Ne tegyél oda semmit. Felesleges. Amit a finom selyemszűrő nem fog meg azt a papírszűrő sem. Max a nagy nyomás miatt esetleg telemegy az injektor papírdarabokkal.
sziasztok....
tudna valaki segiteni?!
az lenne a kérdésem, h lehet-e üzemenyag szürőt beteni a bemzincsőbe! közzé ikatatni! nem okoz-e gondot!?
a másik problémám, h ha hirtelen gázt huzok akk elkezd fütyülni valami! de ha kipecázom és lassan huzom a gázt akk nem csinálja csak 70km/h felett de akk mindig! ha hirtelen gáz huzok akk azonnak elkezd fütyülni!
hol lehet a gond?
valaki tapasztalt már ilyet?!?!
aprilia sr50esem van! injektoros!:)
köszi a segitséget!
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni?
sr50 ditech menet közben dadogott párat aztán leállt azóta nem indul pedig szikra van benzin van leszedtem az innyektort ott is nyomja a benzint valakinek valami ötlete?
Felesleges a benzincsőbe szűrőt berakni, mert a tankban van egy selyemszűrő. Meghát eleve nagy nyomású az injektorhoz menő cső, sima műanyagszűrőt eszedbe se jusson oda tenni, hacsak nem akarsz menet közben kigyulladni....
sziasztok....
tudna valaki segiteni?!
az lenne a kérdésem, h lehet-e üzemenyag szürőt beteni a bemzincsőbe! közzé ikatatni! nem okoz-e gondot!?
a másik problémám, h ha hirtelen gázt huzok akk elkezd fütyülni valami! de ha kipecázom és lassan huzom a gázt akk nem csinálja csak 70km/h felett de akk mindig! ha hirtelen gáz huzok akk azonnak elkezd fütyülni!
hol lehet a gond?
valaki tapasztalt már ilyet?!?!
aprilia sr50esem van! injektoros!:)
köszi a segitséget!
Városba lesz közlekedni
Kicsiként sem evett keveset, de ekkora növekedésre én sem számítottam. Éjjel nem zavarok senkit a csigatempóval, így most is beletettem 60km-t 3xra. Teli tankkal indultam, nem mentem 50fölé, nagyon óvatos voltam a gázzal, de a forduló végén belement 3.94 liter benzin Na meg a Motul 800-ból 3cl
Érzem, hogy van benne power, de hogy ennyit tötyörögve hova tesz, azt nem tudom
Üdv.Sr 50 Factorynak a digitális műszerfalon mit jelent ha kint van egy villáskulcs? Egyáltalán a digitális műszerfal milyen funkciókra képes,és mivel tudom kezelni? (Factoryt szeretnék venni,és érdekelne) előre is köszi a választ.
Jó hülyeséget írtam.
Én abban a hitben voltam, hogy a hektó az 1000liter
Szóval egy 0-val több, de ebben benne van az utolsó csavartól az alapmotorig minden.
Feltettem néhány képet szeretett motoromról:
http://www.sportmotor.hu/motor...
Mit gondoltok, milyen a gép? :))