Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia.Van még elsö idomom. Jobbos meg balos is. A jobboson van egy kis idomrepedés.
Helló
Metzeler gumiról mik a tapasztalatok?
Sziasztok
Keresek Aprilia SR Factory első idomszettet vagy csak a jobb oldalt.
Ha valaki tud jelezze.
06209327848
Sziasztok! Szeretném kérni a segítségeteket...munkatársamnak van egy 2006-os Suzuki Katanája...injektoros...abba milyen injektoros blokk van? Mert ugye készült ugyanolyan blokkal mint az Sr-ek...az is megkapta a piaggio injektorosát...?továbbá..olyan problémája van vele...h beindítja...aztán egyszer csak eltűnik az alapjárat és leáll...szerintetek mi okozhatja?
Szia nem maradt véletlenül Aprilia SR factory-hoz első idomszett?
És ahogy elnézem a Kinter felirat sarkában az R betűt, lehet, hogy a név nagy K-val le is van/volt védetve. Na, Paff lebuktál!
Pedig azt hittem, egy gyerekkori próbálkozás az elektronikai iparban került a felszinre, valamelyik ovistártstól!
Jézusom. Ez nem én voltam....
Hogy miket nem csinálsz Kinter bácsi?!
http://auto-motor.vatera.hu/au...
Nem gyakori, ha fagyálló van(volt) benne.
Volt már nálam 30000km-es gyári vízpumpával.Ennek viszont feltétele,hogy mindig fagyálló legyen a rendszerben.Vizet soha ne lásson.(tisztán)
Sziasztok! Mennyire gyakori a piaggio blokkosnál a vizpumpa tönkremenetel, mivel blokk széthúzással jár ugyebár....
kék kontrasztot bele teszem de lehet ez túl erős neki.
majd vennem kellesz gyári erősségű fehér kontrasztot bele.
megpróbálom 0,25mm hézagolóval meg a kék kontrasztot bele teszem
Old sr rövid blokkal?Ez valami öszvér?
Egy kicsit feljebb jöhetne a szíj.Kb. 0,25-0,5mm-es hézagoló kellene még plusszba.15-nél azért torpan mert gyenge a gyári kontraszt és beejti a szíjat(elvált).Ezért kell az erősebb kontraszt amihez valszeg picit nehezebb görgőt kíván.
Tisztelt SR társak!
Keresek old Sr-hez oldaldeknit. A motor léghűtéses rövid minarelli!
Köszi és széles utat!
Beleraktam a gyári variót 5g-osal , malossi szijal, hátul gyári a kontraszt, sárga kis rugóval 3pofás kuplung, a nagy gyári hézagoló van benne csak. Most jobban feljön a szij a hátsó ékszijtárcsában.
15km-nél van egy torpanás utánna lassan húz kifele 70-ig kimegy.
rakok fel képet róla.
Megpróbálom! de sajnos úgy látom megint jön a hideg! :(
Köszönöm a segítséget!
Bocs, csak akkor csak nekem volt új....
Nagyban csináltam pár évig....
Igen
Nem nagy dolog. Több időbe vesz igénybe a burkolatok leszedése. Vizet leenged, termosztátházat leszed (2 csavar, könnyen elérhető fentről), új termosztát be, fagyállóval felönt. De mint mondtam is régebben, én először átmosnám a hűtőrendszert vízkőoldóval, aztán trisós oldattal.
Nem eszik azt olyan forrón.
http://redhotmotors.hu/spd/210...
"Amúgy meg kérdeztem, ha a di-tech betojik, akkor meg lehet ám csinálni karburátorosra." Ez komoly?!....