A második képen nagyon állat az a vajszínű festés, bár szerintem csak a nap miatt olyan. Egy nem tetszik rajta. Minek kellett a kéket belekeverni. A kék részek lehettek volna feketék. Tudom hogy nem ez volt a kérdés, csak leírtam a véleményem.
Osztottam szoroztam és K8 faridom úgy működhetne, hogy lebontom az egész seggét ... megmókázom a vázat ... áthelyezem a tankot, olajtartályt .... eltűnik a sisaktartó .... és kompletten fel kell építeni az egész hátulját újra a faridom vonalait követve
Csak az a gond hogy ha a boltosok nem tudnak válaszolni, arra meg lusták hogy lemérjék azt a retkes szíjat, akkor mi mit mondjunk Neked?! Láttam már Polini Kevlar 785 hosszú szíjat is. Ezt hosszú minarellihez ajánlották.
Hali !
Gratu !
Én semmit nem szereltem még magamnak összelapátoltam az alkatrészeket és a szerelő megcsinálta
A leírásban benne kell legyen, de ha emlékeim nem csalnak akkor ebbe sem kell, mert az egyik arra való, hogy ne a csapról induljon a szíj. Azt ki kell hagyni
No, de hogy a másik mire és hová való
/ hacsak nem még pluszban tudod rátenni a kisgyűrűre /
Mivel a bordás szíj hajtás tengelytávolsága különböző, így az bordás szíj hossza is más. Ha egymás mellé teszed a 2 blokk szíjait látod a különbséget, valószínűleg innen ragadt rá a hosszú mina elnevezés.
Gondolom azért nem lett fekete, mert már sok volt belőle
Az újra könnyebben rá lehetne mókolni, de ez a mindenhogy kerek oldala ...
A tárcsát fórumon láttam, de gondolom képes megcsinálni
Itt találtam gyárit : Simson
Skubizd csak. 14 volt távtartóval.
Filózok egy hasonlón, mert szinte egy használt nagytárcsa ára
Osztottam szoroztam és K8 faridom úgy működhetne, hogy lebontom az egész seggét ... megmókázom a vázat ... áthelyezem a tankot, olajtartályt .... eltűnik a sisaktartó .... és kompletten fel kell építeni az egész hátulját újra a faridom vonalait követve
Hát ez a hülyének is megéri
Valamit mindig kell variálni rajta, hogy ne legyen snassz
Nekem tetszik vele
2000ért azonnal kell, ha SR-re való a taposó.
Képed nincs ?
Ilyen kéne nekem :
http://www.egumotors.hu/773-op...
Esetleg ez, de ez csúnya :
http://www.egumotors.hu/773-op...
18,4x782 pl
Gratu !
Én semmit nem szereltem még magamnak összelapátoltam az alkatrészeket és a szerelő megcsinálta
A leírásban benne kell legyen, de ha emlékeim nem csalnak akkor ebbe sem kell, mert az egyik arra való, hogy ne a csapról induljon a szíj. Azt ki kell hagyni
No, de hogy a másik mire és hová való
/ hacsak nem még pluszban tudod rátenni a kisgyűrűre /
Nézz bele a papírba. Biztos ami tuti
Ezt értem, de MI A HOSSZ? Erre nem találok és kapok választ.
Gondolom a szíjra nem az van írva: LOOOOOOOOONG:-))
Mert vannak ugye az általános 747-es, 751-es szíjak.
Ezek a "hosszúúúúúúú" milyen hosszú lehet?
Gyárilag nekem (OLD SR) az Athena 751-et írja, de szerintem ez rövid....