A dióda ugyanúgy viselkedik mint a LED, csak nem világít. Úgy kell bekötni, mintha egy LED lenne. De semmi baja nem lesz ha véletlenül fordítva rakod be. Egyszerűen nem fog világítani. Ha ez történik, akkor megfordítod és kész.
Sorba kell kötni mindent. LED1 negatív lába a test. LED1 pozitív lába a LED2 negatív lábára. LED2 pozitív lábára az ellenállás, az ellenállás lábára pedig a dióda. Így kapsz egy sima láncot. A polaritás lényeges. Ha nem akar működni, akkor fordítsd meg a diódát.
Igen láttam már pár szíjat, de nem szoktam nézegetni a számokat rajta, megjegyezni meg pláne nem. Ha egy robogó szíjcserés, akkor szoktam utánajárni és úgy rendelem meg. Akkor nézem meg a számot rajta, ha valami miatt felmerül a gyanú hogy nem stimmel a méret. Bár nálam ilyen ritkán fordul elő, mert csak alapos utánajárás után veszek meg valamit. Olyan bolt vagy eladó meg alapból szóba sem jöhet, aki azt sem tudja mit árul....
A "szakik"-at kérdeztem, hiszen ugye ŐK (mint Te is) több ilyet láthattál már. Vagyis lehetséges, hogy valaki már rendelt HOSSSZÚT és akkor szembejött vele egy szám is, mikor feltette:-)))
De az igazi az a 760-as lenne....
Bár az is igaz, hogy nyáron jobban megnyúlik, mert ugye most ebbe a -2 fokba és a 4-5km-es távon nem melegszik annyira fel, hogy "Meglazuljon".
szóval, ha a plusz minusz oké, akkor ennyi
Köszönöm a megerősítést
Csak a + - t nézd
akkor ez így oké ?
A 16,5-nél is már hézagolni kell majd 1mm-ert....mivel alapban nem tud leülni a varió aljára....
A hossz miatt meg kiugorhat a varióból, hiszen "túlemelkedik"...
A "szakik"-at kérdeztem, hiszen ugye ŐK (mint Te is) több ilyet láthattál már. Vagyis lehetséges, hogy valaki már rendelt HOSSSZÚT és akkor szembejött vele egy szám is, mikor feltette:-)))
De az igazi az a 760-as lenne....
Bár az is igaz, hogy nyáron jobban megnyúlik, mert ugye most ebbe a -2 fokba és a 4-5km-es távon nem melegszik annyira fel, hogy "Meglazuljon".
A gyári DDR alkatrészek valószínűleg már régen kikoptak a polcokról.
Azt hiszem nem helytálló a gyári gyújtótrafó.