Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A második szebb! az 1. átlagos, egy csomó mocin látni!üdv
nem írtál típust csak azt hogy rakétára kell!de ez nem jó ha "Sárád" van!
mert nem tudom minek mi a hivatalos jele a rajzon
szóval, ha a plusz minusz oké, akkor ennyi

Köszönöm a megerősítést
A jelölésekkel ne foglalkozz
Csak a + - t nézd
Így. A rajzod szerint a dióda "-" vége a csíkkal jelölt.
A dióda ugyanúgy viselkedik mint a LED, csak nem világít. Úgy kell bekötni, mintha egy LED lenne. De semmi baja nem lesz ha véletlenül fordítva rakod be. Egyszerűen nem fog világítani. Ha ez történik, akkor megfordítod és kész.
Nem hagyja feltölteni ide se .... na most talán
Néztem én is ezt a szart, de az irányítót nem tudtam hova kéne betolni ....
akkor ez így oké ?
Sorba kell kötni mindent. LED1 negatív lába a test. LED1 pozitív lába a LED2 negatív lábára. LED2 pozitív lábára az ellenállás, az ellenállás lábára pedig a dióda. Így kapsz egy sima láncot. A polaritás lényeges. Ha nem akar működni, akkor fordítsd meg a diódát.
ugyanolyan féklámpa mint ami most van benne.
Küldtél e-mail-t. De mit is szeretnél pontosan? A képet nem tudom megnyitni, mert hibás. Milyen lámpa lenne ez és hová?
Küldtem e-mail-t.
kinter kukac freemail pont hu
Tudsz adni egy emil címet ?
Igen láttam már pár szíjat, de nem szoktam nézegetni a számokat rajta, megjegyezni meg pláne nem. Ha egy robogó szíjcserés, akkor szoktam utánajárni és úgy rendelem meg. Akkor nézem meg a számot rajta, ha valami miatt felmerül a gyanú hogy nem stimmel a méret. Bár nálam ilyen ritkán fordul elő, mert csak alapos utánajárás után veszek meg valamit. Olyan bolt vagy eladó meg alapból szóba sem jöhet, aki azt sem tudja mit árul....
Az már széles is, hosszú is.....
A 16,5-nél is már hézagolni kell majd 1mm-ert....mivel alapban nem tud leülni a varió aljára....

A hossz miatt meg kiugorhat a varióból, hiszen "túlemelkedik"...
Mit mondj?

A "szakik"-at kérdeztem, hiszen ugye ŐK (mint Te is) több ilyet láthattál már. Vagyis lehetséges, hogy valaki már rendelt HOSSSZÚT és akkor szembejött vele egy szám is, mikor feltette:-)))
Nekem ha minden igaz, akkor 16,5x8,5x751-es kell

De az igazi az a 760-as lenne....
Bár az is igaz, hogy nyáron jobban megnyúlik, mert ugye most ebbe a -2 fokba és a 4-5km-es távon nem melegszik annyira fel, hogy "Meglazuljon".
Jó a kérdés.
A gyári DDR alkatrészek valószínűleg már régen kikoptak a polcokról.
Azt hiszem nem helytálló a gyári gyújtótrafó.
Persze aktuális még! Email-be küld az adatokat az utaláshoz.
Igen,jobban tetszik. Pár hónap mulva már foltos meg karcos lesz.