Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tehát ha esetleg a későbbiekben kéne nekem több darab,akkor még fogsz csinálni?
Rendben, szerda estig tudok várni. Azért szóltam, mert van egy újabb jelentkező, elektronika meg lehet hogy nem lesz több egyenlőre. Leálltam a gyártással, max akkor kezdem újra ha több darabot kérnek tőlem.
Szevasz, nehogy eladd nekem másnak! Mondtam,hogy kell.
Várom az utalást.... Szerda estig tudok várni, ha nem, akkor elviszi a cuccot más.
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni ahogy erősödik a kontrasztrugó (fehér-sárga-piros) annak arányába kell bele nehezebb görgő is? Vagy nem törvényszerü, fehér k.rugó 7.2g való hozzá,sárgához ?g kell, most voltam az eggyik aprilia márkaboltba ott nem is a sárgát ajánlották 60% erőséggel (gyárihoz képest) hanem zöld vagy kék de ez is 60% Piaggio blokkra való ki mit tud erről, vagy maradjak a sárga mellett (most fehér van de ez gyengébb mint a gyári fekete)
Nagy kalandok után összejött

Kötöttem egyszer úgy is, hogy a fékhúzásra a fényszóró nyomult

Eredmény, ha érdekel valakit :
http://www.sportmotor.hu/motor...
Meg egy kis erő is jön vele ... hozzáhangolod : ég és föld lesz
Esetleg tudnátok ajánlani reális áron sportkipuffot Morini blokkos Sr-hez?
Sziasztok...Ez a sportkipufogó Leo Vince ZX milyen változást,hoz egy 2003as aprilia sr ditechnél? csak hangbeli változásra számíthatok ha vennék hozzá?
Köszönöm a segítséget de egyenlőre nem akarok venni.
Sziasztok!
Tévesen vásárolt 70-es hengerszettem eladó. Morini blokkos Katanába és Sr-be. A hengerszett soha nem volt beépítve csak a dobozából volt kibontva. A tömítésszett és a csapszeg(12mm)bontatlan csomagolású. Dugattyúátmérő 47mm.
20ezer forintot kérek érte.
Festés nélkül szépen fog mutatni a hegesztés.
20+festés+matrica, hogy jó legyen

Lehet körbenéznék és vennék egy bontott idomokat, max kicsit színes lesz még nem kerül fényezésre
Felbukkant egy tiédre való ZX ....
Mondjuk az a leírt 50Km egy nagy kamu, de hátha érdekel

http://www.kepesmotor.hu/robog...
nah mutatom most milyen a moci :D
annyira nem hiszem, hogy nagy meló...meg a festés se biztos, hogy kéne nekem...annyi a lényeg, hogy ne zörögjön a kaszni...térdidom és az eleje között kéne valahogy visszarakni azokat a szarokat, amibe mennek a csavarok :D
képek
http://forum.scooterforum.net/...

A lap közepe felé már látszódik a faridom.
Ez még mindig baromi vastag lenne Gixer faridomhoz .... jóformán csak lecsapta a végét .... eredmény a képeken : sisaktartó mínusz, kistank a néhai sisaktartóba, stb .....
20nem rossz, abból kiindulva, hogy nekem 3 centit forrasztottak 2000ért Na de azzal még bíbelődni fog a fényező ....
20-30az sok lenne .... kb. felrakással együtt a felére ki kéne jöjjön.

Viszont úgyis újra kell fújni a dolgokat .... miért legyen ugyanolyan mint volt ? Lehet bármilyen színű, bármilyen dekorral, mert egy szintig ugyanannyiba kerül egy csomó féle összeállítás.
elég jól fizetett! robogónál nem nézik az adás-vételin levő árat, így a jelenbeli értéke több lett, mint amikor 3 éve vettem :D plusz simán fizettek szakadt nadrágra, törött iphone-ra,törött ipad-re, táskára...
matrica....
hát az egyik fele hibátlan a motornak, így gondolom arról tudnak mintát venni. árban kb mennyi ez? mert valaki ijesztegetett már 20-30ezrekkel is. Motorszerelőm tud műanyagot forrasztani. érdemes vele bíbelődni? azt mondta, 20K körül megvan az egész.
köszi
Ha ilyenen töröd a fejed, akkor tudsz venni készen olyan gyertyát, amiben ez eleve benne van. Igaz hogy kib... drága és egy idő után ugyanúgy elhasználódik, mint egy sima gyertya. http://www.pulstar.com/
Házi készítésű plazmagyújtás. Ditech-re nem tenném, mert az elektronika lehet hogy leülne tőle. Egyébként pont ilyen tervezésére kértek fel pár napja. Igaz hogy én elektronikusan fogom előállítani a nagyfrekvenciát, ezért stabilabb és pontosabb lesz. Előnye hogy a szegényebb keveréket is begyújtja és a tökéletesebb égés miatt érezhetően erősebb és pörgősebb tőle a motor. Persze vannak hátrányai is, pl az esős, párás idő, stb.... Ha lesz időm rá, akkor végre tökéletesíthetem és hosszabban is tesztelhetem a tervemet.....
Na mi lett a vége ?
Sok lett a plusz ?

Itthon nem nagyon, de keress egy dekorost.
Még kép után is megcsinálja, de valószínű kelleni fog hozzá az ép robogó is.
sziasztok!
Pár hónapja írtam, hogy elcsapott egy rendőr...nah azóta fizetett biztosító meg minden és rendbe szeretném hozni a gépet. Kérdésem az lenne, hogy hol tudnék matricát szerezni?
esetleg ugyan ilyet...
a rakéta az az SR ami neked is van ....
na most akkor mire való a taposó ?