Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi a segitséget most egy kicsit elbizonytalanodtam azthittem hogy elég csak felcsavarozni az uj kipufogot és ennyi. köszönöm a segitséget!
+10%-ot jelent a jelenlegi mérethez képest. A görgőkkel kapcsolatban meg valamennyivel könnyebb kell, ezt pontosan nem lehet képernyő elől megmondani. A puff miatt egy kicsit magasabb fordulatról kell indítani a motort, mert ott jobban leadja a teljesítményt.
és az a nogyobb fuvoka az mit jelent hogy mekkora a mérete és a görgők is mekkorák? Én nem akarom széttuningolni csak az a lényeg hogy szép hangja legyen és kényelmesen lehessen vele motorozgatni. köszi a segitseget!
zx, tt, sport 6, next, laser xpro. Ha kipufogó oldalon változtatsz akkor a szívó oldalon is változtatni kell, nagyobb főfúvóka és már gőrgök kellhetnek.
A ditech nem jó a töltésre rohangálni. Érzékenyebb a hengere is a kevesebb kenés miatt. Direktszűrőt tényleg nem ajánlom, de egy malossi red filtert a gyári házba lehet tenni, de szerintem ne tegyél ha problémamentes a motorod. Miért változtatnál a benzin levegő arányon? Az enyémbe 2 éve red filter van. 2500 km 70-esen, probléma nélkül. Persze én nem csőgázon járok vele.
sziasztok a segitségeteket akarom kérni hogy 2007-es sr50 karbis-ra milyen sportkipufogot vegyek ami jo rá és nem kell állitgatni semmit hogy jo legyen? köszi.
A redfilter nem direktszűrő csak egy jobb minőségű kétrétegű szűrőszivacs.Sokkal jobb az egyszerű szivacsnál nem okoz semmi gondot a ditechnél.Van egy üvegszálas rtege fehér és ezen egy szivacsos piros réteg ezért is redfilter.Az újabb gépeken is ilyen rendszerű szűrőszivacs van csak a szivacsa szürke színű.
kb 3 hónapja van benne.
A hangja az nem változott én úgy vettem észre.
Régóta van benn? A hangja milyen tőle?
Az enyimbe Red Filter van és dobott rá 5 végre.
az rs el nincs ilyen gond az megy tuning nélkül is...
meg nekem is volt ditechem és a szeelő nem engedte h. felrajak rá 1 direkt szűrőt...
Köszönöm a válaszod!
discoveryn megy a zx14r nézzétek az moci
én mostmár semmiben nem vagyok biztos ... mind1 majd 1x talán elmondom miért ... de ha elolvasod pl a ditechre való 2henger leírását... a gyárit is beleértve csak akkor lehet direkt szűrőt ditechre tenni ha polini hengerszettet is megveszed... amúgy talán kinyírja az injektorod ... mert a ditech injektora nagyon kényes a porra (1tag gyulán 1hétig járt a gáton ditechel...meghallt a motor+injektor) de figyelj mondom h. ezt megkéne kérdezned 1 szerelődtől a biztonság kedvéért (tom h. fórumon mondhat bárki bármit)
Még nem tette be senki és ha nem jó, akkor nem is fogja. Talán azért kérdeztem, hogy választ kapjak, nem azért hogy megszivassanak. Ilyen válaszokra nincs szükségem.
majd megtudod... szerelő tette fel?
DiTech! De ha megnézed az adatlapom, fent van.
Coolbiker!
Milyen motorod van?
Miért?
ditechbe benetedd:D
Üdv!
A malossi redfilter milyen változást idéz elő egy alap gépnél?
Akinek van, légyszi írjon!
Köszi, de nem akarom tuningolni!

Garis + 70-et megy elfogadható gyorsulással + városban hajtva (úgy rendesen húzva neki) max. 2,7l/100km -t fogyaszt

ha max. 50km/h-val hajtom óvatosan gyorsítva nem megy 2l fölé....

Ezt a statisztikát nem akarom rontani egy tuninggal.
akkor lehet olcsóbban is odaadom:D