Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem.................bár még 4-5 évig marad a kicsi.
Utána meg ki tudja marad e a nagy ilyen formában.
A 12-13-as évjárat nagyon bejön.
Viszon ha elcseszik csak a használtpiac marad.
Sziasztok valakinek van rugoja bendixbe ? asszem az kell msot vettem egy Aprilia SR Sport prot 2007 es 2. gazdája vagyok de az önindito nem jo szétört a rugo mielött hozámkerült itvan minden más alkatrésze csak elvileg a rugo van eltörve plusz valakinek van esztétikai tuningja hozzá akármi ami jolnézki?
Nem tettél még le róla igaz? Én már nem nézegetem a motorokat. Nem tudok hova fejlődni. Ez jó is rossz is. Jó mert nincs már alternatíva, rossz, mert így nem nézem a motorokat és nem nézem a hirdetéseket. Én a DRZ-vel és a 50-es robesszal célba értem. Igaz szemezek egy újabb apriliával...
Azért nekem a legutolsó motorom garis lesz.
Én szeretném végleg használni és csak én.
És 1050-es lesz.
Ebben teljesen igazad van. Sajnos a távgyógyítás művészetét még nem sikerült kifejleszteni.
nekem SEM lesz, se motor, se autó garis. Ezt akartam írni.
Nekem lesz garis autóm, motorom soha. Annak még nagy az értékvesztése.
Van ügyvédem.

Bár még a büdös életbe nem volt garis gépem.
Van hát. Mindegyikkel van gond. Viszont mit is lehetne rajta legariztatni? Minden alól kibújna a szervíz egyedül a pénzátvétel alól nem. Pereskedéssel meg ilyen kis tétel esetében felesleges enni az ideget.
Még egy kérdés, találtam ezt az oldalt:
www.sr50centrum.com
Tapasztalatok Velük?
Mondjuk innen a 2007-es Lorenzo-ról mi a vélemény az szépnek tűnik nekem....
Gari nuku.
És ahogy nézem a karbissal is van gond bőven.
Innen mindenképp csak tippünk lehet, nem igaz ? ;) Kibicnek semmi sem drága :D
Mondjuk a 70-es hengerrel is rátapinthattál a lényegre. Igaz ami igaz eddig én is csak egy tekercshibással találkoztam.
Nézőpont kérdése. Nekem nem ér meg 1 szervíz 20 rongyot. Drága anyag, drága munkadíj. Otthon is meg tudom csinálni, pedig nem vagyok egy nagy pro. Görgőt, gyertyát, szíjat, olajat mindenki tud cserélni otthon.
Rendben van.
Habár nem tudom, hogy 2500km alatt mit kell szereltetni egy új motoron, de oké. Nekem megérné, hogy odaírhatom a gyári garanciát. 3 éves motorról beszélünk azért.
A sajátomat nem adnám oda ennyiért és úgy is elég rondát buknék rajta, aztán az nem 3 éves.
Vegye amelyik tetszik neki, én többet tanácsot nem adok, mert a kókányolás-kendácsolás-szarrágás az nem az én asztalom, inkább nem használom, ha nincs rá. Nekem abszurdum, hogy 3 éves robogón már a spórolgatás megy.
Nem tudom, lehet, az én szemem ehhez már öreg, de nem tudom, csakis műszerrel kiértékelni a tekercset :( ;)
Ebben teljesen igazad van! Nem teljesen jól fejeztem ki magam. De ha a tekercs gyengélkedik akkor azt szemmel is észrevehető vagy nem jól tudom? Amit láttam annál önindítóval szinte alig volt szikra.
Nincs abban a nem induló mociban tuning henger ? 70-esek szoktak igy tenni ;)
Bocsi Orka78 kolléga, de berúgókarral mindig nagyobb intenzitású lesz a szikra, ez természetes ....
Amúgy végre az SR is észhez tért. Kellett a plusz darab szivacs a légszűrőbe, hogy ne kapjon annyi levegőt, és már pöccre indul hidegen, melegen. De ez a szivacsdarab mit össze szívatott.
Nekem a malaguti F15-m csinálta ugyanezt. Egy fúrás, dugószett csere megoldotta a gondot.

Első körben mérned kellene egy kompressziót. Nézd meg a gyertyánál a szikrát önindítóval, meg berúgókarral is. Ha önindítóval gyengébb akkor a tekercsed kezdi beadni a kulcsot.
Sziasztok.
Kopó alkatrészeket és gumit honnan tudnék venni? Olyan webshop érdekelne, ami jó áron kínál nagy választékban alkatrészeket robogókhoz.
Tudom használni a guglit, de jól bevált boltosok érdekelnének. Köszi
Javított linkek: ( a %20 azaz a space nem kell a linkekben ! )

http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_sr_50_factory_-_o
range-7096120

http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_sr_50
_factory_lorenzo_replika-7102262

http://www.hasznaltauto.hu/motor/ap
rilia/aprilia_sr_factory_karb-7107904
Nem nem beszédes. Én nem vinném gyári szervízbe mégha garos lenne akkor sem. Csak a vázra van 5 év garancia. Addig meg a gatyádat is kifizeted olyan alkatrész árakkal és óradíjjal.