bele lehet tenni nagyobbat is, hogy erősebben világítson.
Van egy old-Sr-em!
Olyan problémája van hogy,Főtengely csapágy,szimering,stb.. esett át,és összerakás után az istenért sem pörög ki!
Mi lehet a probléma?
Elér egy bizonyos fordulatot és onnan "egész" jól megy,de 0-45Km/h-ig kb 25-30sec!
Előre is köszönöm válaszotokat!