Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egész pontosan erre gondoltam:
Sziasztok!
2005-ös Sr 50-esem van. Ha sportkiput raknék a gyári helyett, mit csináljak a másodlagos levegő szerkezettel? Leszedjem, ledugózzam, vagy hogy szokták ezt megoldani? Előre is köszi!
Visszaállítom az SR-em eredeti állapotát, többé kevésbé, és eltünt ez az idomom ami a képen van. ilyet keresek lehetőleg reális áron.
Valamint 70-es aluhengert kinálok eladásra pigi blokkra való, athena. természetesen minden jár hozzá.
És bizony anno nekem szállt szét a morinis di-tech kompresszora, szabály szerűen felrobbant, az is igaz hogy tő gázon üzemelt.
Felnit lehet kromozni is meg polírozni is a krómos is meg a polírozós is fényes felületű csak a polír egy idő után mattul mindig ujra kell pasztával polírozni az inkább kiállításra való utcára a jó minőségű króm jobb.
Bár pár hónapja a totalcaron olvastam a krom hatásó festést szerintem ez elég jó alternatíva a szivárvány minden színében jó minőségben.

http://totalcar.hu/magazin/szo...
Köszi a gyors választ! 7főn rájukcsörrenek
Kicsijoe!A felnit nem krómozzák hanem polírozzák polírozóst keress ne krómozót nem egy a kettő! Én adok neked egy tel számot kecskeméten van a srác egy testvér pár éshát elég szépen dolgoznak...Hudák Szabolcsot keresd A tel száma:0670-546-1312 Ime egy remekmű!
a jó krómozós az pestmegyében van a kecskemét alatti az szarul dolgozik...jön fel meg minden a króm...
Nem tud valaki jó krómozóst Az SR felniket akarom lekrómoztatni Mien árba krómoznak
valós 90-et vitte lazán gps-el mérve
Már semmit. Új hengert meg pufót kapott.
Am neked mit megy az SR-ed ZX csővel
Majd jövő7en rákérdezek mert a csabai aprilia kereskedés tulaját ismerem és megkérdem h van 1 értelmes áron neki!
köszi! Pedig jó lett volna
Az sajna nincs meg! Ha lenne már csináltam volna belőlük pályaidomot
minarellis sr vázat keresek vagy aerox vázat olcsón!
Hátsó oldalsó idomok nincsenek?
Van egy pár idomom eladó Ha valakit érdekel csörizzen
Idomok
Ez az 6 kupos minarellire volt a piaggiós az hosszab az lehet h 7 kúpos volt
Na ez jó kérdés mert nekem nem volt ZX csövem csak az 1ik haveromnak asszem 5 vagy 6 kúpos volt de nem 1000%
sziastok. meg tudná valaki mondani hogy egy Aprilia SR50-nek hova kell vissza dugni a motorolaj csövét mert kiesett valahonnan a motorból és folyik az olaj a csőből. ez egy ilyen pár miliméter vastagságú cső, képeket mellékelek és megjelölitek kb hova dugjam? nagyon köszönöm
Hány darabból áll a zx csöved?
Már van.
Na ja a tied piaggios annak erősebb a főtengelye is meg a kompresszora is.Elpörög a morini is de:

1:minek nem lessz túl erős igyse meg úgyse

2:a kompresszor előbb utóbb elkezd csattogni de mörfinek szó szerint felrobbant egyszer a dugó belőle vagy a szoknyarész szakadt le már nem tom.Pigisnél ezen is javítottak.Úgyhogy ha extrém tuning ditechben akkor piaggios vagy valami egyedi hajtókaros csuda főtengely kell bele csak úgy lehet növeleni a fordulatszámot.
Hy
Mi lett az egümotors forummal?
Az én DiTech-em elforog közel 10ezerig és nem nagyon megy 9ezere alatt és még 13 ezer km után és erős! Érződik h van benne erő, kerékre nem veri magát de az első teló nyulik 1 pöppet mikor verem neki