Üdv.
Ma neki álltam kicseréltem a kormánycsapágyat!
Ez most már szuper is. Lehet forgatni a kormányt akadás mentesen.
Viszont mert nem olyan nagy összeg én minden újonnan jött robogómon kicserélem a vízpumpát ne ezen múljon a hűtése. Azt hiszem ezt épp időben kaptam el!
Megpróbálhatnád a trafó csavarjához a teló helyett.Ill. a szivatód ha manuális vedd ki és nézd meg a dugattyúja alján a kis gumi ami zár jó e.Ha ez is ok akkor pipa csere, trafócsere.
megcsináltam a dekninek a csavarjától a hátsó teló ahova fel van fogatva a csavarja alatt megcsiszoltam és oda vezettem a kábelt.
De nincs semmi változás ugyanolyan mint volt.
ja és az öninditó kék kábeljétől vezessem a kábelt?
csak nem nagyon van hova vezetni mert a berugódekni is festett pedig annak a csavarja alá lehetett volna tenni
Ez szinte tuti testhiba.Önindító rajta van?Az önindító kék vezetéke a test a blokk és a váz közt.Ha tutura akarsz menni húzz egy izmos vezetéket a vízpumpa és a trafó egy-egy csavarja közé.
Sajna nem tudok képet feltenni mert már szétszedtem festésre. A bal index törött, bal fékkar törött,hátsó lámpa törött, bal oldalidom 5cm-re elrepedt. Ülés cafatokban. Sikerült venni mindent ami rossz volt és most megy fényezésre. Amúgy olyan színű mint amit te szeretnél megvenni. De a motorja és az elektronikája kifogástalan. Már így nem tudom eladni mert költöttem rá.
Főfúvóka 72-es van benne szerintem ez is jó gyárilag is 70.es jár bele.
csináltam videót róla a képminőség nem a legjobb de hallatszik milyen.
Szerintem gyújtás baja van neki. itt a videó a motorról
Kompresszió az van benne még csak most járult be a henger rajta.
tettem most bele Brisk 14c , champion l82yc gyertyát is mindet összeköpi nem csak az Ngk br7hs-t szikra van azzal sincsen baj.
Leirom már a konfigot is top varió 5g-osal , új malossi special szij , hátul 3pofás kuplung de ez sincs elkopva kék kontraszt , sárga kis rugó. pörögne ez hallatszik rajta de szaggatt nem akar menni 30-ig szagatt nem is megy többet. ja meg az olajat is köpi a kipufogón állitottam a siberszinten az utolsó előttibe raktam a rovátkát de semmmit nem változott ugyanolyan szar mint volt. De most már biztos hogy nem a membrán a szar a főtengely szimeringnek sincs baja. Meg ha kicsit húzok a gázon akkor trüszköl a kipufogó de nem mindig csinálja. A Blokkot most vettem bele használtan 7,8 ezer km-es a veres robogóbontótól vettem a srác mondta hogy nem kell cserélni benne a végáttételnél a csapágyakat nem hiszem hogy ott lenne baja.
Ma neki álltam kicseréltem a kormánycsapágyat!
Ez most már szuper is. Lehet forgatni a kormányt akadás mentesen.
Viszont mert nem olyan nagy összeg én minden újonnan jött robogómon kicserélem a vízpumpát ne ezen múljon a hűtése. Azt hiszem ezt épp időben kaptam el!
mert a taposó idom alatt van egy kis trafó féleség nem tudom az a trafó?
gyújtás baja van szerintem
De nincs semmi változás ugyanolyan mint volt.
hangfal kábelem van nem tudom jó-e oda.
csak nem nagyon van hova vezetni mert a berugódekni is festett pedig annak a csavarja alá lehetett volna tenni
de gyenge az akksi berugóval szoktam inditani
csináltam videót róla a képminőség nem a legjobb de hallatszik milyen.
Szerintem gyújtás baja van neki.
itt a videó a motorról
tettem most bele Brisk 14c , champion l82yc gyertyát is mindet összeköpi nem csak az Ngk br7hs-t szikra van azzal sincsen baj.
Leirom már a konfigot is top varió 5g-osal , új malossi special szij , hátul 3pofás kuplung de ez sincs elkopva kék kontraszt , sárga kis rugó. pörögne ez hallatszik rajta de szaggatt nem akar menni 30-ig szagatt nem is megy többet. ja meg az olajat is köpi a kipufogón állitottam a siberszinten az utolsó előttibe raktam a rovátkát de semmmit nem változott ugyanolyan szar mint volt. De most már biztos hogy nem a membrán a szar a főtengely szimeringnek sincs baja. Meg ha kicsit húzok a gázon akkor trüszköl a kipufogó de nem mindig csinálja. A Blokkot most vettem bele használtan 7,8 ezer km-es a veres robogóbontótól vettem a srác mondta hogy nem kell cserélni benne a végáttételnél a csapágyakat nem hiszem hogy ott lenne baja.
Nagy kérés volna ha egy képet tennél fel a tiedről? Csak ,hogy legyen valami viszonyitási alap.
Te mennyiért adnád a tied?