Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Háát ma jó blokkot akarsz és karbisat akkor csak a vizes minarelli a nyerő
kösz az észrevételeket! még filózok rajta...kérdés mennyiért veszi be a régit & mit enged ennek az árából.
Jó lett volna egy vízpumpa felőli kép is. Én mondjuk nem adnék érte ennyit és ez egyetlen dolog, hogy kapott egy teljes festést. A kép elég távoli így nem sok mindent lehet megállapítani.
Hát nem tom nekem szerelő mondta a TT-t de a ZX sem volt jobb nem ment jobban tőle csak egy 10e rel drágább volt.Volt egy srác kismilio kipufot próbált rá a végén már MHR nél tartott de az istennek se ment 105-nél többet.Nekem meg többen mondták a revereset hogy az a legjobb de avval is max 110-a vége.Az enyém az tuti TT-vel megy 95-100-at elfogadható gyorsulással 100+ os termettel 2.8-as fogyival ez nekem untig elég ha nagyobb sebességre vágyom ott a karbis gépem.
köszi!
ez a morini karbi jót vagy rosszat jelent?
Ez nagyon morinis karbisnak néz ki.Ha nem szeretnéd tuningolni és általaános állapot jó akkor rendben van.Én egy kicsit alkudnék belőle már a miheztartás végett is meg úgy inkább 170 körül kéne az árának lennie.
kösz! itt a kép:
Ha jók a gumik, fékbetétek, én megvenném, de ha képet beraksz vagy linket elmondom a véleményem. Ha 2001-es akkor levegős gondolom, vagy morinis karburátoros ami igen ritka.
Nagyon el vagy tévedve a reverse-el kapcsolatban.
lecserélném a mostani robimat egy sr50 karbisra.. találtam egy 2001-es évjáratú, tipp-topp állapotban lévőt 200-ért. sportkipu van rajta (nem tudom pontosan milyen) és be is van hangolva hozzá. motorhoz nem nyúltak. gyanúsan csillivilli, de majd átnézem & kipróbálom.
normális az ár, ha rendben van a gép
jaja malossi... ami nekem van 1 bombabiztos hengerem... + hozzá zx kipufogó... am a tt gyengébb mint a zx a reverse meg 1 gagyi kérdezdd meg nyugodtan akármelyik szerelőtől
Az pár számszerint 2.Ha van eszed csak a malossi jön szóba,kipuffból elég egy Leo tt,esetleg ha nagyon jót akarsz reverse.Ténylegesen 100 körüli sebesség és több nyomatékot kapsz és marad a kicsi fogyasztás KB 2.8.
néztem 70 es hengereket és csak párat találtam diteckhez ami 70 es és kb anniyba is kerül!de kipufogot nem találtam csak 1 stge 6 osat 50ezerért!nincs olcsobb sportkipuff piaggios ditech re?
hanyas évjáratú a tiéd? +milyen anyagú a deknid?
A tied piaggio-s ez a zx morinire való, nem a tiédre.
és mit jelent az a jó ár? meg milyen állapotu?
:D elgondolás jó bár én inkább a kinézetén tudnék változtatni!a motorhoz nem értek annyira ,föleg hogy én építsem!de ha 2-3 ember összeáll jó ki szorakozás lehet
lehet nem nekem írtad... én nemkaptam semmit mariobully@msn.com
+vegyen fel akinek kell zx henger+chippel+végáttétel sr 00-03,5
hát elősször venni kell 1 kicsit pl zipet 1 jó blokkal és az alapokat kell megcsinálni+elképzelni h. h. legyen... váz hogy álljon stb hát igen kell lé de inkább a végén ...
jó pojén lenne robogot épiteni!de annyi pénzböl.....mind1 az már szenvedéjj
nemtudok belépni msn re ... csak ebuddyn ... küldd el még1x légyszi
MArió olvasd amit msn-en irtam!
nekem van 1 eladó zx em ... jóállapotban a leo zx kicsit többet tud mint a tt... és baráti áron megeggyezhetünk...
Na szal! 2006 óta használom a DiTech-emet RedFilterrel ami 6-7ezer km-ert jelent de lehet hogy 8at és néha felmerészkedtem a gátra is vele és most 13ezer km-nél semmi baja Kipufról meg annyit h akarsz 1 később 70es hengert? Az én vagy Gianelli Reverst ajánlok vagyha nem akarsz 70est akkor Leo Vince TT! 23ezer és nekem elég jól megy tőle a motorom igaz h az enyim DiTech de sokat dobott rajta! Szerintem gyári hengerre az 1ik legjobb az árhoz képest! A 7végén belenéztem az SR-be és piros malossi rugók voltak benne Mióta a kiput felrakták azóta lehet benne mert gyárilag fehér volt
ez benne a móka h. TE megtaláld a megfelelő beállítást hidd el élvezni fogod... én is szeretnék majd még 1 robogót ÉPÍTENI csak nem értek a gyújtáshoz :S megmajd pénz...