Mindkét telószár azonos, csak a beléből hiányzik egy lóf...ka, meg talán 1-2 furat. (Úgy emlékszem.) Ettől függetlenül mindkettőbe kell olaj, meg szimering is.
Vettem egy használt gyári fekvö vizes 50-es hengert.
A hengerfalán van egy kis rozsda folt azt mivel lehet letakaritani?
Van aki azt mondja ne foglalkozzak vele igy össze lehet rakni úgyis olyan lesz a hengerfal egy idő után. Rakok fel képet róla.
Hali!
Megtetszett egy hátsó lámpa, csak azt nem tudom pontosan, jó lenne-e a mocimba. 96-os SR 50-em van, két csíklámpás. Íme a lámpa: http://www.egumotors.hu/4391-i...
Szerintetek? Köszönöm.
Akkor valami fordulatszabályzó lehet. Az apriliákban majdnem mindig nyitott elektronika van, tehát nem korlátozza a fordulatot. Magyarul felesleges ez a cucc. Persze máshol ahol mérik a lovakat, meg a max sebességet, mert bünti jár érte ott van értelme a tuning boxnak, de csak azért mert redukálni tudja a teljesítményt.
Jövöhéten viszem szerelőhöz akkor elvàlik mi kell hozzà.Csütörtökön jelentkezem ha addig még meg lesz neked és azt mondja cserés akkor érdekelne! :)Elöre is köszi!
Köszönöm, máris többet tudok.
A box, lényegében egy kis fekete doboz, elektromos csatlakozókkal, és egy három állású potméterrel. A burkolat alatt találtam felcsavarozva, de nincs bekötve. A neten rákerestem a rajta lévő adatokra és tunning boxként azonosította, de ennél többet nemigen tudtam meg róla.
8 barral még elmegy. Gondolom 70-es hengered van ekkora karbihoz. Csoda, hogy be tudtad állítani. A fogyasztáson ne csodálkozz 21-es karbival. Cseréld le kisebbre ha nincs szükséged rá. 21-es karbi csak alu 70-es hengernek kell. (esetleg)
Amit találtam az gépemen volt és az kör SR manual.
Gondolom az oldnál sincs másképp vagy is szerintem hasonló lehet..
De pl én úgy emlékszem,hogy a kör sr 2db tolószár közül csak az egyikbe kell olaj.
Csak az egyik csillapít.
a másikba csak annyi kell hogy nem szárazon menjen és ne nyikorogjon.
Asszem.....
Már rég csináltam.
Tudtam,hogy valamiben különböznek
A hengerfalán van egy kis rozsda folt azt mivel lehet letakaritani?
Van aki azt mondja ne foglalkozzak vele igy össze lehet rakni úgyis olyan lesz a hengerfal egy idő után. Rakok fel képet róla.
Megtetszett egy hátsó lámpa, csak azt nem tudom pontosan, jó lenne-e a mocimba. 96-os SR 50-em van, két csíklámpás. Íme a lámpa: http://www.egumotors.hu/4391-i...
Szerintetek? Köszönöm.
A box, lényegében egy kis fekete doboz, elektromos csatlakozókkal, és egy három állású potméterrel. A burkolat alatt találtam felcsavarozva, de nincs bekötve. A neten rákerestem a rajta lévő adatokra és tunning boxként azonosította, de ennél többet nemigen tudtam meg róla.
A pesti utaknál minden motor picit cross :)
Ha kevesebb olajat rakok bele akkor talán jobb lesz ?
Szerinted ?
Raktam bele 1dl de baromi keményet üt a gödrökben :(
Gondolom az oldnál sincs másképp vagy is szerintem hasonló lehet..
De pl én úgy emlékszem,hogy a kör sr 2db tolószár közül csak az egyikbe kell olaj.
Csak az egyik csillapít.
a másikba csak annyi kell hogy nem szárazon menjen és ne nyikorogjon.
Asszem.....
Elhanyagolás miatt fogy rendesen és újonnan elég húzós.
Hiány cikk.