Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindkét telószár azonos, csak a beléből hiányzik egy lóf...ka, meg talán 1-2 furat. (Úgy emlékszem.) Ettől függetlenül mindkettőbe kell olaj, meg szimering is.
6-800-as polírpapír. Túlzásba nem kell esni, csak a rozsdát szedd le. Ha nem teszed, akkor a gyűrűk fogják megtenni. De nem ez a feladatuk....
Akkor lehet ezért nem volt olajlehúzó gyűrű az egyiken ?
Igazad lehet..
Már rég csináltam.
Tudtam,hogy valamiben különböznek
Vettem egy használt gyári fekvö vizes 50-es hengert.
A hengerfalán van egy kis rozsda folt azt mivel lehet letakaritani?
Van aki azt mondja ne foglalkozzak vele igy össze lehet rakni úgyis olyan lesz a hengerfal egy idő után. Rakok fel képet róla.
Hali!
Megtetszett egy hátsó lámpa, csak azt nem tudom pontosan, jó lenne-e a mocimba. 96-os SR 50-em van, két csíklámpás. Íme a lámpa: http://www.egumotors.hu/4391-i...
Szerintetek? Köszönöm.
Akkor valami fordulatszabályzó lehet. Az apriliákban majdnem mindig nyitott elektronika van, tehát nem korlátozza a fordulatot. Magyarul felesleges ez a cucc. Persze máshol ahol mérik a lovakat, meg a max sebességet, mert bünti jár érte ott van értelme a tuning boxnak, de csak azért mert redukálni tudja a teljesítményt.
Köszi a segítséget
Köszi a segítséget
Jövöhéten viszem szerelőhöz akkor elvàlik mi kell hozzà.Csütörtökön jelentkezem ha addig még meg lesz neked és azt mondja cserés akkor érdekelne! :)Elöre is köszi!
Természetesen ! Az olajlehúzót pedig pótold, akkor lesz a másik irányba is csillapításod ...
És akkor mindkettőbe gondolom !
Nekem van egy jó állapotú, termosztáttal és hőgombával 6ezret megér neked?
Köszönöm, máris többet tudok.
A box, lényegében egy kis fekete doboz, elektromos csatlakozókkal, és egy három állású potméterrel. A burkolat alatt találtam felcsavarozva, de nincs bekötve. A neten rákerestem a rajta lévő adatokra és tunning boxként azonosította, de ennél többet nemigen tudtam meg róla.
Lágyabbat, ne kevesebbet !
Lassításnál csillapít de gödörnél csap nagyot :(
A pesti utaknál minden motor picit cross :)

Ha kevesebb olajat rakok bele akkor talán jobb lesz ?
Szerinted ?
Olajlehúzó mindkettőben kell legyen. Ha üt, próbáld 10-es, vagy 5-ös olajjal. Mellesleg, ez nem cross moci, hanem scooter ;) sima utat szeresse :D
Akkor direkt nem volt az egyiken olaj lehúzó ?

Raktam bele 1dl de baromi keményet üt a gödrökben :(
Rosszul tudod, mindkettőbe azonos mennyiségű olaj kell, csak az egyik teló húzásra, a másik tolásra csillapít....
8 barral még elmegy. Gondolom 70-es hengered van ekkora karbihoz. Csoda, hogy be tudtad állítani. A fogyasztáson ne csodálkozz 21-es karbival. Cseréld le kisebbre ha nincs szükséged rá. 21-es karbi csak alu 70-es hengernek kell. (esetleg)
Polini blokk nincs, csak henger. Milyen tuning boxról beszélsz?
hali.érdeklödnék hogy van neked kilométer meghajtód?
Amit találtam az gépemen volt és az kör SR manual.
Gondolom az oldnál sincs másképp vagy is szerintem hasonló lehet..
De pl én úgy emlékszem,hogy a kör sr 2db tolószár közül csak az egyikbe kell olaj.
Csak az egyik csillapít.
a másikba csak annyi kell hogy nem szárazon menjen és ne nyikorogjon.
Asszem.....
Nagyon jól látod.
Elhanyagolás miatt fogy rendesen és újonnan elég húzós.
Hiány cikk.
Esetleg ha automata a szívató, nézd meg nem e nyitva marad.