Netes, azért írtam, hogy érdekesség
Hogy hogy hogy kanyarodik azt nem tudom, de szrintem ez is szobor lett, és nem használati tárgy Az elejét szépen összedolgozta, de több kép nem volt
Sziasztok. Egy nagy kérdésem van hozzátok ha valaki tud egy embert aki ért SR50 DITECH -hez kérem osszátok meg velem. Jelenlegi hiba hogy állt 4-5 hónapot és most nem indul. Sokat nem akarok vele foglalkozni időm nincs rá lehet hogy eladó lesz kicsi pénzért.
Persze nem is vártam el ,hogy akárki meg mondja!
Csak véleményt kérdeztem.
De tök mind 1. Elhívtam a tulajt és nem hajlandó sokat költeni rá!
Telószárak ki lesznek cserélve és azt mondta eladja!
No, de egyébként lényegtelen... csak összeállt ebben a nagy pihenésben egy olyan forma, ami nem teszi tönkre a gyárilag is jó vonalakat. Elkiabálni semmit nem akarok, mert hatalmas munka megvalósítani és végképp nem szeretnék hangember képében tetszelegni. Kísérleteztem egy "új" forma megalkotásával a téli szünetben és alapvetően roppant kritikus vagyok .... pláne önmagammal szemben. Sok próba és kísérlet után összeállt egy olyan kialakítás, amit akár versenyre is lehetne vinni .... ám ez egész addig lényegtelen, amíg nincs megvalósítva.Sok pénz és még több energia befektetését igényli a dolog .... ami lényegében csak optikailag vadít a dolgon. Nagyon hezitálok a kivitelezésén, de tényleg egy roppant nagy kihívás, és ha reálisan nézzük, akkor az egész a "semmiért". Igazi angyal-ördög játék .... ezért is nem szerettem volna belemenni, de N.S.-nek azért válaszoltam ... Ő egy szinten megérti az eszetlenséget
Lapozz 5 oldalt vissza és nézd meg a #33478 hozzászólást .... ebben a formában csak egy áprilisi tréfának szántam, de kikövetkeztethető Brutalizálni ... szélesebb,alacsonyabb,hosszabb ... röviden
Elég régi tervezgetések értek be, de az nincs bele téve Tervek már a megvétel óta is valósultak meg, de ez jóval nagyobb falat Pénzes apuka kisfia meg nem akarom, hogy lemásolja
Hát egy 70-es hengerhez elég karcsú a gyári 12-es karbi,egy 17,5-essel jobb lesz agázreakció is.(van egy eladó,ha érdekel)
A membránt is érdemes lecserélni,ha még a gyári fémlapos van,mert ha eltörik a fémlap hazavágja a hengert.
Okosan használva 6-ból ki lehet jönni,de csak tőgázon használva sem eszik 7-nél többet.Viszont picit szegényre van állítva a karbi,így nagyon kell figyelni a motorhőfokra.
Egy tuning varió és egy jó kuplung+harang még dobna a gépen.
Illetve karbid milyen,mekkora?
Beteg"állat"vagy,de jó értelemben.
Kíváncsi vagyok mi sül ki belőle és sok sikert a megvalósításhoz.Az elmondottak alapján nem kicsit lesz egyedi a gép.Sok szopással jár,de a végredmény mindenért kárpótol(meg akkor már túl vagy rajta).
Pff akkor nagyon durva lehet tényleg,szívesen kipróbálnám!Biztos nem kevésbe lehet neked :)Mennyit fogyaszt neked? Én is úgy vele hogy megeheti a 7-10 is akár csak mennyen mint az állat :D Már majdnem megy is úgy de még kéne egy lapáttal valamiből hogy olyan legyen mint a tiéd!
Szóval lényegében semmit nem lehetne hozzá megvenni, és ha törik, akkor mocskosul cumi van Ha összetörnek, akkor meg mesélhetem a biztosítónak, hogy hát ez nem igazán 150,000forintos totálkár, mert le fogják szarni az tuti. Beteg vagyok, vagy beteg vagyok
Azon én is rajta vagyok
RC Driftet is nyomattam régebben