Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igy ezeken a képeken nem lehet látni hogy vizes vagy levegös.
kérj töle közelebbi képeket!
Azt látni a képről hogy vajon víz vagy léghűtéses lehet. A srác annyit tud csak mondani hogy 100-110et megy. Mondom csodás de mondj már valamit. Kérdeztem hogy mennyi rá a műszaki, mondja hogy megkérdi az anyját. Na szép vagy mondom :D
Van egy pár gyújtógyertyám az lenne a kérdésem hogy hőértékbe melyik felel meg aprilia vizes rallyba.
Leirom a listát
NGK Br7hs; bp7hs; b8hs;bp6hs
Brisk yttrium N15yc ; n14c ; n17c
Champion L82yc

A br7hs ngk-t 0,6mm hézagal próbáltam de nagyon gyengén gyorsult meg a 70-et is alig birta elérni. made in france van rajta az eredeti japán Ngk biztos jó.
http://www.egumotors.hu/4034-m...

A ScooterShopban olcsóbb, de nem ajánlom őket.
Üdv. Keresek Stage6 Racing 70cc hengerszett vizes piaggio blokkra.
Ami nem berugós az ditech, ami berugós az karbis. Ennyire egyszerű. Az, hogy milyen motor van benne más kérdés. (minarelli, morini, piaggio)
Berugós mert mondta a srác hogy gyenge az akksija de rugásra is tökéletesen indul!
Itt van még egy link, de ha jól tudom ezekbe ditech motor van, így megint csak maradna ez az sr. Köszi a segítséget

http://www.gumtree.com/p/cars-...
Kérdezd meg van-e berugókar. Ha karbis én az sr-t venném. Meg lehet mondani képről, de ezekről a képekről nem.
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy képről meg lehet mondani hogy di-tech vagy sima karbis e egy sr? Kint vagyok írországban és szükségem van egy robogóra de nem értenek ezek semmihez. Viszont egy di-techért el nem megyek egy métert sem! Remélem tud valaki segítetni. A másik amit találtam egy yamaha BWS 50. Ti melyiket javasoljátok? Köszi Üdv

Sajnos nincs több képem a motorról ezekkel hírdetik. A kipufogóba zörög valami és kell rá egy oldalsztender. De az ára egész jó.
Üdv Mindenkinek!
Gilera Purejet 50 (2006-os új kasznis) alkalmanként a következő hibát produkálja.
Általában meg sem mozdul a vízhőfokmérő led-je, (csak egy világít).
Néha gondol egyet és négy pálcika is világít, de ez ritkán fordul elő.
Ilyenkor előfordul, hogy hullámzik az alapjárat és fordulaton is rángat, de ez ritka.
Hőfokmérő jeladó, esetleg termosztát hibára gyanakszom,de ha valakinek van tapasztalata az ügyben, ne tartsa magában.
A műszerfal többnyire hideg vizet mutat, ahhoz, hogy 4 led világítson legalább 4-5 kilométert el kell menni, de van, hogy ilyenkor is hideget mutat.
A válaszokat előre is köszönöm.
Sziasztok,
Szakértő társak segítségére lenne szükségem, hogy segítsetek mi okozhatja a következő jelenséget:
Időnként (de sajnos egyre gyakrabban) jelentkező probléma (karbis SR50-es, 2008-as), hogy reggel elindulok a motorral, megyek vele rendben, megállok munkába menet egyszer-kétszer, aztán valahányadik (akár már a második) indítózáskor nem hajlandó elindulni. Mintha nem lenne szikra(?).
Korábban is volt már hasonló, de eddig egy gyors gyertya csere megoldotta. Mostanában nem. Legutóbb mikor ilyet csinált, pont nem messze voltam egy robogó bolttól, ott kicserélték a gyertyára rácuppantott eszközt (bocs, nem jut eszembe a neve, 1.000 ft-os alkatrész, ami a szikrát adja(?)), akkor elindult.
De azóta megint csinál ilyet.

Az érdekes az, hogy inkább melegben fordul elő, és ha elég sokat várok (6-8 óra), akkor hajlandó lesz újra elindulni, és haza tudom vinni a motort. Reggel mint írtam, indítási probléma soha nincs.

Szervízbe nem nagyon tudom vinni, mert azt mondják, hogy ha nem áll elő a hiba, amikor viszem hozzájuk, nem igazán tudnak mit csinálni vele, nem tudnak hova nézni, nem fogják tudni biztosan megcsinálni.

Van ötletetek, hogy mi lehet a gond?
(Boltos még annyit mondott a gyertya alapján, hogy gyanúsan nem ég el rendesen az üzemanyag. Robogó nagyjából gyári, talán a kipufogóját cserélte ki az előző tulaj)

Nagyon köszönök minden ötletet!
Üdv
Önindító relé vagy testhiba.
No ma jutottam el odáig hogy leszedtem. Kézzel forgatva nem szorult. Relé szépen dolgozik (átmegy rajta az áram). Akksira kötve az önindító is forog szépen. Nemértem. Lehet van egy pont ahonnan nem indul meg, ha pont ott áll meg?
Sziasztok, tudnátok nekem linkelni vmi fain akksit az Sr-emhez, nem nagyon vagyok járatos a dologban hogy milyen típusú kell hozzá, V, Ah.. köszönöm elpőre is
Ne tegyél 21-es karbit 50-es motorra. Csak a nagy fogyasztás és a szopás lesz vele.
Valaki tudna nekem segíteni? Van egy 1996 -os évjáratu sr 50 old motorom és arra lennék kíváncsi hogy 50köbcentis hengerhez jó e a phbg21bs karbi 72 -es főfúvókával és ha nem jó akkor milyen fúvókát tennétek bele.
Köszönöm. Használd egészséggel.
Kinter,
A csomag megérkezett, nagyon profi a csomagolási technikád ! Köszönöm még egyszer. Egészségedre !
Üdv
A zoz11@vipmail.hu címen elérhető vagyok.
Üdv!
Üdv
Igazából ha valaki eljön érte, nem szoktam érte pénzt kérni, meg ha kell akkor a helyére is teszem. Postát sajnos nem tudom vállalni, mert az már nem fér bele az időmbe. Méreteket nem osztanám meg, mert ez a teflon elég érdekes anyaga főleg esztergálás közben, ne hogy az legyen, hogy mindenki engem szidjon mert nem jót mondtam.
Kedves zoz11!

Érdeklődöm, hogy ilyen általad esztergált ditech teflongyűrűt mennyiért kínálsz? Illetve mik a méretei? (külső, belső, magasság)

Köszönöm előre is válaszod!
Szuper, nagyon köszi..
Jah, bocs. Akkor Veled leveleztem? Ma kaptam meg az SMS-t az átutalásról, délben sikerült is feladni a csomagot. Elsőbbséggel megy, szerintem holnapra ottvan.
Sr projektor -- gmail
Köszi! Sokat segítettél! :) Egy e-mail-t adnál mert a fórumot nem tudom túl sűrűn nézni, és még sok kérdésem lenne! :)