Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok!

Van pár AM 6 alkatrészem ha valakit érdekel jelezze
Denso Japán önindító ,berugó, karbi
lucky.exp.peter@gmail.com

Üdv
Én nem adnék érte 60-at az biztos. Meg látszik rajta, hogy kapott már ez is bőven az élettől. Mondjuk nekem az is közrejátszik, hogy nem is jön be a formája. Akkor már inkább veszek egy üzemképtelen ditech-et és megjavítom. Annak már 'sportmotor' kinézete van és a csajoknak is jobban bejön. Mondjuk azzal eleve szöszölni kell hogy jó legyen, de szerintem ez sem lesz különb.....
Akkor hétvégén megprobálkozom a leírtak szerint! köszi
Megvan meg? Penteken lesz fizum meglattom....
En a sajatomat 69ert vettem es eddig olyan 40et koltottem ra. Akku 5, meghajto 9, bura 1500. Ilyen arak vannak. Asszonye (allo) 90 volt de 50et rakoltottem. Szoval a 60 nem sok de ha nem akarsz bajt akkor a kopo alkatreszeket rogton csereled. Amugy nekem semmi gondom miota megcsinaltam mindent.
Ebben hosszú mina van. Fordulhatsz, persze ! De itt van ez a jó kis fórum, érted is ! Szerintem mindenki segít
Akkor ha valami gondom lesz vele,fordulhatok hozzád?
Még valami:van hosszu meg rövid változat,gondolom a blokk.
Ez melyik?
Referenciának számít, hogy a sajátom is ilyen ?
Köszönöm. Megbizhato ez a tipus?
A 93-ban és 94 elejéig gyártottak felismerhetőek a kaszniról, a külső légszűrőről, stb.. 94-96 közt ment ez a tipus, amiről szó van... 95-től kaszni és futómű váltás volt, 97-ig , aztán újabb verziók jöttek.
Értem.Én ebből probáltam valamit kiokoskodni.Igy legalább tudom,hogy 93 tol nem lehet régebbi!
Ha megnézed, azok nem konkrétan az SR-re vonatkoznak, hanem általános kódok..
Nem innen fogják megvenni sem az enyémet, sem a tiéteket
Akkor itt miért van 92?
http://forum.index.hu/Article/...
Ez nem teljesen így történt de szerencsém volt vele az biztos!
A lényeg,hogy sok mindent kicseréltetett velem a mocin utána meg a garázsban állt neki! Amikor szóba jött,hogy robogót akarok kérdezte hogy az övé nem e kell. A lábán hoztam haza de egyenesen nem tudtam menni vele Egyébként teljesen jól működik! A jobb időre a kormánycsapágy is ki lesz cserélve és remélhetőleg teszi majd a dolgát!
93-tól.
Mindent kicseréltettél vele,aztán rádumáltad,hogy adja el neked?
Ügyes!
Én csak az évjárata után érdeklödtem,hogy pontositsam a korát,nehogy valami hülyeséget csináljak,drágán vegyek valami régi gépet.
Egyébként mikortol gyártják az sr-eket?
Hát így könnyű!
Nekem mondjuk még annyi könnyítette a vételt,hogy előtte is szervizeltem a motort! Mindent én raktam bele! Még a kormánycsapágy cserét is én javasoltam a srácnak csak már nem az ő tulajdonában történt meg a csere. (bár mindentől függetlenül pár dolog nem tetszik a motoron)
Na és akkor mondjon innen neked bárki okosat ?
Na igen,a belseje!Fogalmam sincs volt-e már felujitva,furva stb.Azt sem tudom milyen karbi van benne,jo lett volna a levegőszüröbe belenézni,de ennél a burkolat alatt van az is,stb stb
Attól,hogy külsőleg jobb állapotú gépet veszel drágábban még nem garantálja a jobb műszaki állapotot.Én úgy vagyok vele az a biztos amit én tettem bele,az biztos benne van.A vásárlás előtt meg úgysem borítod stét a gépet.Az eladó pedig mindig szépíti a valóságot.
Természetesen én döntök,csak azt jeleztem,nincs több alkudozás,ennyiért adja,lejjebb nem megy az árral.
Mondjuk én 60-ért sem láttam sehol sr-t.Olyan 70-80 között ,bár az évjárat nem mindig valos.
van sr mégis:simson:)