nekem is aprilia sr-em van! :)
csak attol félek ha beszarik nem lesz olcsó hozzá az alkatrész! ah olvasgattam a neten meg a komikat!
ezért is szeretnék váltani! naon sajnálom az tuti!
ezért is kérdeztem volna, h mi lenne a jo választás!
na meg, h karbisat vagy injektorosat!
nem baj az ha karbis csak menjen!:)
Hello.Szerintem, aprilia sr,gilera ranner. Nekem aprilia sr factorym van ditech/injektoros/ bàr sokan kikázzák,de ha karbantartod oda figyelsz rá meghálálja.Azt mondják hogy drága hozzá minden,én már felkutattam itt a neten mindent hozzá olcsó helyeken,és nem drágább mit a karbisokhoz..... üdv: zsaru.
sziasztok!
kérdezni szertnék valamit!
szerintetek milyen 50es robogot érdemes venni?!?!
mit javasoltok!?
néztem már pl? yamaha aeroxot, malaguti f12_f15öst, gilera runner,honda,peugeot, motowell rs stb....... az a lényeg, h menjen, keveset egyen, nézzen ki valahogy, nagytestű legyen, alkatrészileg ne legyen annyira drága...........
?
Tudna valaki nekem segíteni? Aprilia sr factory ditech pigi blokkos.Hol találom benne a szabadonfutót?.A tűgörgőt hogy lehetne 100% -ra saccolni hogy a csörög?Nehéz kicserélni?
ÜDv: Attila.
Utánanéztem és erre a szíjra azt írják, hogy 100Mérföld kell neki mire jó lesz a tapadás. Na ebből eddig 60Km lett beletéve, de nem javult semmit.
Eddig mintha kompresszoros lett volna a motor és húzott alapról, most meg mintha turbós lenne amit már sajnálok bejáratósan abba a tartományba forgatni, ahol kapcsolna a turbó.
Létezik, hogy egy szíjcsere ilyen drasztikusan változtat a hajtás viselkedésén ?
Már kicsit paranoid vagyok, de szerintem a motor hangja sem ugyanolyan mint volt. Baromi érces volt, most jóval tompább, na de ehhez is mi köze lenne egy szíjnak
Még mindig megy mint az állat, de totál más
Találkoztatok már avval a jelenséggel hogy a vízpumpa felújító szett megvettem és az új tengelyen elforog maga a vizet hajtó lapát!
Erre beszerelés után jöttem rá mert forralta a vizet
Vissza vittem persze cserélték , beraktam az ujjat 20 Km után forralja a vizet megint ott hagyott bent a városban , kocsi szerzés go haza.
Szétszedtem ugyan az a probléma
Nekem régen a Peugeot Speedfight tetszett. Egy szép festéssel/matricával, nagyon ütős kinézete van. Ha 50-esnél maradsz, akkor szerintem az 2T legyen. Az 50-es 4T-k elég erőtlenek, lusták.
Természetesen. Azzal kezdtem, új gyertyával próbálom. Vettem bele pár újat.
Brisk, NGK, chanpion. A hézagot is beállítotam. Mindegyikkel ezt csinálja. Gyertya pipa új, kábel jó. Az nem lehet, hogy nem jókor adja a szikrát? Tudom egy stpboszkóppal meglehetne nézni, de azom nincs.
Szikra van, szemre az erõssége is normális. A fõengely szimeringek kicserve a variátornál meg a gyújtásnál is,, kapi kipucolva, felújitva. Hoztam rá egy másik karbit azzal sem indul.
Aprilia sr factory ditech pigi blokkról kellene......
Köszönöm.
.Az öninditó magában müködik.
csak attol félek ha beszarik nem lesz olcsó hozzá az alkatrész! ah olvasgattam a neten meg a komikat!
ezért is szeretnék váltani! naon sajnálom az tuti!
ezért is kérdeztem volna, h mi lenne a jo választás!
na meg, h karbisat vagy injektorosat!
nem baj az ha karbis csak menjen!:)
kérdezni szertnék valamit!
szerintetek milyen 50es robogot érdemes venni?!?!
mit javasoltok!?
néztem már pl? yamaha aeroxot, malaguti f12_f15öst, gilera runner,honda,peugeot, motowell rs stb....... az a lényeg, h menjen, keveset egyen, nézzen ki valahogy, nagytestű legyen, alkatrészileg ne legyen annyira drága...........
?
mennyi volt a vége?
am szép naon!:)
ÜDv: Attila.
Eddig mintha kompresszoros lett volna a motor és húzott alapról, most meg mintha turbós lenne amit már sajnálok bejáratósan abba a tartományba forgatni, ahol kapcsolna a turbó.
Létezik, hogy egy szíjcsere ilyen drasztikusan változtat a hajtás viselkedésén ?
Már kicsit paranoid vagyok, de szerintem a motor hangja sem ugyanolyan mint volt. Baromi érces volt, most jóval tompább, na de ehhez is mi köze lenne egy szíjnak
Még mindig megy mint az állat, de totál más
Nem tudtok véletlenül valakit Debrecen és környékén aki ki tudná égetni az SR kipufogóját?
Találkoztatok már avval a jelenséggel hogy a vízpumpa felújító szett megvettem és az új tengelyen elforog maga a vizet hajtó lapát!
Erre beszerelés után jöttem rá mert forralta a vizet
Vissza vittem persze cserélték , beraktam az ujjat 20 Km után forralja a vizet megint ott hagyott bent a városban , kocsi szerzés go haza.
Szétszedtem ugyan az a probléma
3600 Ft os kínai felújító szett :(
Tanultam belőle
http://www.motorstown.com/imag...
http://www.scooterazzi.co.nz/m
...
aprod.hu/i/hirdetes/aprilia-sr-ditech-folytoszelep-IDU2Bp.html
Brisk, NGK, chanpion. A hézagot is beállítotam. Mindegyikkel ezt csinálja. Gyertya pipa új, kábel jó. Az nem lehet, hogy nem jókor adja a szikrát? Tudom egy stpboszkóppal meglehetne nézni, de azom nincs.
sajna nincs akkora jogsim!
csak 50-ig!
ebben a kategoriában kellene valami info!:)