Sziasztok!
Segítséget szeretnék!
Pár napja használom az sr-em, még nem ismerem.
Olyat csinált, mintha fennakadt volna kicsit a gáz, és leállt.
Utána beindult pár száz méterre.
Néztem szikrát, csöveket, nem tudom mitől, de elindult, ment is.
Másnap első indításra jár, de csak 1 percig.
A gyertya benzines, kitisztítom, kiszellőztetem, indítok, de semmi.
Gyertya megint benzines, vérnyomásom az egekben, garázs bezár.
Gondoltam holnap kitisztítom a karbit.
Mire utalhat ez a tünet?
Mit nézzek?
Valóban, megoldódott a probléma, köszönöm. A rugó volt erős, bár még most is forog egy kicsit, de már minimális, valószínűleg új kuplungra lesz szükségem hamarosan.
Sztender rugót megvettem de nem tudom kitalálni hogyan csatlakozik a blokkhoz lehet hiányzik onnan nekem valami ?
Köszi a segítséget előre is !
Mellékelek egy képet!
Üdv mindenki! Régi csíklámpás, 96-os SR-rel rendelkezem, 70ccm. Tegnap történt a motorban egy kis változás. A 3.7-es görgők helyett 4.7 grammos görgőt kapott, illetve 2 pofás a kuplungom, amiből hiányzott egy rugó, állandóan forgott a kerék. Polini rugót kapott, sárgát, mely a leírás szerint majdnem a legerősebb. A tapasztalatom a következő: magasabb fordulaton indul el a motor, mint eddig, azonban az utazó tempója, az 50-60 kmh sokkal jobb, nem pörög olyan nagy fordulaton. Az nem tetszik hogy magas fordulaton indul el, negyed gázon kb. Az normális, vagy csak nekem furcsa most a görgők cseréje után? Köszönöm a segítséget.
Na ez így kerek volt. Köszönöm szépen! Szeretem amikor valaki hozzáértő és segíteni is tud. Okés eddig értem. Ha van normál, kabis blokkhoz alaplapom és lendkereke, akkor az felhasználhatom? Azt viszont még jó lenne tudni, hogy a morinis SR karbis és a morini Scaraboeo Ditech cuccai, alkatrészei mennyire kompatibilisek egymással. Lehet, hogy egyszer még barátok leszünk?
Segítséget szeretnék!
Pár napja használom az sr-em, még nem ismerem.
Olyat csinált, mintha fennakadt volna kicsit a gáz, és leállt.
Utána beindult pár száz méterre.
Néztem szikrát, csöveket, nem tudom mitől, de elindult, ment is.
Másnap első indításra jár, de csak 1 percig.
A gyertya benzines, kitisztítom, kiszellőztetem, indítok, de semmi.
Gyertya megint benzines, vérnyomásom az egekben, garázs bezár.
Gondoltam holnap kitisztítom a karbit.
Mire utalhat ez a tünet?
Mit nézzek?
Köszi!
Sztender rugót megvettem de nem tudom kitalálni hogyan csatlakozik a blokkhoz lehet hiányzik onnan nekem valami ?
Köszi a segítséget előre is !
Mellékelek egy képet!
http://www.easyparts.nl/showdr...
De szerintem a csapágy ettől függetlenül továbbra is 6203 2RS.
http://www.easyparts.nl/showdr...
Segítségeteket szeretném kérni. Milyen méretű csapágy van a hátsó kerékagyban? (1999, SR, Minarelli)
Köszi