Ellenőrizd a kompresszor csövét,hátha az ereszt valahol.Sőt inkább cseréld le a bilincsekkel együtt az a biztos.Ha meg már úgyis leveszed mérj egy kompresszornyomást(gyertya nélkül).
A hűtéseddel kapcsolatban passz,ha megvolt az összes ellenőrzés,rendszer átmosása,légtelenítés,termosztátcsere.Mindezek után lehet az óra vagy a hőgomba sz.pat.
Na maxmanus már 2x bemásolta a hozzászólását, szóval csak röviden : Mindenből 1 fokkal jobb mint a gyári
Ahova visszajárok az a Visegrádi szerpentin, de a belváros a főcsapás.
Tényleg nem tudom mi van! most 20 km-t mentem,és egyszer sem ment a pirosba a mutató a vízhűtésnél! Bár a közelében sokszor volt de azért csak nem ment bele ! viszont hidegen,és melegen is ma nehezen indult,és alapjáratom szinte nincs! Tényleg nem tudom mi van! most 20 km-t mentem,és egyszer sem ment a pirosba a mutató a vízhűtésnél! Bár a közelében sokszor volt de azért csak nem ment bele ! viszont hidegen,és melegen is ma nehezen indult,és alapjáratom szinte nincs! ja és ma néztem gyertyaképet is! csak kormos!
Az biztos,hogy sokba vannnak,de a sör is drága lenne.Az asszony már nem nagyon díjjazza az ötleteimet,pedig még tudnék(fogok)költeni.Ja és mostmár a kocsira is lehet.
Én is kikerekítettem a szemem elhiheted, de engem nehezen szopat meg. Személyesen vásárolok mindig, azért mertem neked ajánlani mert helyben vagyok / és kurva jó fej /
Átverni nem tud, max lesz egy jó csöved olcsón
Biztos jó ... nézelődök kínomban, de megint 40+30+tömítések+szerelő.
Így is baromi sokban van és jóformán egy új motor lenne megint szétbombázva, szóval megy a matekozás keményen
Az értelmes méretű meg egyenlőre nem akar összeállni Hitelt meg nálam kizárt ...
Néztem anno, hogy mekkora összeget írtál a 2 motor tuningjára.
Nem igazán értettem hogy lehet elöntözni rájuk ennyit, most meg már tudom, hogy SIMÁN és KÖNNYEN
Nagyon fail szaga van.Ennyiért nem lesz c16,de 30-ba bele kell férnie.Én is ennyiért adtam el tavaly.Esetleg a pro repi is jó lenne,s6racing-en meglepően szépen szólt.
Na ja, csak az nem ennyi lesz
Poén, hogy a ZX-en melóztam egy csomót, és a ráfújkált cuccokkal együtt 23+ ...
Tegnap óta hirdetik a C21-et : http://www.kepesmotor.hu/robog...
nincs telefonszám, ez kicsit fura, de mivel Pesti személyesen le tudom MEO-zni. Ha frankó, akkor a tiéd .... ennyiért .... nem ebben a topikban fogok nyerészkedni Persze, ha összejön, akkor a futár még a tiéd
Tényleg nem tudom mi van! most 20 km-t mentem,és egyszer sem ment a pirosba a mutató a vízhűtésnél! Bár a közelében sokszor volt de azért csak nem ment bele ! viszont hidegen,és melegen is ma nehezen indult,és alapjáratom szinte nincs!
most már ezt is tudom..... kösz szépen a felvilágosítást! Lassan összerakom a robogónak is a működési mechanizmusát.... bár nem az én világom és nem is az enyém, csak a javítása marad rám ha valami nem működik
Itten van ni, de ahogy olvasom ez inkább a te setupodra illik.
A henger beszerzési időpontja még egyenlőre képlékeny, a DR-t meg nem akarom vele hazavágni ..... Városon belül van, szóval átbaszni nem tudnak vele.... ha neked kell, akkor beboltolhatom neked is
A hűtéseddel kapcsolatban passz,ha megvolt az összes ellenőrzés,rendszer átmosása,légtelenítés,termosztátcsere.Mindezek után lehet az óra vagy a hőgomba sz.pat.
Ahova visszajárok az a Visegrádi szerpentin, de a belváros a főcsapás.
Milyen konfiguráció van a mocin?
Átverni nem tud, max lesz egy jó csöved olcsón
Biztos jó ... nézelődök kínomban, de megint 40+30+tömítések+szerelő.
Így is baromi sokban van és jóformán egy új motor lenne megint szétbombázva, szóval megy a matekozás keményen
Az értelmes méretű meg egyenlőre nem akar összeállni Hitelt meg nálam kizárt ...
Néztem anno, hogy mekkora összeget írtál a 2 motor tuningjára.
Nem igazán értettem hogy lehet elöntözni rájuk ennyit, most meg már tudom, hogy SIMÁN és KÖNNYEN
Poén, hogy a ZX-en melóztam egy csomót, és a ráfújkált cuccokkal együtt 23+ ...
Tegnap óta hirdetik a C21-et :
http://www.kepesmotor.hu/robog...
nincs telefonszám, ez kicsit fura, de mivel Pesti személyesen le tudom MEO-zni. Ha frankó, akkor a tiéd .... ennyiért .... nem ebben a topikban fogok nyerészkedni Persze, ha összejön, akkor a futár még a tiéd
A henger beszerzési időpontja még egyenlőre képlékeny, a DR-t meg nem akarom vele hazavágni ..... Városon belül van, szóval átbaszni nem tudnak vele.... ha neked kell, akkor beboltolhatom neked is
Következőnek Stage 6 Sport Pro MK II lenne.
/ 40.K a lélektan /
A kipufogó kemény 15K
Yasuni c21 lenne aprópénzért .... mindenképp valami versenyhenger kell hozzá ? Nem forgat az szét pikk-pakk egy sportot ?