Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Fekvö mina hengerbe valakinek van tőcsavar?
Kellene egy darab.
Henger kuka rajta..egyben 23000Ft ért odaadom! Am telón egyszerűbb elmondani!
Ma néztem egy 2006-os sr factoryt és nem láttam hol kell beleönteni az olajat! Ami a meglepő hogy a tulaj sem tudta megmutatni!? :) akkor eddig hogy használta? kipróbáltam de közel sem ment olyan jól mint az sr ditechem! am hol van a beöntőnyílás? üdv
Mennyire üzemképes és mi az ára?
Üdv! Van ötletetek honnan tudok Y vagy T elágazású csövet szerezni a kompresszor üzem közbeni leméréséhez? Próbáltam gépész üzletben és mezőgazdasági boltban is de nincs. Aquarisztikai üzletet javasolnak, de egy műanyag idom szerintem 5-6 bár környékén szétrobban... Van ötlet? Ezer köszönet. Ha jól mértem 8mm-es kéne.
Ezt így nem tudom, mert volt többféle vastagságú alátétem. De igen, volt amelyikbe kettő került. Végülis amíg a gyertya nem "simogatja" a dugó tetejét, addig nincs gond....
Nem emlékszel véletlen,hogy a gyertya alá mennyi alátétett tettél az átalakításkor?Mert most csak egy van alatta,és mintha kettőre emlékeznék.Lehet elhagytam eggyet.
Oké,akkor ha aktuális lesz szólok.
Üdv! Látom kerestél párszor. Ugyan időm nem volt rá hogy kiszámoljam, de ha kell a cucc, akkor mehet azon az áron ahogy eddig. Viszont előre láthatólag lesz 2 hét is, mire a kezedbe lesz a csomag, mert..... (mindegy ez nem ide tartozik). Szóval ha érdekel, akkor inkább írj ide, mert a telefonom mostanában sokszor van némítva és nem veszem észre a hívásokat. Akár ide is írhatsz: kinter kukac freemail.hu
Én amíg ditech volt a gép castrol power1 racing-ot használtam.Érdemes fullszintetikus olajat használni,úgyis keveset eszik a ditech olajból.
Sziasztok!
Injektoros aprilliába milyen olajat öntsek?
gyárihoz Én sem rakok, csak az asszony 70-es tunningos mocijába.
De erről is volt szó emlékeim szerint.
Az olajzó 50-esre van "méretezve", vagyis 70-eshez már kellhet.
Persze ha gyári 70-es, 100-as akkor ahhoz Én se raknék.
Eladó egy morini sr blokk! gyújtással kerékkel olajpumpával...amit a képen látsz
érdeklődni:06309813885
Helló! Segítséget kérnék. Tegnap jöttem haza a motorral haladtam tempósan menet közben úgy 70 km/h nál megállt a motor azóta nem tudom beindítani. Benzint kap szikra van, ja karbis. Köszi a segítséget.
MiszterBaszta!
Élsz még?
Szia.
Szerintem sok mindent nem befolyásol.
Ha a tárcsán ugyan ott fog dolgozni akkor tök mindegy milyen íves vagy sem.
Szerintem nyugodtan bele rakhatod..
Sziasztok! Van egy eladó 19 dellortó karbim! 10000Ft ért odaadom!
Üdv !

Fékbetétet cserélnék a gyereknek, de a kiszedett fékbetét alja ívesen van megmunkálva, az új betéteknek viszont egyenes a kialakítása / minden más stimmel /
Évjárat szerint rendeltük webshopból ! Betehetem ezt a Brembo fékekbe, vagy nem jót küldtek ?
Köszönöm a segítséget !
Még szükséged van egy szabadonfutóra is. erről lenne szó.
Mindenképpen használj koncentrátumot. Keni a szimeringet. Télen sem kell cserélni. Magyarul cseréld le, legyen koncentrátum és néhány évre megoldja a gondod.
Sziasztok!
Nyáron kell fagyálló robogóba? Mert nekem már olyat is mondtak hogy elég csak sima desztviz bele.
Sziasztok! Vettem most egy sr50-est 2001es azt mondták h jó az önindító (nem volt benne aksi nem tudtam kipróbálni) vettem bele perszen nem volt jó csak forgott mint az állat. Leszedtem az oldaldeknit és hiányzik egy pár alkatrész csak egy kis fogaskerék jon be az önindítótol a denkibe és az ott forog de nics fogarkerék ami átadná a főtengelyre a hajtást! Valaki tudna esetleg segíteni hogy milyen alkatrészek hiányoznak pontosan esetleg link? Előre is köszi! Ha van valakinek bontottan az érdekelne! Én a képen látható alkatrészekre tippelek