Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm.
Meg akarom mérni még egyszer, mert az a T-s mérés nem biztos, hogy jó volt. Egy kicsit rozogák voltak a bilincsek.
Amikor telibe mértem, indítózás után marha sokáig a mért értéken maradt. T-vel lecsökkent pár másodperc alatt.
"Én első körben felújíttatnám(HS-sel)"

Bocs, nem tudom kicsoda / micsoda az a HS.
Üdv!Lenne egy kérdésem.A kompresszió hiánynak mi a tünetei?(94 ac álló mina)Most hidegen könnyen indul jól húz és az óra szerinti 95 a vége.Ahogy melegszik egyre gyengébben indul meg ,de a vége mindig 95. 20Km után már nagyon erötlen 50-ig de utánna megint megy.A hajtásban max 1000 km van minden cserélve volt.
Szia!

Már elöttem megválaszolták, hogy vélhetően karcsú a kompresszornyomás. Ettől lehet, hogy porlasztás helyett csak bespriccel az injektor, és az így már nem lobbanóképes elegy alakul ki a hengerben.

Ha van, vagy tudsz kérni egy garázskompresszort, próbálj meg azzal 4-6 bár levegőt rákötni a hengerfej levegőcsatlakozójára és tesztelni(száraz gyertyával) hogy indul-e.

Egyébként a T ággal mért 2 bar nyomást megtartotta egy darabig, vagy hamar lecsökkent az indítózás után?
Az a 2bar levegő nagyon karcsú.Én első körben felújíttatnám(HS-sel).
Megtörténtek a mérések.

Benzin:
- direktben a 6 bar-os műszeren körbement a mutató és alulról felakadt a nulla pöckén.
- T-vel szűk 4 bar.

Levegő:
- direktben 4,5 - 5 bar.
- T-vel 2 bar.

Mind indítózás közben értendő, mivel el nem indul.
A levegővel mért értékek 5-10 mp indítózás alatt mentek fel eddig, és itt megálltak.
Sziasztok!
Két kérdésem lenne.
Az első , van egy sr factory (karbis) 60-65 öt megy, próbáltam leszedni a variatort, hogy hátha benne van még a fojtas, de majd beszartam úgy rá van húzva. Gondolom legkulcsal, hogy tudnám leszedni?
Második kérdésem egy ixil kipufogó van rajta erről mi a véleményetek? Jó ez rá? Lehet ettől nem megy? Vagy csak eladáskor radobtak? És nincs osszehangolva? Ha nincs akkor hogy tudom megtenni?
Bocs az ékezetek miatt, mobilról írok és egyszer ír egyszer nem.
Köszi a segítséget.
Üdv Norbi
szír=zsír
Én tudok szír újat, nekem 3000 Ft-ot mondott az ember, (Hábel László +36/20/411-8939) Egyébként a fiaméban is eltörtem a hajtókart, de én gyártottam bele rézből. Azóta ment vele kb. 2000 km-ert, gond nélkül.
köszönöm
Itt van egy kis leírás, én rátenném. Én minden aksimra 2 hetente szoktam rátölteni télen.
nincs leírás, ezért kérdeztem
Ha nem hiszel a boltosnak olvasd el a leírását.
Sziasztok! Az lenne a kérdésem felétek, hogy a minap tudtam venni végre egy normális aksit az sr 50-esembe és vettem hozzá egy csepptöltőt mert javasolták hozzá hogy használjak hozzá. Azt mondták hogy ezt nyugodtan télire is rajta hagyhatom az aksin nem fogja tönkre vágni az aksit mert automata töltő. Mellékeltem képet róla, valaki használt már ilyen töltőt, tényleg rajta lehet hagyni?
Nincs valakinek véletlen eladó benzinpumpához az a kis dugattyú?Az enyémben eltört és jó lenne szerezni hozzá egyet!
Köszi!
Ehhez viszonyítanék és bye.
Kontraszt

4 sör lenyelve. Megyek aludni. Holnap motorozás. DRZ on, megyek valamerre. Jó éjszakát mindenkinek.
őőőőőőőőőőőő akkor lila?vagy az már túl erős lenne!
Igazad van. Elfelejtettem, hogy te piaggiora keresel. Találsz, de sárgát... nem nagyon.
köszi!Ez jó is lenne de úgy olvasom minarelli!
Jogos.
De én Sárga kontraszt találtam.
azt láttam de kontrasztról van szó most nem kuplungról!És sárga ott nincs!
Én ittam már, de ha nem tűnt volna fel egy webshop linkjét küldtem neked. Simán meg tudod rendelni ONLINE.
bakker nem találok egyet sem!sehol!