Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy ismerősöm most rakott bele 15w-os halogént de két nap múlva kinyìrta a fényszórót.Ezért is kérdeztem.Nem nagyon merem megkockàztatni....De a gyári viszont nem sokat ér!Ezért keresek valami alternatívát.
A 15W az valóban 15W teljesítmény. Viszont lehet ha körülnézel akkor találsz olyant ami más színnel világít (iceblue) és az fényesebbnek látszik. Vagy nagyobb is a fényereje (candellában mérik a fényerőt), azt nem tudom, viszont az tuti hogy jóval drágább meg szerintem felesleges is.....
ok és köszönöm!
Ha 15W, akkor az 15W, mindegy minek hívod. Lehet halogén, lehet gyertya vagy gázlámpa. 15W fényt ad le (és sajnos hőt is), ide ez a max.
Lehet ez lesz.:)néztem van ez a tipusu izzó amit mondtàl halogénba és az is 15 w-os.Csak nem tudom az sok-e màr?
15W fölött megolvad a búra és homályosodik a projektor. Utána még annyi fénye sem lesz mint volt.
De ebből van halogén is.az felejtős?
Köszi! :)
2*15W, P26s
Nem tudnà valaki megmondani milyen izzót lehet a 2003-as fényszórójàba max rakni,hogy ne károsítsa a fényszórót?
Köszönöm!
7 és 13mm akart lenni.
Lehet bizony.Ezért mondtam,hogy vízpumpa le és nézd meg a meghajtókerék együtt forog e a tengellyel.Ha megadta magát a tömszelence vizet kapnak a csapágyak és szorulhatnak.A szorulás miatt pedig a csap eldarálhatja a nútját és nem forog uazon a fordulaton mint a főtengely.Italmondo-nál is kapsz hozzá felújítószettet,csak először szedd szét és mérd meg a lapát magasságát.Kétféle van 7 és 14 mm-es.Ára olyan 7-8k.
Lehetséges,hogy az az enyém volt. Én sajnos nem láttam azóta!
Sok motor megfordult már nálam és nem szoktak megviselni az eladások de az volt az egyetlen motort amit nagyon sajnáltam!
Sőt nagyon meg is bántam,hogy eladtam..
Aha, olyan tavaly augusztus felé vette.
Ugyanilyen kipufogó, ugyanilyen piros ... annyi ismertető jele van, hogy a térdidom élénél kicsit betört a festék. Gondolom a gittől ... szóval, ha azt nem festetted, akkor storno
Szépen rendbe raktad, néztem a galériában.
Na! ma elég jól meghaladtam..
Most már nincs sok hátra és talpon van..
Utána elég komoly szezon elé néz mert idén nincs kocsi
Köszi ! bocs nem olvastalak el! szerinted az előző hsz-m alapján lehetséges hogy azért mutat pirosba mert szívárog a vízpumpa? üdv
Az én volt motorom? ara gondolsz?
Tőlem 1 fiatal srác vette meg...
Ma megismerkedtem egy rendes arccal,és észrevette hogy ahol mutattátok itt a képen hogy légteleníteni kell a rendszert,nyoma volt ,egy rozsdás víz csík látható,és cserélni kellene a vízpumpát mert rossz! ez megmagyarázná szerintetek hogy miért megy pirosba a mutató? amúgy mennyi egy vízpumpa ára? köszi
ok rendben
Jól tudod piginél nincs tömítés,kúposan zár.Vedd le rakd vissza,ha nem oké rakj rá egy békony réteg kipufogó cementet.
Sziasztok! Jól tudom hogy a gyári kip.könyöknél nincs tömítés (kúposan zár vagy mi) azért kérdem mert egy defekt csere után kifúj a könyöknél pedig ott nem is lett megbontva csak a dob és a könyök közt,lehet hogy visszarakásnál picit befeszülhetett.
LOL .... most nézem, hogy Gianelli van rajta.
Ismerem az új tulajt , már nincs rajta az a fehér felirat.
Egy autószerelő srácé lett .... ott melózik a Porscheban
De ez szebb.