Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak azért kérdeztem mert ha jön a jobb idő mi szoktunk járni motorozgatni.(csak 2-en) Esetleg ha majd lesz kedved csatlakozhatnál! milyen sr van neked pontosan?
Nincs mit, remélem sikerül
A fan az erős túlzás...
Van az adatlapon emailcím, de nyugodtan feltehetsz itt bármit ....
nem igazán szokott problémát okozni senkinek.
Persze hogy szoktam, ha épp nem szétheftöltetem
Viszont szerelős dologban én nem nagyon tudok segíteni, max egy szerelővel
Köszönöm szépen, felveszem velük a kapcsolatot.
Helló
-MiszterBaszta- !
Te csak szükségszerűen használod a robogódat vagy szoktál motorozgatni is?
Nem akarok zavarni a topicot meg tönkretenni ide nem illő dolgokkal pláne nem akarom.
Nem tudnánk privátban váltani pár szót?

iu.:csak azért kérdeztem mert te a szomszédban vagy és elég nagy fannak tűnsz..
Nekem ez helyben van, de csörögj rájuk, hátha kiküldik, ha előre elutalod nekik az árát

http://www.ecoleather.hu/index...

Itt minden van
A Termékek menüpont alatt csak azokat látod amilyen fajtákat tartanak, de mintánként nincs lefényképezve .... kategóriánként van vagy 50-60 féle mű és állati bőr.
1-2 kép azért van kategóriánként.
Ez a kör már megvolt, a közelemben nincsen "normális bőrker", csak sima fekete műbőr van, az meg nem kell
Bemész egy normális bőrkereskedésbe és még a krokodilmintástól a struccmintáson át kapsz mindent
Sziasztok! 2003-as SR-em üléshuzatát szeretném lecserélni, sem üléshuzatot nem találok hozzá, sem pedig olyan webáruházat ahol hasonló mintázatú műbőrt lehet kapni, pedig keresem már egy ideje, mert nem akarok sima fényes vagy matt műbőrt. Tudtok olyan webshopot ahol lehet méterre rendelni? Van aki megcsinálná, csak anyag kellene hozzá.
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban,hogy 2003-as hoz milyen izzót lehet a fényszórohoz max berakni?Mert a gyári nagyon gyenge.A foncsort meg nem akarom kinyírni!
Szerintem ez egy Aprilia Amico dekli.
Yamaha Aerox-é van rajta ... / hosszú fekvő minarelli /
A felsőt meg nem mondom mié
Szóval a bordó színűt szeretném lecserélni egy normális állapotúra. A másikat ajándékba kaptam, de a fúratok nem egyeznek meg. El ajándákoznám mindkettőt csak egy eredetit szeretnék.
Na ilyen deknit szeretnék bontottan!
Sajnos használtan vettem, az előéletéről nem tudok:(
Ez jó kérdés. Ha az első tulaja vagy, akkor bemész az Apriliához és elmonod nekik a bánatod. Jó pénzért biztosan segítenek. Másik módszer is létezik, de az brutál dolog. Hátha tud valaki valami megoldást. Én sajna nem.
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Egy 2007-es factory tulaja vagyok , és nincs meg az 1-es kulcsom, ma reseteltem a service menüt, és véletlenül úgy elnyomkodtam, hogy azóta kéri az 1-es kulcsot , de nekem olyanom nincs, eddig nem is zavart csak a kodot kérte inditás elött de most el sem indul, csak azt irja ki hogy kéri 1st key.
Esetleg imos kulcsot honét tudok hozzá szerezni?
Vagy mit tudok ilyenkor tenni?
Andrea pécsről.
Mert a benzinpumpa akár 10bart is tud.Az injektorfejben van a nyomáshatároló ami 2,5bart tart.A plussz benzint(nyomást) engedi vissza ez a cső a tankba.
a gyári kuplunganyának emlékszek sokkal erősebb volt a menete.
Csak 16év alatt tönkre ment. Ezt az rms kisipari mocsok meg egy kicsit félre kapott már le is nyalta a menetet. A szijtárcsa menetének nem lett semmi baja. Csak az rms csodába ment el a menet hálistennek az megúszta
Faszák ezek az RMS cuccok ....
nálad kiszakad a menet
Blue-nál megeszi a variátor a főtengelyt
Kinternél már nem rémlik, hogy mi volt a történet
A fémháló nem hagyja kitágulni a gumit
Ha belefér, akkor lerúghatod a gyárit ... én is cserélem
Mivel jobb a fém fékcső az elődjétől?
értem és kösz a választ!
Azt nem tudnád megmondani, hogy a hengertől (injektortól) miért van egy gumicső visszavezetve a tankhoz?
Sziasztok!
Valakinek nincsen elfekvőben gyári kuplung anya?
ez az Rms anya szart se ér. kiment a menet a rohadékból