Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Találtam az odor motor.hu oldalon factory direch szíjjat 18,4x782. Eredeti olasz 5990 ft. Jó ez a méret? Szervízben mért nem ezt mondták?
Aprilia vizes Rally első teleszkóp szimering hanyas méretü?
Szia.Nem változik a hangja,csak a húzásán lehet észre venni.Ez inkább a görgő vagy szíjj hibája?.
A szíjtól is sok minden függ?És ha nem jó méretűt veszek rá?. Szervízben ezt a méretet mondták: 808x18,5 ez szerinted jó?
Üdv.
Férfiasan bevallom, hogy kicsordult a könnyem mikor nem tudtam lenyomni a berúgókart
Nem tudom felfogni, hogy 2 km alatt mi történhetett, ha 450et elment hiba nélkül. Annyi anyagot kapott, hogy abból 2 robogó elment volna csutkán, de ez még csak meghajtva sem volt soha
Aki nekiáll tuningolni és rákölt ezekre a robogókra több százezer forintot az egy FASZ !
Hiába a versenyszerelő, hiába az új alkatrészek mindenből, hiába hogy ment 450km-t hibátlanul ..... ma 2km után valami hiba történt
Álltam a lámpánál, semmi előjel, zöldre lassan indulok és 5 méter után magától felpörgött, elkezdett rángatni, hörögni, felpörögni, de nem ment csak pörgött. Félreálltam, tötyögött alapjáraton és mire kitaláltam, hogy mi legyen addigra erőlködve megállt
Félretoltam egy benzinkútra, vártam mielőtt kézzel megpróbáltam volna lenyomni a berugókart, de akár rá is lehet állni, meg sem mozdul
1x nem gyorsultam vele, 1x nem próbálgattam az erejét, 1x nem mentem vele 50nél gyorsabban és mindenki kiröhögött akinek azt mondtam, hogy nagyobb emelkedőn feltolom, hogy kíméljem járatósan.
MEGÉRTE ! KURVÁRA MEGÉRTE !
Ma feltettem a gépre egy vákumdobot,hát egész más!Főleg alapjárat és az alacsony fordulati tartomány jött helyre!
Szia.Ha itt valami nincs rendben csörgedezhet is?itt van a dekni alatt a szabadonfutó is? Köszi a választ!
Próbálok keresni a jútyubon kipufogókról "hangmintát" de eddig ennek a Nardo -nak tűnik a legmélyebbnek, a hangja...
De bajekom 80 rongy?
Használtan ki lehet fogni olyat ami nincs kinyírva?

Szerinted melyik kipufnak van jó mély hangja?
Szerintetek a vákumdobnak van valami szerepe jó irányban?!
17,5, de az enyémen gyengébb kipufogó van és talán a henger is elmarad a Due Plustól 1-2-3Lóval. Aztán, hogy elég lesz-e neki az majd járatás után kiderül a padon.
Ez a Due Plus Nardo kombó szerintem elég ütős lenne.
Közelében lenne a 15lónak.
úgy hogy megépíted
Ezek a scooterracinh.hu oldalról vannak, érdemes figyelni az árakat, mert lehet fogni ezen-azon. A scooterracingen olcsóbb egy 5össel a henger, 60.0000 fölött nincs szállítási díj, stb.
Össze lehet szedegetni 10-15.000forintot, ha nem egy helyről rendel az ember.
Nekem 3 helyről jöttek a dolgok, kettőnél fizetnem kellett szállítást is / 1500x2 /, de így is olcsóbban jöttem ki kicsit mintha megrendeltem volna mindent egy helyen és spóroltam volna a szállításon.
Gto neked mekkora karbi van a motoron?
Megvan a hiba a rangatasra veeeegre!34 es alapjarati fuvoka nagy volt neki 32 vel semmi probléma!
.... hogy fogom èn ezt meghàlàlni....

A kosár üres.
Ez sem rossz, de ez így már 270.-
http://www.scooterracing.hu/sh...
2Tnél rengeteget számít a kipufogó, mert az tölti vissza a hengerbe a fel nem használt üzemanyagot. Passz mennyit hozhat pluszba, de tippre van a Reverse és a C21 közt vagy 2-3Le különbség, de az ár is hatványozódik. Komoly kipufogót érdemesebb használtan venni, mert újonnan karcolgatják a 80-100ezret.
Összeszerelhető így ahogy van, de hogy mennyi plusz költséged lesz az csak a bontás alatt derül ki.
Nem tudom, hogy pigire kell-e nagyobb szívócső a karbihoz, ha nem kell akkor nem repedt-e ami most van fent, stb
A hangoláshoz szükséges cuccok kellek még : kontrasztrugó, kuplungrugó, görgők, hézagolok
Ha szerelővel rakatod össze, akkor ezekből fölösleges rendelni, mert kell legyen neki is és így csak 1-1 darabot kell megvegyél és nem egy egész szettet.
Ennyit szàmitana egy kipufogó? Mennyi pluszt hozhat még?
Ha ezt igy megrendelem, össze lehet kompletten szerelni?
Ne akkor derüljön ki, hogy apròsàgok miatt vàrnom kelljen mèg napokat...
(màsik gyertya, ilyen adapter, olyan àtalakítò... stb.)
Nem rossz.
Én azért jobban ragaszkodtam a általad megszabott 200hoz, de ha ez is belefér az csak jó. Később is lesz még potenciál a hengerben, ha lemondasz a diszkrétségről. Egy jobb kipufogó kell hozzá és újult erőre fog kapni
Szerintem is. Fesszabályzó után hány V-ot kéne mérjek?
Vagy aki tudja.
Köszönöm.
Valamit nagyon elb@sztam sorry!

Tehát ehhez mit szólsz---- https://www.dropbox.com/s/np9k...
Ehhez mit szólsz?
Ehhez mit szólsz?
Szerintem 12 V -os