Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

46,25-ös volt a dugó ami szarrá ment a gyáriba.
egy jó dugó 10felett van meg a fúrás benne lenne egy 20-asba nem foglalkozok vele meg nincs jó henger fúró se itt a környéken.
Használt hengert meg nem érdemes venni mert átvernek vele.
Most van a scootershop-on hengerfejjel együtt top trophy 38-ért meg is veszem. 20ezer km-ert lefut azt mondják.
Üdv ! Nekem TOP Trophy-m van, már 3 éve nyúzom, -25 +40 C között... Csak jót tudok mondani róla ! Gyáritól egy picit erősebb ;)
Miért nem fúratod meg a gyárit? Vagy veszel egy gyárit, ha túl vagy a méreten? Van bontott henger apróért.
Fekvö vizes 50-es új hengerben 40ezer ft-ig melyik a legjobb minőség?
aprilia rally-ra kell. Top trophy-ról mi a véleményetek?
Képpel és az összeggel légysziles küldj egy mailt 6osistvan@gmail.com
Sziasztok. Hú de rég jártam erre. Némi tanácsra lenne szükségem. A kb 3 éve felújított gépem kezd nagyon nehezen indulni. (2002 Ditech (morini) 70es Polini + ZX)
Előző héten használtam először idén és akksilemerülés környékén tudtam csak beröffenteni (Kázkart hol csutkán húzva, hol elengedve), volt hogy bikázva sikerült csak. Abban reménykedtem, hogy talán megromlott benne a benzin. Friss üzemanyaggal valamivel könnyebben indul (most EvoNeo került bele átmenetileg a 95 helyett), de így se mondanám jónak. Lemértem a kompresszort, önindítóval tekerve 10-20mp alatt felnyomta magát 4-5 bár közé és tartotta is, a benzinszivattyú a végén a nyomásmérővel pedig 5 bár fölé ment (tehát nem volt rajta az injektor). A gyertya (ZMR7AP párezret futott csak) sötétbarna, nem őzbarna, talán kicsit sokat kaphat. Indulás után alapjáraton nem marad meg hanem alacsonyabb fordulaton pöfög majd leáll. Párszáz méter után már olyan az alapjárat mint a safhauzen. Egyenletes, kellő fordulattal. Menetteljesítménnyel sincs gond. Valami ötlet? Előre is köszi
szia. van gyári kipufogóm.
Hali!
Piaggio blokkos SR-hez keresek gyári kipufogót!
köszi. ha találok pesten akkor veszek bcsapot.
Azért kellene benzincsapot cserélned mert szar.
Kibaszott drága: Benzincsap

Én a gyári gyertyát raknám bele. NKG BR8 HS, hacsak nem valami alu hengered van.
mert rossz a vákum része és nem zár le tehát nincs vákum állandoan folyik belöle.most viszont azt csinálja hogy durrog csattog és ha ráhuzom akkor leáll.sajnos az elözö tulaj isolator gyertyát rakott bele m14 225-t ez biztos nem jó, mit kell bele venni malossi 70köbcentis.
Miért nem a vákumos benzincsapot cseréled?
Adj neki neki a gyertyanyíláson keresztül direktbe 20ml benzint és nézd meg.
és mit csináljak vele? szervíz,vagy álljak neki magam?
rájöttem miért nem zár a tüszelep,mert ami benne van a karburátorba az nem jó és ki van kopva.az lenne a kérdésem hogy ki lehet e szedni valahogy és másikat berakni helyette.vagy ez üres karburátorba be van épitve gyárilag és nem lehet cserélni.
Egy ismerősöm is hasonlóképpen járt. Ha nincs morgó hang akkor a benzinpumpa nem működik.
Sziasztok! Sr ditechem van,télen szoktam járatni a pincében hogy mindíg üzemképes maradjon,de most előszedtem és nem indul. 1 éves az akksi feltöltöttük de semmi. amikor a gyujtást ráteszem indítás előtt nincs az a kb. 2 másodperces morgó hang. Mi lehet a hiba?
Sziasztok!
2 hónapja vásároltam egy sr 50-est. Tök jó, szeretem. De az előttem lévő tulaj nagyon diszkréten eltávolíttta a sárvédőt egy fűrészlappal. Ezáltal ha esőben megyek mondanom sem kell mi történik. Sehol sem találok a neten ilyen sárvédőt. Tudnátok segíteni? Előre is köszönöm!
fkftomika@gmail.com / 30-238-9545
szia sajnos nem jo a benzicsap de annélkül is le kellene zárni a tüszelepnek nem?most fel van rakva egy másik karburátor és az elzárodik.de az valami kinai karburátor nem az igazi.
Vákuumos benzincsapod nem ok.
hali.tudna nekem segiteni valaki mert most vettem egy sr 70 -est és a karburátor nem zár el a tüszelep és ezért kifolyik belőle.a karburátor delorto 17.5-s.vettem bele új tüszelepet és uszot szettbe,kicseréltem és még mindig nem zár el,most mit csináljak,cseréljek karburátort?köszi a segitséget elöre is.
Szinte semmi gyári 50 henger egy dellorto17.5 karbival,Technigas next r kipufogó malossi red szűrő.most egy ideje 3.5g görgők.
Igazad volt!Sárga malo kellet.Pirossal szétfogta az agyát mire elért alattam kb 90 et saroktól sarokig féktávolsággal kombinálva
Gyertyakép egyenlőre jó:)
Köszi az infót!

Holnap jön valaki a műjéghez 10-től?
Bejáratáshoz nyugodtan mehet még több is. De egyébként felesleges. Viszont ha mindenképpen 'kenni' szeretnétek a benzint, akkor azt csak olyan olajjal tegyétek, ami direkt injektoros 2T-be való. Ellenkező esetben csak mégtöbb korom fog lerakódni az injektoron.