A kopott/gyenge minőségű/mérethibás/nem belevaló görgők főleg alapjáraton csörögnek/zörögnek. Ugyanígy a kopott variócsúszkák is. Fordulaton már odafeszülnek ahová kell és nincs hangjuk.
Én szeretném kicserélni. Igen fordulatra elhalgat,és melegen sem nagyon lehet hallani.
A szerelők is azt mondták amit te,h ne problémázzak. Nem eletveszélyes a hang.
Cseréld ki otthon te és kiderül. A csörgés szerintem nem a görgő miatt van, bár elképzelhető, hogy valahonnan a hajtásból mert fordulatra gondolom elhallgat. Az enyémben is ciripel valami de nem aggódok. Majd ha eljön az idő. Javaslom neked is, hogy ne sokat problémázzál, ha nem gyí...
Hallgatták már szervízben,és vagy kettő robogó szerelő is. Nem tudják.
A görgők ha kopottak,csöröghetnek?
Úgy is tervezek most görgő,illetve szíj cserét!
Piaggio NRG mc4. 2007- 200 környékén kapsz. Levegős igénytelen piaggio blokk, szép kasztni, jó eséllyel ki tudsz fogni egy szép példányt. SR-t nem kapsz ennyiért, csak az alját és esetleg régit, bár ki tudja. Az F15-F12 olcsóbb ennél.. bár abból is ha talál az ember jó állapotút..
Használt olaszt vegyél jó állapotút, karbisat. A kasztni meg szubjektív. SR, Aerox, F12, F15 csomóban ugyanolyan blokk van csak a kasztni más.. Nem írtál árat így nehéz segíteni.
Próbálgatni kell. Ezt hívják hangolásnak. Még a gyári beállításokkal is sok időt el lehet baszni hátmég a tuning beállításokkal. Én sárga kuplungrugóval, és 5-5,5-gr görgőről indulnék.
Köszönöm.Esetleg tudnál segíreni? Beindulás után kb 10-20 másodperc mulva elkezd csörgedezni a mocim.
Senki sem tudja megmondani hogy honnan jön.Mindenki azt mondja hogy nem csapágyas..... akkor mi csöröghet? Melegen nem csörgedezik......
Sziasztok tettem a motoromra egy gianelli extra kipuffot stage6 streetrace henger mellé olyan kérdésem van nem tudja valki hogy ez a kipuf milyen fordulaton adja le a lehógnagyobb nyomatékot variátor beállítás miatt kellene!?
Gyári méret. 19*15,5. 4,8g. Nem szeretném,hogy nagyon sok gázzal indulna el...
Onna néztem,és boltban is azt mondták hgy 15*12
A tiéd is pigi blokkos?. És 6,4 g? Nem kell túl nagy gáz az elindláshoz?
A szerelők is azt mondták amit te,h ne problémázzak. Nem eletveszélyes a hang.
A görgők ha kopottak,csöröghetnek?
Úgy is tervezek most görgő,illetve szíj cserét!
olyan 200e környéke! :)
Senki sem tudja megmondani hogy honnan jön.Mindenki azt mondja hogy nem csapágyas..... akkor mi csöröghet? Melegen nem csörgedezik......
http://www.af1racing.com/store...