Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zoli!
Mi baja lehet a ditech-emnek ha hidegen kell rá huzni gázt mert ha nem huzok rá akkor nem indul be jah és nincsen hidegen alapjárata se
www.scootershop.unas.hu it simán 78e a hengerszett.
hol nézted? én egün nézegettem
nekemis pilotom van!nem döntögetek még de jónak tünik
Ne ess túlzásba az új árakkal kapcsolatban. 78e malossi henger újonnan, és 31e a zx puff.
tiédreis:D
van a ditechedre tuninghengerem+chippel... (én lecseréltem rs 125 re az sr ditechem úgyhogy most árulom a hengert meg kipufot) henger +chippel 60e új(90e) (épp h. be lett járatva) +zx kipu 20ért (új 37)
Ez a kira ettől jobb nem kell http://www.gumibolt.hu/motor/m...
hátsó féktárcsát honnan szerezhetek be::?van egy eladó elsőm ha valakit érdekel cserélhetnénk..de ha tutdok boltot aztis megköszönném
A gyári Maxxis gumik sem rosszak amit az Aprilia használ a robeszokhoz régen nekem semmi gondom nem volt velük.És viszonylag olcsók.
Nem lehet szerkeszteni fene egye meg. Tehát a michelin és pirelli nem 6-7-ezres kategória. Én ebből a kettőből választanék. A gumi nagyon lényeges a motorokon ráadásul kettő van belőle és nem mindegy, hogy min tapadok életet menthet és ez nem pénz kérdése.
Márkásat vegyél szerintem a 140-es felmenne, de lehet, hogy veszítesz a gyorsulásból és nőni fog a vég egy picit. Michelin, pirelli, continental közül választanék. Nekem pirelli evo van tapad nagyon. Bár ez 6-7ezres kategória. Pici pénzért csak új gumit várj és semmi extrát.
Sziasztok! Esedékes hátsó gumicsere előtt állok. Tudtok vmi klassz gumit ami viszonylag olcsó is? Itt Győrben a Honda beszállítójánál adnának 7500ért, de az RMC-n van 6500ért ami szintén jó lehet. Jah amúgy 130/60-13, de érdekelne h szélesebb mekkora menne fel?
Köszi csá!
Wima!

Az emberemnek egy malossi vashenger egy 19 es karbi, Top Nardo cső és Top variátor, gyári főtengely....

És 33500 km et tudott 110 végsebességgel . Szerintem ott valami nagyon el volt kefélve nálatok! Vagy én rontottam el valamit !?
Aggyon valaki tanácspot!
Havernak van 1 f-12-je és Sárga kotrax és sárga kisrugók vannak benne + TT kipu, próbáltuk 3,5-5g-s görgők ig de 70nél jobban nem megy de viszont aránylag jól forog: 8-9ezer kb. semmire nem reagál, próbéltuk ha a rugókkal játszottunk akkor sincs változás! a fúvóka 85ös benne! Help please!
ugyanijen az enyémis!3-4ik fordulatra feléled és halk alapjáraton pötyög ,ha húzok rá gázt akkor semmi nem pörög fel!csak olyan 10mp járatás után de semmi baja kopp-kopp
Igen. A ditech a kevesebb benzin miatt még jobban érzékeny a hőmérséklet változásokra. Ezért indul nehezebben 10 fok alatt. Dúsabb keverék kellene, hogy könnyebben induljon. Ne foglalkozz vele úgysem mész vele 10 fok alatt gondolom.
Az én ditech-em nhezen indul 10 fok alatt és néhány másodpercig alig akar felpörögni az alapjáratra. Egyébként meg tökéletes, 7 hónapos 1300 km van benne... Erre ötlet?
picit leragadtunk........
Így van, 2003-as.
Ez 2003-as lehet.
neked hanyas évjáratu a ditech-ed?
Nincs vele semmi gond, nem tapasztalok semmi rosszat, csak nem mutat, ennyi, és szeretem ha a dolgok rendben vannak, azért kérdeztem tőletek. Lehet hogy a műszerfalban csúszhatott szét valami, nem tudom. Inkább majd megnézetem szerelővel, mert a világért sem akarom elrontani, mert nagyon hálás (nálam, eddig).
Köszönöm a segítséget!
Én azt hiszem, hogy az enyém 8l-es. Én nem várom meg míg kiürül.
Kompresszióhiány.