Köszi!Egy ismerősöm több éve robogózik,azt mondta vigyem át egy pár napra,megnézi a kontrasztrugót és a kuplungrugót is.Van neki pár rugója otthon.Jelenleg egy aeroxa van és egy malagutija.Remélem összetudja egy kicsit hangolni.Ő azt mondta érdemes lenne azért venni egy sport kipufogót is(giannelli).
Az egylábas gomba a testet 'kapcsolja'. A ditechnél ez pont nem így van. Tehát ne cseréld ilyenre a gyári gombát, mert nem fog működni. http://i41.tinypic.com/eu0fh5....
A rózsaszín vezetéken megy be az +5V a gombába. A másik lábán megy ki az órához. Magyarul ha az órához menő zöld-piros kábelre +5V-ot adsz, az óra felmegy a maxra. Először próbáld meg azt, hogy egy vezetékkel kösd át a gombát. Így megkapja a +5V-ot. Ha az óra nem mozdul, akkor kontakthibás. Ha működik, akkor az is jó, ha beraksz egy +5V-os stabilizátort és azon kap majd az óra szuflát. Javaslom ezt a cuccot az órába berakni, mert ott vízmentes lesz. A stabilizátor tipusa 7805. Bekötni pofon egyszerű. http://obrazki.elektroda.pl/55...
Gondolom ditech karbisra alakítása miatt kell ez a dolog.
Bekaparom a száraz marketingdumát .... jobbat én sem tudok írni.
"A Polini gyár 2010-es újdonságai közé tartozik, ez a Moto Gp-ben már széles körben elterjedt megoldás. Eddig egyetlen márka sem dobott piacra hasonló kiegészítőt gyárilag 50ccm-es hengerűrtartalmú robogókhoz.
A kiváló minőségű alumíniumból készült lengőkar lényege, hogy nagyobb stabilitást biztosítson, így magasabb kanyarsebességet tesz lehetővé a vezető számára. Ez elsősorban a versenyzőknek jelent komoly előnyt, azonban az utcai felhasználóknak sem kell bánkódniuk, hiszen rengeteg előnnyel jár az alkatrész használata közúton is. Az első és talán legfontosabb, hogy sokkal strapabíróbbá teszi a robogó hátsó traktusát, mivel így már nem csak 1 oldalról rögzül a kerék a blokkhoz, ami a gumi aszimetrikus kopását is jelentősen csökkenti. Emellett az erőátvitel keltette rezgéseket is mérsékli, ami főleg erősen tuningolt robogóknál hasznos. Mindemellett nyilvánvalóan a motor irányíthatósága is javul, ami megint csak hatalmas előny. Az ár a beépítéshez szükséges össze alkatrészt tartalmazza, a keréknél lévő csatlakozási pont csapágyazott."
Annyi baj van vele, hogy a mocsok csak polini kipufogókkal kompatibilis élből ....
? .nem értem.vélemény bővebben?az én véleményem és tapasztalatom meg van vele szemben!hagy ne fejtsem ki itt!de lassú víz partot mos!a tiédre vagyok kiváncsi!előre is köszönöm
Ma mentem egy szép 10 km-et,féltem az indulástól de 5-6. indítóra elindult! alapjárat nem valami stabil,de van amikor elég szépen jár és nem áll le! kicsit játszani kell a gázzal! A kérdés az lenne hogy elég égett szag jött ki belőle amikor beálltam a garázsba! úgy éreztem a hátulja felől a hátsó sárvédő fölött szagoltam be,és onnan jön!
ötletek? amúgy jól ment nagyon harap! remélem mire jön a jóidő helyreáll és rendben lesz! :)
üdv
Gondolom ditech karbisra alakítása miatt kell ez a dolog.
"A Polini gyár 2010-es újdonságai közé tartozik, ez a Moto Gp-ben már széles körben elterjedt megoldás. Eddig egyetlen márka sem dobott piacra hasonló kiegészítőt gyárilag 50ccm-es hengerűrtartalmú robogókhoz.
A kiváló minőségű alumíniumból készült lengőkar lényege, hogy nagyobb stabilitást biztosítson, így magasabb kanyarsebességet tesz lehetővé a vezető számára. Ez elsősorban a versenyzőknek jelent komoly előnyt, azonban az utcai felhasználóknak sem kell bánkódniuk, hiszen rengeteg előnnyel jár az alkatrész használata közúton is. Az első és talán legfontosabb, hogy sokkal strapabíróbbá teszi a robogó hátsó traktusát, mivel így már nem csak 1 oldalról rögzül a kerék a blokkhoz, ami a gumi aszimetrikus kopását is jelentősen csökkenti. Emellett az erőátvitel keltette rezgéseket is mérsékli, ami főleg erősen tuningolt robogóknál hasznos. Mindemellett nyilvánvalóan a motor irányíthatósága is javul, ami megint csak hatalmas előny. Az ár a beépítéshez szükséges össze alkatrészt tartalmazza, a keréknél lévő csatlakozási pont csapágyazott."
Annyi baj van vele, hogy a mocsok csak polini kipufogókkal kompatibilis élből ....
http://youtu.be/6KBPKRhMKgc
üdv
ötletek? amúgy jól ment nagyon harap! remélem mire jön a jóidő helyreáll és rendben lesz! :)
üdv
Mit javasolsz?Mivel kezdjem?Vigyem szervízbe?köszi