Olyan kérdésem lenne, hogy a benzinpumpa az menetközben folyamatosan megy vagy milyen elven működik?
Azt hallom mikor ráadom a gyújtást, akkor teker egy ideig majd megáll.... de utána ha beindítom akkor?
nem a ditech. Én megveszem a kollégáim leharcolt robogóit, kipofozom és felcsinosítom. Piacra dobom busás haszon fejében. Csak rendeltem a mostani legújabb vételemhez egy csomó alkatrészt és ajándékba adták a deknit. De szerintem nem sr-é hanem talán leonardóé mert kb 5cm-el hoszabb mint ami most rajta van.
Kész vagyok már, hogy nem jövünk rá
Arról a gépről van szó, ami az adatlapodon is van ?
DiTech ?
Mert akkor Morini kell ....
Habár sztm az sem rövidebb a Minánál
Ilyen :
Nahát azért ennyire nem rövid a rövid. De az a deknifedél aminek a képét köldted, hasonló hanem ugyan olyan mint az enyém amit küldtek de nem lett jó. Pár nap és teszek fel képet és akkor megszemlélitek. Most újítom fel eladásra de ezt még szeretném kicserélni mert így vettem.
Akkor nem tudom, hogy milyen a blokk. Csak mert az előző tulaj kifúrkálta valami eszement ötlettől vezérelve és azt szeretné,m lecserélni. Azért írtam hogy rövid blokkos mert van nekem egy oldaldeknim ami állítólag old Sr-é és 5cm-el kb hoszabb. Lehet, hogy az nem is Sr-hez való. Szóval nekem még mindíg kéne!
Nem tudja valaki, hogy a képen látható benzinpumpa szétszerelhető-e? A két nyíllal jelölt helyen van zégergyűrű, de azt kiszedve nem igazán történik semmi....
kipufogó mikor volt kiégetve ?
ha rég, akkor ártani nem fog
utána próba, és ha még mindig kevés, akkor mehet bele nehezebb görgő .... azt hiszem ennyit lehet tenni változtatások nélkül, de ha tévedek akkor kijavítanak
Olyan kérdésem lenne, hogy a benzinpumpa az menetközben folyamatosan megy vagy milyen elven működik?
Azt hallom mikor ráadom a gyújtást, akkor teker egy ideig majd megáll.... de utána ha beindítom akkor?
Arról a gépről van szó, ami az adatlapodon is van ?
DiTech ?
Mert akkor Morini kell ....
Habár sztm az sem rövidebb a Minánál
Ilyen :
Tavaly volt galéria egy Old SR-ről ... High End-nek készült és levegős volt ... valaki nem tette be a kedvencekbe ?
Megköszönném a linket
A robogóalkatrész.eu-n meg akkora Malossi akció van, hogy csak na Akciósan is drágábbak, mint a legközelebbi bolt
Na de a lényeg , ha ilyen, akkor hosszú fekvő minarellire való kell neked.... elvileg lehet Aeroxról is
http://youtu.be/tpeAVu1B8yk
Nem tudja valaki, hogy a képen látható benzinpumpa szétszerelhető-e? A két nyíllal jelölt helyen van zégergyűrű, de azt kiszedve nem igazán történik semmi....
ha rég, akkor ártani nem fog
utána próba, és ha még mindig kevés, akkor mehet bele nehezebb görgő .... azt hiszem ennyit lehet tenni változtatások nélkül, de ha tévedek akkor kijavítanak
Pécsen vagy környékén tud valaki Aprilia SR 50 ECU okosítást? ha igen, plz jelezze.
Köszi
Kör, Factory, Old az én sorrendem ... ez meg már nem SR, kaphatott volna új nevet
http://a5.hu/motor/megjelent-a...
küldj 1 számot és megbeszéljük az idomot.