Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy egy Leo Vince TT.
Viszont, ha mégis úgy döntene, hogy kicseréli könnyebre, akkor talán valamivel jobban gyorsul, DE hosszab távon nem éri meg. Ha jobb gyorsulást szeretnél vegyél mellé egy sportkipufogót 25-30-ért + görgőket, és akkor jelentősebb változást kapsz. 50-es hengerhez kiválló a Leo Vince ZX.
Hát ja
Igen, azért mert a régi elkopott, de nem tuning céljából.
De sztem meg szoktunk önmagában görgőt cserélni mundjuk ha már kockásak, és a kockás görgők után egyenletesen megy a gépezet elvileg
Sziasztok!
Most lett meg a jogsim. Már várom, hogy én is elkezdhessek motorozni. Ha lesz robogóm, jelentkezni fogok.
Sziasztok
Mindenki elment Madarasra meg Majálisra?
Önmagában nem szoktunk görgőket cserélni (szerintem). Általában akkor cserélünk görgőt, ha felrakunk vmi tuning cuccot és be kell hangolni a gépet. Ha például felraksz egy új kipufogót, akkor kell állítanod rajta. Önmagában nem jár teljesítmény növekedéssel, viszont csak egy tökéletesen behangolt varióval lehet kihozni a maximumot. Gyári motorban viszont nem hiszem, hogy túlzottan sok változás lenne egy görgőcsere után.
Hellosztok! azt szeretném kérdezni hogy ha a görgőket kicserélem könnyebbekkre akkor miben fog változni a teljesitmény? és ha a görgőket cserélem akkor máson kell vmit állitani? előre is köszi a segitséget
Szerintem csak ott lehet elbukni. 3. tesztet csináltam, de ez is rossz lett .
Hát a kresz vizsgán! mert nem tanul a kis csirke!
Kösz! Régebben gondolkodtam, hogy, na majd ha nekem lesz robogóm, abba rakok mindent, de eléggé drágák a cuccok...
Mért nem sikerült.
Hol buktál meg?
énis igy voltam ijen tuning ojan tuning ,örülök hogy készlesz a kilseje
amugy szerintem hengert vegyél + kiput talán variot is ha engedi a bukszád ,sok sikert
sok sikert,nekem nem sikerült 125 ccm re ugyhogy nincs is jogsim
Nézegettem az Egün egy Aprilia SR 50 R-re egy kis tuningot, de amikor megnéztem összesen mennyi lenne kicsit csodálkoztam. Stage 6 70-es henger, Stage 6 kipuf, Dellorto karbi, görgők, meg pár apróság 100 ezer ft. és még főtengelyt, meg féket nem is néztem... Szerintem, HA meglesz az SR-em csak egy kipuffot veszek rá, meg görgőket, esetleg ha lesz pénzem majd fejlesztem. Szerintetek kipuff.+görgőcsere otthon is tökéletesen elvégezhető, vagy inkább menjek el szerelőhöz, vagy a Natixba? És ott mennyiért csinálják kb.?
Szombaton kezdem a tanfolyamot kismotorra . Malaguti F12-esek vannak. De csak 1 hónap múlva lesz gyakorlat .
Csak huzni kell a felni szélén csak nagyon közel rakja és úgy nem szép.
Azért jobb felrakni kézzel mert akkor legalább a felni kozebére jut.
Ez a "felrakó" tulajdonképpen hogy működik?
Én múltkor vettem felnicsíkot igaz itt nállunk egy kicsit drága volt 2300 FT felrakoval,de nem ér semmit a felrakó.Kézzel inkább jóbb felrakni egy kicsit görbe de attól szép.
rendelj az egüböl vagy a scooter tuning boltbol az kiviszi utánvéttel mondjuk az egy 1200ft de ha több mindent rendelsz visszajön az ára!föleg ha nem találsz debrecenben akkor benzin /idö takarékosabb énis vettem még nincs fennt de 990ft votl asszem csak kézügyesség kell hozzá meg szem mérték de nem nagy dolog
nem tud valaki olyan boltot Debrecen környékén ahol lehet felnicsíkot venni jó áron?meg hogy milyen nehéz ezeket felrakni, mert úgy hallottam hogy eléggé ki van számolva a hosszúságuk, tehát nem nagyon ajánlatos elrontani.
Szerintem én autó mellett is tartani fogok egy robogót. Ha mondjuk megveszek most egy Apriliát, az még bőven bírja 5-6 évig. Meg városban jobban lehet vele közlekedni.
Felénk (Kecskeméten) lehet látni jópár ilyen robogót rohangálni, kerdezd meg a Natix kft.-t, hátha náluk olcsóbb. Esetleg még ha van haverod, akinek SR 50-ese van, és kölcsönadná az idomját, lehetne róla öntőmintát venni, aztán egy karosszériással megcsináltatni valamilyen műgyantából, aztán lefényezni, de akkor már jobban megéri, ha megveszed az első idomot az Apriliától.
2010 vagy 2011-be kell rendszám Addigra már vígan autókázni fogok/fogunk Addigra már úgy is nagyobbra váltás miatt szabadulunk a robogótól de ha lesz is autó melett robeszom akkor tuti h beteszem kerék mögé hogy az összes kosztz verje rá és nehogy látszódjon Ha belefutsz 1 idióta rendőrbe akkor úgy is belédköt valamilyen oknál foggva, ha normálisabb akkor megúszod egy ennyebejnyével Mikor ismimtől kérdezi a rendőr h mien kormány ez?(DownHill Kormány volt) Mondja haver h kisebb Kérdi a rendőr h műbizonylat? Haver: Valós hogy van olyan ! Kérdi a rendőr hogy hogy van ez? Válasz: Hát úgy hogy bemenyek a boltba, leveszem a polcról és kifizetek 10ezret és felteszem, de még blokkot se adtak nem hogy ,műbizonylatot A rendőr nem tudott mit csinálni! így meguszta azzal h máskor meg ne lássam ezzel a kormánnyal, tükör nélkül