Gyalogolni nem kell,van kis KTM:)
De tényleg meggondolando,most adok ki 20 ezerrel többet és jobb gépet kapok,vagy most sporolok 20-at,de később lehet többet kell rá áldozni.
Bár ezek ritka üzletek!
De igazából neked kell értékelni,hogy ennyibe jó hogy nem kell gyalogolni! a másik meg ,hogy tényleg sok mindent nem lehet tudni 1 képről!
Én 20 ezerrel drágábban vettem egy ilyen típust de már vízhűtésest úgy hogy kormánycsapágy volt rossz amúgy minden fasza! Új gumikkal új maló légszürőbetéttel uj maló görgökkel és új malo szíjjal! És kaptam hozzá ajándékba 1 Hebo bukót majdnem 1 liter jó minőségű full sintetikus olajat és 1 motor lezárót! Azért gondold át!
Most azt akarod mondani, hogy nem vállalod döntés felelősségét ? :D Egy fotóból úgysem fog senki neked szakértői véleményt adni ! Ha jól megy, az a lényeg, a többit előbb-utóbb úgyis kicseréled, pótolod ;)
Én azt mondom 60-ért jóformán biciklit sem kapsz.Nem az optika csúcsa,ha közlekedni kell akkor nem ez a fő szempont.Azért néhány 10ezrest még el fog vinni(bár nem látok nele),hogy műszakilag megbízhatóvá tedd.
Van ez a típus 100ért is, meg 150ért is.
valaki leírta, hogy feléjük 50-től megy, az nem azt jelenti, hogy ez nem ér 60at.
Alkudozzál, ha akarsz, de leírtad, hogy neked megfelelően egyben van, pöcc-röff, és 1 2 apróság törött
Hol a gond ?
Akkor lehet,hogy a 60 sok érte?
Aksi kuka,km meghajto nem müködik,különolajozás kikötve, bal irányjelző bura törött.Amugy pöcre indul,elég jol huz,nem tudom mennyit megy.Ugy látom nincs tuningolva(ez az eredeti kipufogó?),nagyjábol egybe van,már amennyit én értek hozzá.
Sziasztok!
Kis segitség kellene!SR 50 vásárlás előtt állok,de egy két dologgal nem vagyok tisztába.Elöször is az évjárat.Valoszinű,hogy 1994 előtti mert az alvázszámban DGM van,utána számsor majd OM vagy DM.Következő sor LF -el kezdődik majd számsor.
Gondolom az LF az SR 50 AC régit jelenti.
Amit tudok:fekvőhengeres,léghűtéses.
Minarelli vagy Morini?
Jok még ezek a gépek?Mennyit lehet ezekért adni?
Koszi!
Valószínűleg azért villog gyorsan, mert a rajz szerint ehhez a típushoz kell a 2 db műszerfalon lévő visszajelző izzó is. Ezek led-el nem helyettesíthetők, mert ezek adják a terhelést. Szóval ez nem is igazi led-es villogó......
Helló All!
Bár rég nem írtam ebbe a topikba de figyelemmel kísérem továbbra is
Kinter mester!
A segítségedre lenne szükségem.Te nagy led szakértő vagy!Ledes indexet vásároltam a motorhoz amihez kaptam 3 csatis relét is.A gyári az 2 csatis.Ezzel is működik(nem tudom,hogy hogy)de baromi gyorsan villog.Esetleg el tudnád magyarázni,hogy hogy kössem be?
Köszi!
De tényleg meggondolando,most adok ki 20 ezerrel többet és jobb gépet kapok,vagy most sporolok 20-at,de később lehet többet kell rá áldozni.