Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Esetleg valakinek sárga kontrasztrugója eladó?
köszi.
Elérhetőség

Többször nem linkelem be. Azt hívsz akit akarsz. Nekem mindegy.
valami kis csaj vette fel! és azt mondta hogy nem ismeri az illetőt. (téves szám)
Beszéltél Hári Sándorral? Mit mondott?
én is!
írtam IMAIL-t
Sok lenne... El kellene adni az összes motorom....
Nagyon koszi Isten alldjon 16 gyerekkel!:)
oké köszi.
Hat figyi telon medumazzuk vagy e mail ben! Karbim van gyari meg a tobbi is bar meg korul kell nezzek!Az e mail cimem norbi642@freemail.hu!irj ide!
Szia érdekelne! mennyiért.
Akkor mar csak abban segits hogy a fly hoz melyik kisrugo szett dukal!Mert csomo falytat talaltam!
En pecsi vagyok ha gondolod megdobhatom!
Vidd vissza még nem késő. Ez nem lesz olcsó dolog. Gondolom gyertyát cseréltél benne. Ez a legolcsóbb dolog amit cserélhetsz és gondot okozhat.
Ha kopott a ferodol akkor cseréld. Igen sport puffnak sárga rugó dukál, kell a magasabb fordulat.

Onnan a nagy okosság, hogy van itthon 3 kuplungom... 1 gyári, 1 malossi fly, illetve egy komplett sárga rugós szett... Minden fajta görgővel, és 3 szíj, különböző kopottsággal, minden kombinációval kipróbálva...
tudtok valakit aki meg tudná csinálni Baranya megyében? egy hete vettem és nem akar indulni.
Igen mar elegge kopott meg meglilult a harang!nem gyari stage6 streetrace henger gianelli extra kipuff!Szerintem oda elkelne a sarka rugo!Nem?
Én eladnám, és vennék egy karbisat. Hogy miért?
1. Mert az átalakítás költséges. (50E kb)
2. Mert utána ha el akarom adni csak iszonyat áron alul tudom eladni mert senki nem vesz átalakítottat, csak áron alul, mert mindenki fázik a gányolástól. (Most kérek elnézést Kintertől). Sajnos a normál usernek az jön le, hogy a defaultot hackelték.

P.S senki ne higgye, hogy a jelenlegi motorját örökké meg fogja tartani, és a bukó nem mindegy.
aprilia sr 50 ditech (lemaradt)
Kérdezném hogy karbisra átalakítás menyi pénzbe kerül és ki tudná meg csinálni.
Ha gyári hengered és puffod akkor mehet egy az egybe és bye. Egyébként minek cseréled? Kopott a ferodol?
Piaggio blokkos sr em van a gyari kuplungal kb olyan 4500-5000 korul indul!
Gyárival egyenlő. Nekem is az van benne.