Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép mind de a factory nagyon oda vág..
Oldra nem kicsi féket húztak fel...
A kihívás, meg hogy 1 van belőle, az a lényeg ... no meg ezeket euroból rakják össze. Azok tetszenek igazán amiken nem kész cuccokat látok. Mikor megkérdezik, hogy és ilyet hol kapni ?
Arra jó azt válaszolni, hogy sehol, mert én terveztem

Legyen a többieknek is valami, ha már SR topik ... all generéjsön :
Ezek már nem gyerekjáték gépek.Nekem nem lenne idegem belekezdeni,ilyen szintű átalakításba.Arról nem is beszélve mennyibe van egy ilyen mutatvány.(bár ez mellékes,minden hobbi költséges)
Ez SR topik .... ha te írtad rosszul, akkor van benne még pár liter.
Még akkor is lehet menni egy kicsit, ha elalszik
Hajaj, hogy ismerem, ezek szerint nem láttad a robis galériámat ... na de már letörölgettem mindent Itt van nagyban, ha kell ....
1 baja van, ez már csak showbringa ... az ülésen nem tudnék sokáig megmaradni
Roxból a használhatóak közül nekem talán az kettes tetszik nagyon, műszakilag meg a hármast tartom nagyra
Show szinten pedig a negyedik is hazavágós, de nincs róla jobb képen ... 2006os építés
Na ledobom róla az álcát.
Ma unalmamba rendbe tettem a kipufogót.
Most már azt hiszem semmit nem tudok csinálni szóval ideje lenne ha megjönnének az alkatrészek.
Üdv! 1997-es csíklámpás rs 50-nél, ha felvillan a benzin lámpa, kb hány km-t tudok még menni vele? Csak egy hozzávetőleges szám. Köszi.
Hát igen az is nagy probléma, hogy sokan elkezdik „javitgatni” és általában ennek nincs is jó vége, akkor van az, hogy rendes javítás után szívják a fogukat.
Most nálam 2db van bontás alatt mert egyszerűen úgy le vannak pusztítva motorikusan is hogy már nem ér annyit az egész motor…
Nekem is van egy DiTech-em, most van benne 16800km és eddig nem költöttem rá nagy összeget, és ezt null kilométeresen került a családba, vagyis ez biztos hogy így van.
Cserbe még nem hagyott. Motorikusan kiváló.
Mondjuk rengeteget szerelem, mert abba próbálom le a felújított kompresszorokat, meg befecskendező szelepeket stb stb.
Régebben javítottam én is rengeteget, de nekem az a véleményem hogy sz...r semmirevaló konstrukciók. Amit belefektetsz lóvét/időt/szerszámokat nem fizetik meg. Azután átálltam a karbisra való átalakításukra. Ezek már lényegesen megbízhatóbbak lettek. Csak aztán jött a 'válság' és most az embereknek kenyérre sincs pénzük, nemhogy robogó javításra. Mindenki otthon taknyol, kókányol és csak akkor viszik (vagy akkorsem) szervizbe, ha már alaposan szétbarmolták a gépet. A javítás után persze senkinek sem tetszik a végösszeg. Nem egyszer küldtem el a fenébe olyanokat, akik úgy gondolták hogy 8-10 ezerből meg lehet javítani a leharcolt szarjukat. Ezek a masinák aztán persze bontva végezték, mert senki sem boldogult velük. Viszont ha átépítettem volna karbisra, még azóta is futnának hibamentesen.....
Üdv
Mit kerestem ott is, de nem találtam.
Ha azt nézzük, akkor ezt az árát 1 max 2hónapon belül visszahozná simán. Csak még én így külföldről nem vásároltam, ezért azt se tudom, hogy fogjak neki.

Nekem megérné azt tudom.

Elég sokat megjavítottam ezekből a Ditech-ekből, de én nem panaszkodom rájuk, nagy részük fut hibátlanul. Tudom, hogy sokszor rengeteg szívás van velük, de ha az ember rendbe szedi az alap dolgait akkor hálás jószágok.
Jobban jársz, ha átalakítod őket karbisra. Tapasztalatból mondom....
De ha nem győztelek meg, majd az ár megfog......

http://www.ebay.de/itm/Aprilia...
igen vigyázni kel a hézagolásal már egy főtengelyt tönkre vágtam.
Mikor a 2db gyertya alátétet betettem akkor rá éget egy kicsit a külső tárcsára a szij. tehát anyit nem szabad raknom meg vastagabb is ez a malossi szij. Majd 0;5mm-en ként fogom akkor rakni a hézagolót.
Ezt tényleg rendesen átépítették
Király ez a Predator álcafény
Na a képet nem akarja majd gépről.
Akkor kaja pia és ha kidőltél, akkor besurranok tökön vágni magam a tokmánykulccsal
MrBaszta!Igaz rox,de van benne meló.
A legnagyobb kerti partikon csak az megy meg a bogrács!
Hogy nem szeretném?
Na, ha még a faszénen sült pácolt cuccokat is szereted, akkor lehetsz a barátom
Igen!
Húúúú de utálom az érdekembereket ....
Szereted a sört ?
Nem.. nem fogok vele első kerekezni
Mindennapi munkába járásra kell.
Szerintem,ha nem versenyezni fogsz a géppel elég lesz a 2,9 is.Normál használat mellett nem fog ugy melegednihogy jöjjenek a gondok.
A fémforgácsoló komplett berendezett műhely nekem rendelkezésemre áll itthon!
Alkatrész hiányában ma megint unatkoztam kicsit.
Elég szar volt az első tárcsa és felszabályoztam.
Utána vettem észre a tárcsán egy 3,2mm feliratot.(gondolom ez a minimum vastagság)
Szerintetek az gáz ,hogy szabályozás után ez a tárcsa 2,9mm?