Annyit hozzátennék, hogy hamar lekapcsolnak majd a yardok két személlyel és nem javasolt túlságosan, ha nem szeretsz fizetni. A THM-ről: vigyázz a deviza hitelekkel, mert mai romló gazdaságunk mellett felmehet a törlesztőrészlet és csak pisloghatsz. Ditechet ne vegyél nem ér annyival többet és csak több probléma van vele. Az 5 év gart felejtsd el mert csak újabb 5 évig húznak pénzzel és max a vázra van gar, hogy nem hajlik össze ha ráülsz. Persze ha szeretsz fizetni akkor mehetsz szervízbe. Az új motor elég gyenge lesz, de ha kiveszik a fojtást akkor javulni fog.
Arra h ellavírozz a városba arra tökéletes a street A ditech nem mindig erősebb Max 1 liter a többletfogyasztás de sztem még annyi sincs! A THM-el vigyázz mert néztem multkor egy SR-t és 60x 13000 volt a törlesztője ami elég durca mert az már 780ezer és az új ára meg 650ezer! Bár szerintem az új kasznisból 1 karbisat! 50ezerrel drágább és sztem szebb! Szerintem! ízlések és pofonok ! Én a karbist ajánlom jobban, nekem Ditech-em van, sok baj nincs vele de a teljesítmény nem nagy! Szerintem 1 karbis erősebb mint 1 DItech!
Sziasztok! Lusta vagyok elolvasni az egesz forumot meg kicsit faj is a fejem igy ezuton szeretnem a segitsegeteket kerni. Jovo heten vennek egy Aprilia SR 50 Street-et, ujonnan, reszletre. Latom, hogy eleg sokat radobnak THM-ben es csak akkor szeretnem bevallalni ha a felhasznalok szerint is megeri - nem csak a kereskedo szerint Rendeltetesszeruen hasznalnam helyben (nem Bp-n), illetve turazasokon, dinamikusan de nem agyonhajszolva. Idonkent elvinnem baratnomet is, igy kapna nagyobb ulesterhelest viszonylag gyakran. Nektek mi a tapasztalatotok ezzel a mocival? (fokent a megbizhatosaga erdekelne ). Az 5 ev garancia eleg jol hangzik, de a valosagban is korrektek ezugyben? Olvastam, hogy a DiTech Modell gazdasagosabb es valamivel erosebb mint a Street, de 200 ezerrel dragabb is Ha viszont mar hosszutavu reszletben gondolkodom, talan erdemes lenne egy tenyleg jo kis motort vasarolni, ezert e ketto kozott vacillalok.. Elore is koszi minden infot!
UI: a csatolt kepen az en tavalyi repulo szerkezetem (trabantmotoros sikloernyos trajk) lathato. Azota eladtam, de szamos repulos kisfilmet keszitettem a Youtube-ra. Ha esetleg erdekel benneteket "radioflyergeri" neven keressetek ra a videoimra. Eleg nagy allatsag volt az is :)
Be se inditsd amíg le nem szedted a deknit és nem néztél bele mert nekem egyszer fellazult a varió csavarja és a külső tárcsa szétdarálta az önindító szabadonfutójá
Tegnap mentem az areával, egyszer csak pukkant 1 nagyot, és el erőtlenedett. Aztán megálltam 1 percre és ment ugyanúgy mint előtte. Mentem, aztán megint elfogyott az erő. csinálta fél percig, aztán megint ment rendesen.
Kérdem mi lehet a baj? Mi pukkanhatott?
A gyertyát kivettem megnéztem az szép barna.
Szerintem addig ne járj vele, nehogy nagyobb baj legyen. Azért a deklit leszedheted és megnézheted a kuplungot variot szíjat, külső tárcsát ezt te is látod szemmel,
Hy.valami gebasz lett a mocimmal valami elkezdett csörögni csak fura volt az elején nem reagált annyira a gázra de utána mennt rendesen és utközbe ahogy elhalkult a menetszél hallotam hogy csörög valami!olyan mintha töröttt üvegszilánkokat ráznék!ez az elsö hiba idáig vele de nemtudom mit tegyek!valakinek van ötlete mi lehet esetleg hogy meddig birja még mert a szerelöt mostanába iktatom be és még oda is lekéne jutni
Hali engem lehet hogy érdekelne!
Felveszlek msn re...
de majd csak holnap tudunk beszélni,mert ma már nem leszek fennt..
Köszi a lámpa linkjét
Egyébként az eredeti búrát utánna vissza tudom tenni a lámpára?
Valaki megtudná mondani hogy kb mennyinek kell lenni egy 2000 évjáratú SR 50 -ben a motor kompreszionak.? Vagy valaki tudna nekem küldeni vagy linkeli szervizkönyvet?
Előre is kössz!
eladó fekvő minába gyári minőségű CIF.IT 105ös kuplung. sport tuningot elviseli. tökéletes állapotban 200km!futott két garnitúra malossi rugóval. ára 5000ft rugókkal együtt. ill keresek malossi fly-t 105öst csakis jóó állapotban és korrekt áron. msn: robee26@hotmail.com
Ma láttam egy olyan új SR klónt 10colos kerekek, hátul dob fék Láccik h SR koppincs de azért az SR-t sose közelíti meg, csak az SR az 1ik legszebb robogó
Hát ez jó kérdés.. Valakinek van fordulatszámmérője,az talán megtudja mondani..
zsolo76: Hol vetted a búrát? Megtudom én is rendelni?On-line shop ban?
Pontosan leírnád a lámpádat,mert nagyon tetszik:) Bár nekem még régebbi van,mint a tiéd,és nincs ilyen jó állapotban..
Viszont én ma vettem egy gerincprotektort,mert már volt 1-2 húzós hejzetem.Mögöttemlévő autóba csapódott bele az az autó,amit kikerültem,mert nem tartottam a vezetőjét szimpinek...majd jött egy lámba beálltam a legutolsó autó (audi s8) mögé,mert mégsem engem kotorjanak le...és lásd csodát 2-3 ms re úgy beledöngettet az s8ba a ford amit korábban megelőztem...
Hááát átfutott 1-2 dolog a fejemen..ráadásul a csajszi azt mondta a sofőrnek h nem látta..most akkor ha egy autót nem vesz észre...? Hát lehet h nem irogatnék most ilyen megkönnyebülve..
Szóval ma gerinc,könyök,térd protektor...mert a térdem alapból szét van zúzva(sportsérülések...)
Kezd beállni a motorom a rendes kerékvágásba, hála az égnek. az elején már megijedtem hogy rosszul vették a fojtást, mert kicsit fura volt ahogy működött. Beszéltem a szervízzel, mondták hogy direkt csinálták így a beállítását, ez normál működés része, mert így fog a legjobban bejáratódni egészen 2000km ig. Minden motort így üzemelnek be és igazuk is van, mert semmi panasz nincs rájuk utána. Nálam is kezd bejáratódni már, úgyhogy megnyugodtam. ja és a fogyasztás is kezd csökkenni
A legnagyobb gondom evvel a lámpával hogy nincs búrája azt a régiről kéne leberhelni elméletileg.Megtöri a motor formáját a hiánya.Kicsit fura de nekem ez az Agel eyes dolog nem jön be.
Szia!
Nekem is gondot okozott a világítás,én fogtam,kiszedtem majd eladtam a gyárit,vettem helyette a scootershopban egy másikat(lásd képek)11ezer valamennyibe került,lehet kapni az egümotorsnál stb is.A régit 12be vitték el .így nem került semmibe a csere
Szerintem sokkal jobb a fényereje 2x20W-os izzó van benne,bónuszként van még rajta egy kis angel eyes dizájn,nekem összességében bejött,azóta sötétben is biztonságosabban érzem magam....
Köcce! Próbálgatom szépíteni a gépet Most egy idom kéne mai a hátsó kerék fölött van A gyárit nem akarom átfarigcsálni Ha van olyan valakinek akkor jelezze mert arra vevő lennék
UI: a csatolt kepen az en tavalyi repulo szerkezetem (trabantmotoros sikloernyos trajk) lathato. Azota eladtam, de szamos repulos kisfilmet keszitettem a Youtube-ra. Ha esetleg erdekel benneteket "radioflyergeri" neven keressetek ra a videoimra. Eleg nagy allatsag volt az is :)
Tegnap mentem az areával, egyszer csak pukkant 1 nagyot, és el erőtlenedett. Aztán megálltam 1 percre és ment ugyanúgy mint előtte. Mentem, aztán megint elfogyott az erő. csinálta fél percig, aztán megint ment rendesen.
Kérdem mi lehet a baj? Mi pukkanhatott?
A gyertyát kivettem megnéztem az szép barna.
Felveszlek msn re...
de majd csak holnap tudunk beszélni,mert ma már nem leszek fennt..
Köszi a lámpa linkjét
Egyébként az eredeti búrát utánna vissza tudom tenni a lámpára?
Valaki megtudná mondani hogy kb mennyinek kell lenni egy 2000 évjáratú SR 50 -ben a motor kompreszionak.? Vagy valaki tudna nekem küldeni vagy linkeli szervizkönyvet?
Előre is kössz!
https://bolt.egumotors.hu/inde...
http://www.malossi.com/Archivi...
zsolo76: Hol vetted a búrát? Megtudom én is rendelni?On-line shop ban?
Pontosan leírnád a lámpádat,mert nagyon tetszik:) Bár nekem még régebbi van,mint a tiéd,és nincs ilyen jó állapotban..
Viszont én ma vettem egy gerincprotektort,mert már volt 1-2 húzós hejzetem.Mögöttemlévő autóba csapódott bele az az autó,amit kikerültem,mert nem tartottam a vezetőjét szimpinek...majd jött egy lámba beálltam a legutolsó autó (audi s8) mögé,mert mégsem engem kotorjanak le...és lásd csodát 2-3 ms re úgy beledöngettet az s8ba a ford amit korábban megelőztem...
Hááát átfutott 1-2 dolog a fejemen..ráadásul a csajszi azt mondta a sofőrnek h nem látta..most akkor ha egy autót nem vesz észre...? Hát lehet h nem irogatnék most ilyen megkönnyebülve..
Szóval ma gerinc,könyök,térd protektor...mert a térdem alapból szét van zúzva(sportsérülések...)
Nekem is gondot okozott a világítás,én fogtam,kiszedtem majd eladtam a gyárit,vettem helyette a scootershopban egy másikat(lásd képek)11ezer valamennyibe került,lehet kapni az egümotorsnál stb is.A régit 12be vitték el .így nem került semmibe a csere
Szerintem sokkal jobb a fényereje 2x20W-os izzó van benne,bónuszként van még rajta egy kis angel eyes dizájn,nekem összességében bejött,azóta sötétben is biztonságosabban érzem magam....