Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát google mindenkinek van.
Úgy néz ki Divez(akié a silvia body) ő másolt..
Faminta
Nagyjából mikről lenne szó?
Baszki az milyen kemény, hogy lenyúlták a dizájnomat
Ha jól emlékszem, akkor ezt nem másoltam, hanem saját kútfőből festettem .... az első képen a sima verzió, a másodikon egy 20darabra limitált festés van Ha tévedek, akkor megint be voltam rúgva Másolta volna inkább a HRC festést, az legalább fasza volt ...
Vau
Késő lenne szerintem elkezdeni
Mire kész már vége a "szezonnak" ... más meg nincs most
Habár ennek a Csabszeg srácnak még állna az ajánlatom, de neki guba kell, nem konzol+játék ....
Ha nálatok olcsóbban megúszom a dolgokat, akkor nincs más
Nekem nem lesznek gépeim hozzá ...
Rajza vagy faminta alapján szeretnél inkább dolgozni ?
Ház ha volt szakadt vezeték,akkor én a többit is kimérném az ecu-tól az injektorig,hátha van még másik is.(színek alapján menni fog)
Ez a vauu.Hajrá!
Hajrá hajrá!
Indulj el a szépségversenyen.
Esztergálásban tényleg segítek ha gondolod...
KPE csőből esztergáltam mindig a kerekeket. Ez is volt megszabva a versenyekre. mindenkinek ilyen kerékkel kellett mennie.
Köszi szépen!Holnap meg is nézzük.Remélem nincs komolyabb gond mert viszonylag kevés km van benne.Volt egy vezeték ami el volt szakadva azt megcsinàltuk azt hiszem az az injektorhoz való csatihoz ment.De nem vàltozott semmi.Tehàt nem ez volt a gondja.
Azt hiszem lemecseltem magammal a dolgot.
Jövőre benevezem az Egü szépségversenyre, ősszel meg elkezdem ...
Nem fogom már eladni, ha ennyit nézegettem mit merre és hogyan.
Addig meg wvg fórumtársunk tud kicsit fusizgatni a gépműhelyben
Ilyenek ezek a szarosok .... ha ráfeszülnek és komolyan veszik, akkor kijönnek a reflex különbségek.
Ám lebaszhattál volna, hogy faszságokat írok ... természetesen nem vídia, hanem poliamid
Elsőre nézd meg a kompresszor csövét nem repedt e ki,ill. a bilincsek elég szorosak-e.Ha ezok,akkor kompresszor nyomásmérés,és lebeszed az injektorfej aljárol a kupakot és megnézed van e benne benzin.Ha van nyomáshatároló membránjának cseréje.
Jah igen.
2009-2010 nyomtam nagyon az rc driftet.
Egészen jól ment de aztán cserélődött a generáció egyre fiatalabb srácok aláztak le és szorongattak meg és nem bírtam feladtam
A drift versenyeken tilos volt a drift elektronika.
Eladó Minarelli Cuccok!
TOP Perf. hajtás dekni minarelli 8ezer
Leo Vince TT kipu 15 ezer majdnem új!
Malossi Fly kuplung Minarelli 107 0 km es Vadi új ! 12 ezer
Azt nem is mondta hogy plussz kormolja a gyertyàt...Előre is köszönöm a segìtséget.
Hello adnál egy telefonszámot lenne egy pár kérdésem köszi
Ha megadod a számod felhívlak adók egy emailt zotyo19@citromail.hu
Szia Bács-Kiskun
ITT nézegettem az achívumot és ismerős volt a Nicknév Én szimulátorban toltam a driftet anno .... heteket állítgattam egy egy futam előtt a dőlést/összetartást/difit/váltót, stb ...
Drift elektonikával küldtétek ? Mee nélküle az igazi
Viszont vídiából fasza kerekeket lehet esztergálni hozzá

A Tszárat felül fogja egy perem ... én nem igazán bízok a kiesztergálásban ... szeretnék újat, amin a perem megvan, de rá van "toldva" annyi a tszárra, aminnyit ültetve van.
Nem tudnà valaki megmondani hogy mitő van az hogy ma beadta ditechem az unalmast?megàlt menet közben és nem megy azóta sem.Cseréltem gyertyàt max annyi hogy beröffen de aztàn semmi.Gyujtàs injektor vagy mi lehet ilyen esetben?Ha valaki segítene megköszönném!Hogy tudnànk utànajàrni?
Akkor szólj mert lehet, hogy érdekelne.
T szárba van egy kis váll azt kidolgozod és állítható lesz
Kicsi van a vázba, de könnyen ellenőrizhető mert teljesen egyenesnek kell lennie(kis melegítés meg húzàs és már kész is)
A telószár is menthető,de ha a vàz sérült akkor a T- szár is görbül
Egyébként a T szárban mi határolja a króm szárat?
Gyárilag nem lehet ezt így feltolni. Valamibe megakad.