Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hellosztok!
Feltettem néhány képet szeretett motoromról:
http://www.sportmotor.hu/motor...
Mit gondoltok, milyen a gép? :))
A karbi nem szelel valahol? Esetleg még a zsírhiányos hajtás tud ilyet csinálni vagy a lelazult varió (főtengely) anya.
Ne tegyél oda semmit. Felesleges. Amit a finom selyemszűrő nem fog meg azt a papírszűrő sem. Max a nagy nyomás miatt esetleg telemegy az injektor papírdarabokkal.
"hátul koszolni kell a keréknek" Ez mit jelent?
sziasztok....
tudna valaki segiteni?!
az lenne a kérdésem, h lehet-e üzemenyag szürőt beteni a bemzincsőbe! közzé ikatatni! nem okoz-e gondot!?
a másik problémám, h ha hirtelen gázt huzok akk elkezd fütyülni valami! de ha kipecázom és lassan huzom a gázt akk nem csinálja csak 70km/h felett de akk mindig! ha hirtelen gáz huzok akk azonnak elkezd fütyülni!
hol lehet a gond?
valaki tapasztalt már ilyet?!?!
aprilia sr50esem van! injektoros!:)
köszi a segitséget!
am akk lehet tenni csak ,valami erős fajtát ha jol értem?!
de nem muszáj!
hali
őőő, h érted , h magyarul?!
am köszi a válaszokért!:)
pont ilyen dolgokra voltam kiváncsi!
akk nem teszek oda! köszi a válaszért!:)
45256
Sziasztok...segítséget szeretnék kérni...sr factoryn a villáskulcs ikont,kilehet ütni valahogy házilag,vagy mindenképpen szervízbe kell vigyem?
azt már elkövettem de semmi
Gyertyacsere. Aztán jöhet a többi.....
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni?
sr50 ditech menet közben dadogott párat aztán leállt azóta nem indul pedig szikra van benzin van leszedtem az innyektort ott is nyomja a benzint valakinek valami ötlete?
Felesleges a benzincsőbe szűrőt berakni, mert a tankban van egy selyemszűrő. Meghát eleve nagy nyomású az injektorhoz menő cső, sima műanyagszűrőt eszedbe se jusson oda tenni, hacsak nem akarsz menet közben kigyulladni....
Magyarul?
Szerintem ott csak a főtengelycsapágy van.
sziasztok....
tudna valaki segiteni?!
az lenne a kérdésem, h lehet-e üzemenyag szürőt beteni a bemzincsőbe! közzé ikatatni! nem okoz-e gondot!?
a másik problémám, h ha hirtelen gázt huzok akk elkezd fütyülni valami! de ha kipecázom és lassan huzom a gázt akk nem csinálja csak 70km/h felett de akk mindig! ha hirtelen gáz huzok akk azonnak elkezd fütyülni!
hol lehet a gond?
valaki tapasztalt már ilyet?!?!
aprilia sr50esem van! injektoros!:)
köszi a segitséget!
sziasztok...
lenne 1kérdésem!
ha tolom a mocit akk hátul koszolni kell a keréknek?!?
vagy hangtalanul kéne menjen ha tolom!
aprilia sr 50...ditech
Csáo nincs valakinek 21-es PWK karburátora?
Aprilia sr factoy ditech- piaggio blokkos Van a gyujtás alaplap alatt csapágy,vagy tűgörgő? Onnan hallok valami csörgést.
Üdv,Attila.
Kíváncsi leszek a végkifejletre milyen lesz.
Jó motorozást !
Városba lesz közlekedni
Kicsiként sem evett keveset, de ekkora növekedésre én sem számítottam. Éjjel nem zavarok senkit a csigatempóval, így most is beletettem 60km-t 3xra. Teli tankkal indultam, nem mentem 50fölé, nagyon óvatos voltam a gázzal, de a forduló végén belement 3.94 liter benzin Na meg a Motul 800-ból 3cl
Érzem, hogy van benne power, de hogy ennyit tötyörögve hova tesz, azt nem tudom
Üdv.Sr 50 Factorynak a digitális műszerfalon mit jelent ha kint van egy villáskulcs? Egyáltalán a digitális műszerfal milyen funkciókra képes,és mivel tudom kezelni? (Factoryt szeretnék venni,és érdekelne) előre is köszi a választ.
UHH mit fogsz vele csinálni verseny vagy csak utcai alázás

Kössél mellé még egy tankot mert hamar bekapja majd azt a 6 litert
Jó hülyeséget írtam.
Én abban a hitben voltam, hogy a hektó az 1000liter
Szóval egy 0-val több, de ebben benne van az utolsó csavartól az alapmotorig minden.