Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rendben, örülök hogy odaért.
Köszi!Egy ismerősöm több éve robogózik,azt mondta vigyem át egy pár napra,megnézi a kontrasztrugót és a kuplungrugót is.Van neki pár rugója otthon.Jelenleg egy aeroxa van és egy malagutija.Remélem összetudja egy kicsit hangolni.Ő azt mondta érdemes lenne azért venni egy sport kipufogót is(giannelli).
Megjött a csomag! :)
Üssed az ilyet. Ne hagyd annyiban, mert az nem kevés pénz.
Az egylábas gomba a testet 'kapcsolja'. A ditechnél ez pont nem így van. Tehát ne cseréld ilyenre a gyári gombát, mert nem fog működni. http://i41.tinypic.com/eu0fh5....
A rózsaszín vezetéken megy be az +5V a gombába. A másik lábán megy ki az órához. Magyarul ha az órához menő zöld-piros kábelre +5V-ot adsz, az óra felmegy a maxra. Először próbáld meg azt, hogy egy vezetékkel kösd át a gombát. Így megkapja a +5V-ot. Ha az óra nem mozdul, akkor kontakthibás. Ha működik, akkor az is jó, ha beraksz egy +5V-os stabilizátort és azon kap majd az óra szuflát. Javaslom ezt a cuccot az órába berakni, mert ott vízmentes lesz. A stabilizátor tipusa 7805. Bekötni pofon egyszerű. http://obrazki.elektroda.pl/55...
Gondolom ditech karbisra alakítása miatt kell ez a dolog.
Bekaparom a száraz marketingdumát .... jobbat én sem tudok írni.

"A Polini gyár 2010-es újdonságai közé tartozik, ez a Moto Gp-ben már széles körben elterjedt megoldás. Eddig egyetlen márka sem dobott piacra hasonló kiegészítőt gyárilag 50ccm-es hengerűrtartalmú robogókhoz.

A kiváló minőségű alumíniumból készült lengőkar lényege, hogy nagyobb stabilitást biztosítson, így magasabb kanyarsebességet tesz lehetővé a vezető számára. Ez elsősorban a versenyzőknek jelent komoly előnyt, azonban az utcai felhasználóknak sem kell bánkódniuk, hiszen rengeteg előnnyel jár az alkatrész használata közúton is. Az első és talán legfontosabb, hogy sokkal strapabíróbbá teszi a robogó hátsó traktusát, mivel így már nem csak 1 oldalról rögzül a kerék a blokkhoz, ami a gumi aszimetrikus kopását is jelentősen csökkenti. Emellett az erőátvitel keltette rezgéseket is mérsékli, ami főleg erősen tuningolt robogóknál hasznos. Mindemellett nyilvánvalóan a motor irányíthatósága is javul, ami megint csak hatalmas előny. Az ár a beépítéshez szükséges össze alkatrészt tartalmazza, a keréknél lévő csatlakozási pont csapágyazott."

Annyi baj van vele, hogy a mocsok csak polini kipufogókkal kompatibilis élből ....
És ez mire jó? Illetve miért jó?
Na végre megvan az a szar, amivel be lehet fogni a kereket a másik oldal felől

http://youtu.be/6KBPKRhMKgc
? .nem értem.vélemény bővebben?az én véleményem és tapasztalatom meg van vele szemben!hagy ne fejtsem ki itt!de lassú víz partot mos!a tiédre vagyok kiváncsi!előre is köszönöm
Én nem röhögtem .... mondtam egy példát amitől ott égett szag lehet
Az már sajnos késő nekem! azért köszi!
üdv
jó! még valami?
6-ra kell mennünk a gyerek klinikára. 5-45-kor járnék arra. Nekem jó volt a gyertyakulcs, de nem is emlékszem sok mindenre olyan rég volt.
Tudja valaki mi lehet a gond ?
Öcsém, ha neked ekkora gondot okoz egy ditech gyertya kivétele,akkor hozzá ne nyúlj bonyolultabb részekhez. Vidd el szervizbe.
Amúgy ezzel kényelmesen hozzá lehet férni a ditech gyertyához? nem túl hosszú? köszi
Hétfőn 4 körül pont ott megyek el pontosabban 3-45-kor! az korán van vagy jó időpont?
Ezen én is jót röhögtem,de eddig nem volt ilyen jelenség és nem tudom mi okozhatja,honnan jön az égett szag!
Biztos hozzáér a kerékhez a sárvédő
A szerviz opciónál sajnos én nem tudok jobbat
Hétfőn este fele megyek szegedre a sportcsarnokhoz. Ha érdekel a gyertyakulcs és még nem vettél szólj.
Koszos a karbid amiben a szenny csak időnként tömi el a fúvókát. Szétszed darabokra, kifújat minden, összerak és meglát mi lesz.
Ma mentem egy szép 10 km-et,féltem az indulástól de 5-6. indítóra elindult! alapjárat nem valami stabil,de van amikor elég szépen jár és nem áll le! kicsit játszani kell a gázzal! A kérdés az lenne hogy elég égett szag jött ki belőle amikor beálltam a garázsba! úgy éreztem a hátulja felől a hátsó sárvédő fölött szagoltam be,és onnan jön!
ötletek? amúgy jól ment nagyon harap! remélem mire jön a jóidő helyreáll és rendben lesz! :)
üdv
Szia!

Mit javasolsz?Mivel kezdjem?Vigyem szervízbe?köszi