van a ditechedre tuninghengerem+chippel... (én lecseréltem rs 125 re az sr ditechem úgyhogy most árulom a hengert meg kipufot) henger +chippel 60e új(90e) (épp h. be lett járatva) +zx kipu 20ért (új 37)
Nem lehet szerkeszteni fene egye meg. Tehát a michelin és pirelli nem 6-7-ezres kategória. Én ebből a kettőből választanék. A gumi nagyon lényeges a motorokon ráadásul kettő van belőle és nem mindegy, hogy min tapadok életet menthet és ez nem pénz kérdése.
Márkásat vegyél szerintem a 140-es felmenne, de lehet, hogy veszítesz a gyorsulásból és nőni fog a vég egy picit. Michelin, pirelli, continental közül választanék. Nekem pirelli evo van tapad nagyon. Bár ez 6-7ezres kategória. Pici pénzért csak új gumit várj és semmi extrát.
Sziasztok! Esedékes hátsó gumicsere előtt állok. Tudtok vmi klassz gumit ami viszonylag olcsó is? Itt Győrben a Honda beszállítójánál adnának 7500ért, de az RMC-n van 6500ért ami szintén jó lehet. Jah amúgy 130/60-13, de érdekelne h szélesebb mekkora menne fel?
Köszi csá!
Aggyon valaki tanácspot!
Havernak van 1 f-12-je és Sárga kotrax és sárga kisrugók vannak benne + TT kipu, próbáltuk 3,5-5g-s görgők ig de 70nél jobban nem megy de viszont aránylag jól forog: 8-9ezer kb. semmire nem reagál, próbéltuk ha a rugókkal játszottunk akkor sincs változás! a fúvóka 85ös benne! Help please!
ugyanijen az enyémis!3-4ik fordulatra feléled és halk alapjáraton pötyög ,ha húzok rá gázt akkor semmi nem pörög fel!csak olyan 10mp járatás után de semmi baja kopp-kopp
Igen. A ditech a kevesebb benzin miatt még jobban érzékeny a hőmérséklet változásokra. Ezért indul nehezebben 10 fok alatt. Dúsabb keverék kellene, hogy könnyebben induljon. Ne foglalkozz vele úgysem mész vele 10 fok alatt gondolom.
Az én ditech-em nhezen indul 10 fok alatt és néhány másodpercig alig akar felpörögni az alapjáratra. Egyébként meg tökéletes, 7 hónapos 1300 km van benne... Erre ötlet?
Nincs vele semmi gond, nem tapasztalok semmi rosszat, csak nem mutat, ennyi, és szeretem ha a dolgok rendben vannak, azért kérdeztem tőletek. Lehet hogy a műszerfalban csúszhatott szét valami, nem tudom. Inkább majd megnézetem szerelővel, mert a világért sem akarom elrontani, mert nagyon hálás (nálam, eddig).
Köszönöm a segítséget!
Mi baja lehet a ditech-emnek ha hidegen kell rá huzni gázt mert ha nem huzok rá akkor nem indul be jah és nincsen hidegen alapjárata se