Sziasztok!
Van egy Aprilia SR 50 Ditechem teljesen gyári állapotban!
Elkoptak benne a görgők és szeretnék belevenni másikat!
A gondom az hogy nem tudom mekkora görgő kell belle és hány grammos!
Ami benne van azzal nagyon jól gyorsulak és a végsebbesége is jó
85 km/h
Ha valaki tud valamit akkor kérem jelleze!
Előre is köszönöm!
Üdv:Dávid
Hello,
Van egy 2002-es di tech-es apriliám. A következő hibajelenséget produkálja:
Elindul és megy is rendesen, azonban kb 1 km után elkezd "dadogni" és érezhetően csökken a teljesítménye. Ha várok vele 5 percet és újra elindítom működik rendesen, de 1 km után megint kezdi...
A kompresszor nyomása alapjáraton 4 fordulaton 5 bar.
A benzinpumpáé pedig 8 bar. A légszűrő tiszta.
Szerintetek mi lehet a hiba oka?
A válaszokat előre is köszönöm!
Most legózok össze egy Trabant 601-est. 5 évet állt a garázsban. Benzincsap pucolás után pöccre indult az 5 évet állt benzinnel. A fékek beszorulva, generátor berohadva, kuplung csúszik, de az 5 éves benzin működik. Igaz utána leengedtük, mert kipucoltuk a tankot is. Az 5 éves benzint leülepítjük, leszűrjük és megy vissza szépen a tankba. Max kap mellé egy kis frisset is hogy ne villogjon az "injection check" lámpa......
Hát én nem tudom 26 éve motorozok de nekem olyannal nem volt gondom hogy öreg benzin miatt kínlódjon tavasszal, hacsak neked nem valami jó minőségű lett tankolva ősszel.
Szerintem a kompresszorod alacsony fordulaton nem csinál elég nyomást,bedúsul a keverék.Esetleg megpróbálhatod erősebb kuplungrugóval túllépni az alacsony rángatós fordulatot.Cserélj gyertyát és ha így megszűnik a problem(valszeg időlegesen) akkor kompresszor v. nyomáshatároló hiba.
Neked mindenképp meg kellene várni a +10 fokot, mert a ditechnek minden baja ez alatt. Ha tavasz lesz kiderül, hogy van-e baja. Egyébként meg nem öregszik el a benzin ennyi idő alatt. Addig gyűjtögesd a pénzt a javíttatásra.
Sziasztok...már ismeritek a mocim problémáját,indulás után erőtlenül,rángatva indul...majd amikor eléri a megfelelő fordulatot,megy ahogy kell...több ismerősöm állítja..h az is lehet probléma,h november óta áll 1 garázsban, kb 1.5 l benzinnel...azt mondják..lehet h elöregedett a benzin...szerintetek lehetséges?
ez a gyári, de nem biztos, hogy ekkora van benne.
Van egy Aprilia SR 50 Ditechem teljesen gyári állapotban!
Elkoptak benne a görgők és szeretnék belevenni másikat!
A gondom az hogy nem tudom mekkora görgő kell belle és hány grammos!
Ami benne van azzal nagyon jól gyorsulak és a végsebbesége is jó
85 km/h
Ha valaki tud valamit akkor kérem jelleze!
Előre is köszönöm!
Üdv:Dávid
üdv
Van egy 2002-es di tech-es apriliám. A következő hibajelenséget produkálja:
Elindul és megy is rendesen, azonban kb 1 km után elkezd "dadogni" és érezhetően csökken a teljesítménye. Ha várok vele 5 percet és újra elindítom működik rendesen, de 1 km után megint kezdi...
A kompresszor nyomása alapjáraton 4 fordulaton 5 bar.
A benzinpumpáé pedig 8 bar. A légszűrő tiszta.
Szerintetek mi lehet a hiba oka?
A válaszokat előre is köszönöm!
Ez jó lenne? Sr50 Morini Ditechez?
olyan tetves nitro szag van a garázsban, hogy meggörbülsz
1,5 liter kimegy belőle nekem kb.20km alatt járasd ki, tankolj, aztán meglátod