Próbálj 6gr-os görgőt berakni.Bár nem tűnik rossznak a gyorsulás,viszont a végseb elég karcsú.Kipuff gyári ugye?Egy kiégetés annak.sem ártana.A hátsótárcsát szedd szét és zsírozd be a csapokat.A top varióhoz a saját csapját használod?
A többi bogdent nem kell olajozni csak a km/h spirált.
Mert a többi bogden-nek műanyag belseje van nem igényel olajzást megdagad és dobhatod el ha olajzod.
Fejidomot leszeded lecsavarod a km/h óráról a bogdent
és úgy.
De olajozni kell nem zsirozni
én műanyag inekciós tüvel szoktam az olajat bele pricolni a bogdenbe.
permetszerhez adták ide tökéletes
Évente egyszer nem árt meg olajozni.
Üdv mindenkinek! Olyan kérdésem lenne, hogy miként lehet a km óra spirált bezsírozni?
Hogy kell azt szétszedni? Ha valaki tudja legyen már szíves leírni a folyamatát.
Köszi előre is.
Top variátor új csúszkákal, 5,5g görgö , Malossi special új szij; 3db 0,5mm-es hézagoló van benne. Hátul gyári 3pofás kuplung nincs elkopva néztem; Kék 35kg-os kontraszt; sárga kis rugók a gyári kis rugónál jóval erősebbek. 60-tól nem megy többbet meg a gyorsulása is gyenge a videón 70-et mutat de csak 60-at megy mert elöl kisebb gumi van rajta 120/70/12-es. Mit cseréljek ki benne? itt a videó a robeszról
A tegnapi motorozás eredménye, Sümeg főútján, egy kis kátyúba sikerült belemennem kb. 60-al.
A felni totálkáros, és az egyik teleszkóp száram is, na meg a gumit is szétvágta.
A jó minőségű magyar utak…
Eszem ágába sincs lecserélni az enyémet..csak látom,h annyi 125ös mocit árulnak 50es papírokkal...nem lehet azzal lebukni? :S Bár nem vagyok a témában jártas..
Én nem egészen a kérdésedre válaszolok,de látom ez egy segédmotorként használt 125-ös.Egyre jobban rászálnak a rendörök.(nekem volt egy yamaha DT 125 pont ez miatt adtam el)
Így a fogyasztás már másodlagos kérdés ,de ha 125-öst veszel a menetteljesítmény kárpótól a többletfogyasztásért.
azta de vicces vagy poént reggeliztél?! kurva szar volt.. amúgy meg nem szedtem még szét a variátornál motort és azért nem tudom hogy rávan-e írva, és az ábrán kérdeztem hogy hányas számmal van ott jelölve, azon a linken ami a válaszba volt. először normálisan értelmezd és ne oszd az embert, ez a fórum a segítségért jött létre de te mindent tudsz a motorokról, te egy siker ember vagy...szánalom . ahelyett hogy kinevetteted magad inkább csak olvastad volna el és görgettél volna tovább hozzászólás nélkül
Ezt a tippet adták