Valóban van sportprogram, de felejtsd el ha óra szerint megy a géped 85-90-et. Semmi változást nem fogsz tapasztalni. Legalábbis én nem tapasztaltam és egy 5-ösöm bánta.
Mikor meglett a 70-es szett és kerülte vele, az első gondolatom az volt, hogy csak ennyi? Egy 600-as sportmotor gyorsulását vártam... anno.
Malossi special szij van a motoromon ha 1db fél mm-es hézagolót teszek be akkor össze sül az ékszijtárcsával?
Nem kinlódok már tovább mert nem tudom kihézagolni el viszem Kinternek ha vállalja.
Üdv Kinter!
Leszedtem a variátort meg a kuplungot is és sehol semmi kopást nem vettem észre csak a szabadonfutó belsején egy fényesre kopott csíkot körbe. Szerinted lehet ez a nyikorgás oka vagy hülyeség?
A segítségedet előre is köszönöm.
Kinter le írta a választ.
Viszont tapasztalatok szerint a műszer igen ritkán hibásodik meg.
Esetek többségében a gomba doglik meg.
Nekem pl. most 2 sr nél egymás után a hőfokmerő hibát a gomba oldotta meg.
Zárd össze egy pillanatra a hőgomba két kábelét vagy ha csak egy kábele van, akkor a kábelt és a motor testet. A műszernek fel kell ugrania maxra. Ekkor az óra jó, a gomba nem. Ha nem mozdul az óra, akkor kábelhiba, kontakthiba, órahiba.
hali.megtudja valaki mondani,azt hogy hogyan kell kimérni a höfok jelzö müszert mert lehet hogy nem is a gomba a rossz hanem a müszer.előre is kösz a választ.
sziasztok ! nemrégiben hozzám került egy sr 150 es robogó. 50 esként szeretném használni de eléggé zavar,hogy a km-órájában 160 van írva:/ nem tudtok esetleg ugyanolyan hátlapot honnan tudnék szerezni vagy nyomtatni ? mert le szeretném felezni h ahol igazából 160 van oda 80 legyen írva:) esetleg valami tipp?:D
Sziasztok..Mit tudtok arról,h a Morini blokkos ditech Sr-hez..valóban van sportprogram? Valakinek valami tapasztalat? esetleg az áráról és a hatásáról tud valaki valamit? Előre is köszi..:)
Mikor meglett a 70-es szett és kerülte vele, az első gondolatom az volt, hogy csak ennyi? Egy 600-as sportmotor gyorsulását vártam... anno.